...
Politiek-Elite

K3 indoctrinatie en nare liedjes over covid

Haha lees de reacties onder het bericht op Twitter. Heel goed, al veel wakkere mensen godzijdank!
Wow echt sick dit… kinderen beïnvloeden dankzij je klotenliedjes, het had niet gehoeven, die hele kleremedia doet niet anders al maandenlang, is het niet via het nieuws, reclame, dan wel via de radio, nieuws en reclame, dan ook nog eens als je een bedrijf belt…(ivm corona hebben we wat minder tijd…luister dit bericht af … pffff en dan nog via internet, gvd nu weten we het wel ja????

Dus boycot K3 mensen, dit kan gewoon niet. En de rest gewoon skippen op tv en de radio geen reclame en geen nieuws meer kijken!
Hun karma zal zwaar zijn…eeuwige herhaling van bepaalde geluiden…
Wat zullen ze horen in hun volgende levens… tennissitus 😛 oid….
Heey ik hoor een ringeling in mijn oren…
Komt omdat je in je vorige leven dus elke dag coronanieuws tot vervelends toe bracht in het nieuws en de reclame en bij bedrijven aan de foon… je was toen baas van de media, je was toen minister, je was toen Rutte en nu ben je…
😉

Lees ook:   Vaarwel Hudson Baaiiii

Gerelateerde artikelen

Back to top button