web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

Microscopisch bewijs

COVID-19-vaccins zijn in verband gebracht met myocarditis, die in sommige omstandigheden dodelijk kan zijn. Deze systematische review heeft tot doel mogelijke causale verbanden tussen COVID-19-vaccins en overlijden door myocarditis te onderzoeken met behulp van post-mortemanalyse. Een systematische review van alle gepubliceerde autopsierapporten met COVID-19-vaccinatiegerelateerde myocarditis tot en met 3 juli 2023. Alle autopsiestudies die COVID-19-vaccin-geïnduceerde myocarditis als mogelijke doodsoorzaak opnemen, werden opgenomen.

Resultaten Aanvankelijk geïdentificeerd

1.691 studies

Na screening, 14 papers, 28 autopsiegevallen. (In 26 gevallen was het cardiovasculaire systeem het enige aangetaste orgaansysteem) In 2 gevallen myocarditis een gevolg van multisystem inflammatory syndrome (MIS). Aantal dagen vanaf laatste COVID-19-vaccinatie tot overlijden We hebben vastgesteld dat alle 28 sterfgevallen oorzakelijk verband hielden met COVID-19-vaccinatie door onafhankelijke beoordeling. Conclusies

Tijdelijke relatie, interne en externe consistentie

Overleden, met bekende COVID-19-vaccin-geïnduceerde myocarditis Pathobiologische mechanismen Gerelateerde overmatige sterfte Aangevuld met autopsiebevestiging Onafhankelijke beoordeling Toepassing van de Bradford Hill-criteria De algehele epidemiologie van vaccin-myocarditis suggereert dat er een grote waarschijnlijkheid is van een causaal verband tussen COVID-19-vaccins en overlijden door vermoedelijke myocarditis, in gevallen waarin een plotselinge, onverwachte dood is opgetreden bij een gevaccineerde persoon. Spoedonderzoek is nodig ten behoeve van risicostratificatie, en mitigatie, om het voorkomen van dodelijke COVID-19-vaccin-geïnduceerde myocarditis bij de bevolking te verminderen. Meer informatie De meeste gevallen vertoonden vóór de dood symptomen die overeenkwamen met myocarditis (pijn op de borst, inspanningsintolerantie).

Lees ook eens:   Putin Response to Nero Obama

Choi et al, een 22-jarige Koreaanse man Autopsie toonde intense ontsteking en vernietiging van hartweefsel, inclusief het geleidingssysteem. Andere gevallen hadden geen symptomen vóór de dood. Gill et al rapporteerden twee jongens van 16 en 17 jaar oud die een paar dagen na mRNA-injectie stierven terwijl ze thuis sliepen. Autopsies onthulden fragmentarische ontstekingen die suggereerden dat er een plotselinge aritmische dood was opgetreden.

Een 22-jarige Koreaanse man Autopsie toonde intense ontsteking en vernietiging van hartweefsel, inclusief het geleidingssysteem. Andere gevallen hadden geen symptomen vóór de dood. Gill et al rapporteerden twee jongens van 16 en 17 jaar oud die een paar dagen na mRNA-injectie stierven terwijl ze thuis sliepen. Autopsies onthulden fragmentarische ontstekingen die suggereerden dat er een plotselinge aritmische dood was opgetreden. een 22-jarige Koreaanse man Autopsie toonde intense ontsteking en vernietiging van hartweefsel, inclusief het geleidingssysteem. Andere gevallen hadden geen symptomen vóór de dood. Gill et al rapporteerden twee jongens van 16 en 17 jaar oud die een paar dagen na mRNA-injectie stierven terwijl ze thuis sliepen. Autopsies onthulden fragmentarische ontstekingen die suggereerden dat er een plotselinge aritmische dood was opgetreden.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥