web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

Nieuwe signalen van hartontsteking bij gevaccineerde personen

Een Japans onderzoek onder 700 gevaccineerde en 303 niet-gevaccineerde personen vindt gemiddeld hogere signalen van hartontsteking bij gevaccineerden vergeleken met niet-gevaccineerden.

De studie deed radiologisch onderzoek naar opname van glucose door het hart van gevaccineerde en niet-gevaccineerde patiënten. Deze patiënten werden aan radiologisch onderzoek onderworpen voor een niet-hartgerelateerde kwaal, en de onderzoekers kwamen pas later op het idee om de gegevens te gebruiken voor het vergelijken van gevaccineerden met niet-gevaccineerden. Verhoogde glucoseopname door het hart kan een teken zijn van hartontsteking; dit is een bekend gegeven in de cardiologie.

Om de glucoseopname in de weefsels te kunnen volgen werd gebruik gemaakt van radioactief gelabeld deoxyglucose (18F-FDG), dat zich tijdelijk ophoopt in de glucose-opnemende cel. 18F-FDG wordt een tracer genoemd, die in beeld kan worden gebracht met een lichaamsscan, de PET-scan.

Verhoogde glucoseopname in de hartspier van gevaccineerden

Als de hartspier van alle 700 gevaccineerden met alle 303 niet-gevaccineerden werden vergeleken was er gemiddeld een duidelijke verhoging in glucoseopname te zien in de gevaccineerden. Dit verschil werd duidelijker naarmate de periode tussen de vaccinatie en de PET-scan korter was. Het effect van de vaccinatie was zichtbaar van 1 tot 180 dagen na vaccinatie, ongeacht het type mRNA-vaccin, Pfizer of Moderna.

Lees ook eens:  Pas op: ABV-ziekte (Anything But Vaccins) zorgt ervoor dat mensen overal DOOD VALLEN

Behalve in het hart werd ook een verhoogde glucoseopname gemeten in de lymfklieren van de oksels, in de lever en de milt. Dit zou volgens de auteurs kunnen wijzen op verhoogde ontstekingsreacties in deze plaatsen van het lichaam.

Lees verder via de link:
https://artsencollectief.nl/nieuwe-signalen-van-hartontsteking-bij-gevaccineerde-personen/

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥