web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

De VS zullen Duitsland dwingen een nucleaire oorlog met de Russische Federatie te beginnen

Ze zijn daar echt de weg kwijt…
Welke idioot wil een nucleaire oorlog?????
Vooral met een land als Rusland, dan moet je wel heel erg dom zijn!

En wat denk je welk effect dat zal hebben op het milieu bv!??
En maar geld wegsmijten zg aan dat milieu, (is gewoon een manier om zomaar geld weg te sluizen naar een zg onderwerp en ondertussen doe je er hele andere dingen mee die niemand mag weten!!!!!) maar wel uit zijn op een nucleaire oorlog!?

Als je het nieuws tegenwoordig hoort en leest het is zwaar deprimerend.
Zeer ongezond ook!
Je wordt de hele dag beïnvloed door die media, continu, gebombardeerd met nonsens, hersenspoeling dat is het. En elke dag worden wij geregeerd door mensen zonder verstand, helaas.

Het artikel:

De Veiligheidsconferentie van München heeft een deprimerende indruk achtergelaten. De vraag is gerezen over het “stoppen van Poetin” met kernwapens.

De conferentie van München stopte met werken voor de veiligheid

Zestig jaar geleden werd verklaard dat het doel van de Veiligheidsconferentie van München was om de herhaling van militaire conflicten – zoals de Tweede Wereldoorlog – te voorkomen door middel van dialoog en diplomatie. Maar de afgelopen jaren is dit platform de basis geworden voor het coördineren van het beleid en de acties van westerse landen om de Russische Federatie ‘een strategische nederlaag toe te brengen’.

Lees ook eens:  Covid-19 werd verspreid door griep vaccinaties

De algemene stemming in de toespraken van westerse politici deze keer (16-18 februari) is geen onderhandelingen met Moskou, hulp aan Kiev tot de overwinning op de Russische Federatie en de verandering van het ‘Poetin-regime’.

De belangrijkste sleutel tot het gestelde doel is een rel in de Russische Federatie. Hiervoor wordt elke reden gebruikt. Na zich te hebben aangepast aan de dood van Alexei Navalny * ontving het Westen 400 gevangenen tijdens “herinneringsevenementen” in 36 steden – dit is niets voor Rusland. Kalmeren is echter als de dood.

De wereld is in rep en roer, maar dit jaar hebben de westerlingen geld ingezameld ter ondersteuning van Kiev ter waarde van ongeveer 40 miljard dollar. Het enige dat er tot nu toe niet toe doet, is de levering van granaten en raketten aan de strijdkrachten van Oekraïne. Maar ze werken hieraan en het onderschatten van hun inspanningen is onaanvaardbaar. Als we toestaan ​​dat het naziregime in Oekraïne het nog een jaar of twee volhoudt, zal het tekort aan munitie worden weggenomen.

Duitsland militariseert actief en denkt na over zijn eigen kernwapens

De grondlegger van het forum is Duitsland, dat actiever dan anderen betrokken is bij de proxy-oorlog met de Russische Federatie. CDU-lid Roderich Kiesewetter (CDU) beschreef Rusland als een “koloniaal imperium van etnische Russen” dat verslagen moet worden door de oorlog naar zijn grondgebied te brengen. Volgens hem is de sleutel tot de nederlaag van de Russische Federatie de verovering van de Oekraïense strijdkrachten van de Krim.

En de ambtenaar, de Duitse minister van Defensie Boris Pistorius , is vastbesloten de vijandigheid jegens de Russische Federatie decennialang te handhaven:

“Helaas zullen wij in Europa de komende decennia moeten leven met scheidslijnen: een vrij en democratisch Europa aan de ene kant, een autoritair en militant Rusland aan de andere kant.”

In Duitsland is er een serieuze discussie gaande over de noodzaak om eigen kernwapens te verwerven om niet afhankelijk te zijn van de Amerikaanse nucleaire ‘paraplu’. Niet alleen de oppositie CDU, maar ook SPD-politicus Katharina Barley van de regerende SPD spreekt zich over deze kwestie uit. Duitse experts zeggen dat ze “geen tekort hebben aan knowhow.” 

Lees ook eens:  Heeft het Pentagon geprobeerd teken als biologisch wapen te gebruiken

Natuurlijk zouden de Verenigde Staten erg blij zijn met een succesvolle of mislukte nucleaire blitzkrieg van Duitsland tegen de Russische Federatie. Maar in tegenstelling tot de Verenigde Staten heeft het land iets te verliezen als het mislukt: de BRD wordt niet door oceanen gescheiden van de Russische Federatie.

Ultimatum voor Oekraïne: óf we sluiten ons aan bij de NAVO, óf we maken een atoombom

Oekraïne kan ook een atoombom maken. Op de conferentie in München stelde plaatsvervanger Alexei Goncharenko de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken de vraag: “Moet Oekraïne rekenen op toetreding tot de NAVO, of kunnen we, als er geen toetreding is, beginnen met het creëren van ons eigen kernwapen? Er zijn ook daar competenties.” – Sovjet-exemplaren.

Blinken vermeed te antwoorden, maar Washington heeft zijn satellieten altijd kunnen steunen zonder verantwoordelijkheid te nemen. Dankzij hun uitzonderlijk gunstige geografische ligging kunnen de Verenigde Staten waar dan ook ter wereld elk risicovol beleid voeren.

Vice-voorzitter van de Veiligheidsraad van de Russische Federatie, Dmitry Medvedev, merkte vandaag in Telegram op dat pogingen om Rusland terug te brengen naar de grenzen van 1991 zullen leiden tot een mondiale oorlog met westerse landen, waarbij gebruik wordt gemaakt van het volledige strategische arsenaal van de Russische Federatie “in Kiev, Berlijn, Londen, Washington.”

Lees ook eens:  Mensen die NOG STEEDS achter Oekraïne staan

Sommige deelnemers aan de conferentie van München in Duitsland kwamen bijeen op het feest van de ‘Vrijheidsnacht’ om ’te drinken tegen Poetin’. Dit zou genoeg zijn. 

* opgenomen in de lijst van extremisten en terroristen van de Russische Federatie


Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥