...

04 december 2021

 

Ontdek vorige levens met uw huisdieren

Ontdek vorige levens met uw huisdieren

b0502818de70f7167b4a488b4d970d14 via Angel-Wings

Aangezien u tijdens uw leven misschien meerdere huisdieren heeft gehad, kunt u ditzelfde proces zo vaak gebruiken als u wilt. Het verschil zit in de intentie die u instelt wanneer u begint. Ik kan me bijvoorbeeld de kat voorstellen die ik nu heb, dan mijn ogen sluiten en het proces doorlopen, of ik kan beginnen met nadenken over en me concentreren op het huisdier dat ik had toen ik een kind was.

Wees voorbereid op verrassingen, zelfs als u een intentie heeft. Soms weet je nooit wat er kan gebeuren als je het proces doorloopt, en dat is een deel van het plezier. Je ziel is een enorme bron van energie en informatie, dus doe je best om ruimdenkend te zijn. Aan de andere kant wil je misschien helemaal geen intentie instellen, en dat is ook prima. Misschien ben je net als ik en heb je door de jaren heen zoveel huisdieren gehad, je kunt gewoon je Hogere Zelf vragen om de informatie te geven die op dit moment het meest nodig is en weet dat alles in orde is. Klaar?

OEFENING
Ga op een comfortabele plek zitten waar u niet gestoord wordt en sluit uw ogen. Adem vrede, genezing en ontspanning in; adem spanning en bezorgdheid uit. Weet terwijl je doorgaat met ademen dat je met elke ademhaling die je neemt, steeds meer ontspannen wordt. Zeer goed.

Let op een straal van puur wit licht die door de bovenkant van je hoofd naar beneden komt. Voel hoe dat licht je hoofd binnenstroomt, naar beneden stroomt in je nek en schouders; het gaat verder langs uw ruggengraat, in uw armen, handen en vingers, en naar beneden in uw benen en voeten. Laat het licht zo sterk worden dat het uit je hart begint te stromen en een prachtige groene lichtbal creëert die je met een voet in alle richtingen omgeeft. Voel jezelf zweven in dit groene genezende licht, wetende dat in het licht alleen datgene wat van je hoogste goed is, door kan komen.

Merk op dat er een deuropening voor je is. Tel tot drie tel, doe je de deur open. Klaar? Een, twee en drie: open de deur. Stap buiten op een prachtige plek in de natuur. Merk op hoe ontspannen u zich voelt terwijl u rondkijkt. Let op de lucht, let op of er bomen of dieren zijn; sta jezelf toe om je volledig ontspannen te voelen in de warme omhelzing van deze natuurlijke ruimte. Zeer goed.

Stel je voor dat terwijl je de natuurlijke schoonheid in je opneemt, een geliefd huisdier of dier dat je in je huidige leven hebt gekend ofwel naar je toe zal lopen of zweven, of van bovenaf naar beneden zal zweven. Welke kant ze ook aankomen, laat het gebeuren, zodat tegen de tijd dat je  tot drie telt, dat dier bij je zal zijn. Een, twee, drie, ze zijn er nu bij. Zeer goed. Merk op welk dier kwam opdagen en bedank hen dat ze hier vandaag zijn.

Je geliefde dier is hier vandaag bij je om je te helpen de diepere verbinding te ontdekken die jullie twee delen. Stel je voor dat dit de ziel of het Hogere Zelf van je dierenvriend is en dat dit dier alles weet wat er te weten valt over jullie twee en het verleden dat je hebt gedeeld. Ze kunnen gemakkelijk telepathisch met je praten via hun gedachten en je belangrijke lessen laten zien over de verbinding die je deelt.
Stel je voor dat je je dier in je armen kunt nemen of je armen om hun nek kunt slaan en jullie twee zullen nu beginnen te zweven. Omhoog, omhoog, omhoog, hoger en hoger in de wolken, zwevend uit de prachtige plek in de natuur, merk je dat je nu in de lucht zweeft, in lichte, donzige wolken. Helemaal ontspannen en zorgeloos, wetende dat hoe hoger je zweeft, hoe meer ontspannen je voelt.

Stel je voor dat jij en je huisdier zo hoog in de lucht zweven dat als je naar beneden kijkt, je een zachte stroom water onder je ziet. Stel je voor dat je vandaag zweeft en je kunt je omdraaien en terugkijken naar je verleden. Heel goed.
Op een moment dat je tot drie telt, zullen jij en je dier het verleden in zweven naar de brongebeurtenis, naar de allereerste keer dat je elkaar ontmoette of naar de belangrijkste gebeurtenis in het verleden waar je elkaar eerder kende. Klaar? Een twee, drie … zwevend terug, terug, terug, ga ver, ver terug, het verleden in. Als je tot drie telt, kom je in deze zeer vroege tijd aan. Een, zwevend terug; twee, verder en verder; en drie. Je bent daar. Wees er nu en merk op wat er gebeurt. Welk jaar is dit; het eerste dat in je opkomt? Waar ben jij? Ben je alleen of met andere mensen? Stel je voor dat je kunt doorsturen naar een evenement waar jij en je dier samen waren. Wees er nu. Wat is er gaande?
Blijf deze gebeurtenissen meemaken zolang u nodig heeft. Stel je voor dat je, als je er klaar voor bent, snel vooruit kunt spoelen naar de allerlaatste dag van dat leven en er nu bent. Merk op hoe u in de geest overgaat. Nog steeds omringd door het groene genezende licht, til jezelf op, uit dat lichaam, en ga de vredige ruimte tussen levens in. Wees er nu. Dus, welke lessen heb je in dat leven geleerd? Hoe ben je gegroeid door de relatie die je had met je dier? Welke lessen zijn jullie samen als ziel gaan leren en hoe verhoudt dat zich tot je huidige leven?

Neem de tijd om deze informatie te ontvangen. Als je klaar bent, stel je dan voor dat je hoger, hoger, hoger, hoger kunt tillen en jezelf terug kunt vinden, over de line van licht, in die zeer vroege tijd.
Op een moment dat ik tot drie tel, zul je beginnen terug te zweven, waardoor alle gebeurtenissen tussen die zeer vroege tijd en nu nieuwe genezing en licht kunnen ontvangen vanwege deze informatie. Klaar? Een, terugzwevend naar vandaag; twee, snel op weg naar de huidige dag; en drie, wees er nu. Zeer goed.

Stel je voor dat je je geliefde dier kunt vragen of er nog andere berichten zijn die ze voor je hebben over je reis samen als zielen. Neem de tijd. Als je klaar bent, neem je dier dan in je armen, of houd ze stevig vast terwijl jullie samen door de wolken naar beneden, naar beneden, naar beneden zweven, totdat je landt, terug op die prachtige plek in de natuur waar je begon.
Bedank je dierbare dierenvriend voor je hulp op deze manier. Weet dat je hier op elk moment kunt terugkeren voor genezing en verdere inzichten. Laat je dier voorlopig afscheid nemen en kijk hoe ze weglopen of wegdrijven. Voel de onvoorwaardelijke liefde en het hoge aanzien dat ze voor je hebben. Heel aardig.

Draai je nu om en loop terug door de deuropening waar we begonnen. Je bevindt je weer op de plek waar je begon, nog steeds omringd door het groene genezende licht, wetende dat binnen dit beschermende genezende licht alleen datgene wat van je hoogste goed is, door kan komen.
In een oogwenk, tel vanaf drie, zul je terugkomen met een wakker, verfrist en beter gevoel dan voorheen. Klaar? Ten derde, het verwerken van deze informatie in je dromen vanavond, zodat je morgenochtend volledig in lijn bent met deze nieuwe energie en informatie; twee, veilig rijden en veilig zijn bij alle activiteiten; één, geaard gecentreerd en evenwichtig; en je bent terug!

Hoe ging dat? Was je verrast door wat je ontdekte? Misschien wil je wat aantekeningen maken in je dagboek en kijken of je de komende dagen en weken dromen of inzichten hebt.

Uit:
Past Lives with Pets: Discover Your Timeless Connection to Your Beloved Companion © 2020 by Shelley A. Kaehr, PhD.

 

Lees ook:   Paniek incarnaties

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten