web analytics
11:11 Dubbele getallen

Dreigementen – Thierry Baudet, demonisering!

Schandalig Nederland ga je diep, en diep schamen!
Dit gebeurde bij Pim ook…

Wat leren mensen hiervan.
Niets?

Fortuyn promoveerde in de sociale wetenschappen en was van 1990 tot 1995 bijzonder hoogleraar aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Hij was actief lid van de PvdA tot 1989 en was later VVD-lid, maar werd bekend als lijsttrekker van eerst Leefbaar Nederland en daarna zijn eigen Lijst Pim Fortuyn in de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen van 2002. Fortuyn werd in mei 2002 door Volkert van der Graaf vermoord op het Media Park te Hilversum, negen dagen voor een voorspelde grote zege van de LPF bij de verkiezingen.

Zijn kijk op de islam en het vreemdelingenbeleid, maar bovenal zijn politieke manier van doen, vormden voor politieke tegenstanders aanleiding hem te bestempelen als een populistisch politicus. De openlijk homoseksuele Fortuyn had een flamboyante persoonlijkheid die zich kenmerkte door opmerkelijke uitspraken en een onconventionele manier van debatteren. Mede door de thema’s die hij aansneed, wist hij het Nederlandse politieke toneel een half jaar lang te domineren. Na zijn overlijden is zijn politieke erfenis op diverse plaatsen in de Nederlandse politiek en samenleving overgenomen en zichtbaar geworden. Er wordt in dit verband wel gesproken van de Fortuyn-revolte en van het fortuynisme.

Ga je diep schamen, politieke kleuterklasgenoten.
Hoe triest… en D66 sprak zich uit.
We beginnen net…
Die mensen die anderen demoniseren en verantwoordelijk zijn, voor het feit dat wij als bevolking geen referendum meer mogen hebben! Zij die wijzen naar fake nieuws, die zijzelf verspreiden NB!
Denk goed na wat je kijkt en leest…

Lees ook:   Je snapt waarom het niveau naar beneden moet?

DENK

GOED

NA|

.

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button