web analytics

COVID-19-vaccin getest op 6-jarigen

COVID-19-vaccin getest op 6-jarigen

 

  • COVID-19 “vaccins” verlenen geen immuniteit of voorkomen de overdracht van de ziekte. Met andere woorden, ze zijn niet bedoeld om u te behoeden voor het oplopen van SARS-CoV-2; ze zijn alleen bedoeld om de symptomen van de infectie te verlichten als of wanneer u besmet raakt. Als zodanig voldoen deze producten niet aan de medische definitie van een vaccin.
  • Op 4 februari 2021 had het US Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) 12.697 meldingen ontvangen van verwondingen na COVID-19-vaccinaties en 653 sterfgevallen
  • De universiteit van Oxford, die samen met AstraZeneca werkt aan een COVID-19-vaccin, schrijft nu kinderen van 6 tot 17 jaar en 8 maanden in voor hun vaccinonderzoek in het VK
  • Moderna zal in december 2020 beginnen met het testen van haar op RNA gebaseerde gentherapie bij Amerikaanse kinderen van 12 tot 17 jaar, en de eerste proeven van Pfizer bij adolescenten begonnen medio oktober 2020. In China zijn Sinovac en SinoPharm begonnen met onderzoeken bij kinderen van 3 jaar
  • Kinderen hebben geen COVID-19-vaccin nodig omdat ze een extreem laag risico hebben om ernstige COVID-19 te ontwikkelen en geen grote drager van de infectie zijn

 

Op 4 februari 2021 had het US Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) 12.697 verwondingen en 653 sterfgevallen gemeld na COVID-19-vaccinatie

Van de gevallen die tussen 14 december 2020 en 4 februari 2021 zijn gemeld, was 3,69% levensbedreigend en het aantal sterfgevallen vertegenwoordigde 5,14% van het totale aantal meldingen. Het vaccin van Pfizer was verantwoordelijk voor 58% van de sterfgevallen en dat van Moderna voor 41%.

Als je ook kijkt naar de vaccingerelateerde sterfgevallen tussen januari 2020 en januari 2021, kun je zien dat het COVID-19-vaccin verantwoordelijk is voor maar liefst 70% van de jaarlijkse vaccinsterfgevallen, ook al is het nog maar minder dan twee maanden beschikbaar . De eerste doses van het vaccin van Pfizer werden medio december 2020 gegeven, 2 terwijl het vaccin van Moderna in de laatste week van december 2020 werd gelanceerd.

8b42186727f08c380c95cd9788f4f801 AnGel-WinGs.nl
COVID-19-vaccin getest op 6-jarigen - AnGel-WinGs.nl

Hoewel deze cijfers duizelingwekkend zijn, vormen ze waarschijnlijk slechts een klein deel van het werkelijke aantal bijwerkingen. Volgens een studie van het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services wordt minder dan 1% van de ongewenste vaccingebeurtenissen ooit gemeld aan VAERS.

Dit komt vooral doordat de melding aan VAERS vrijwillig is. Velen weten niet eens dat het bestaat, of dat je geen medische professional hoeft te zijn om een ​​melding te doen. Dit zou betekenen dat er in werkelijkheid meer dan 1 MILJOEN COVID-vaccinletsels zouden kunnen zijn, aangezien 99% doorgaans niet wordt gemeld.

Meld alle bijwerkingen van het COVID-19-vaccin

Om deze tekortkomingen te verhelpen en de impact van deze massale vaccinatiecampagne op de volksgezondheid te monitoren, roept de Children’s Health Defense iedereen die een bijwerking van een COVID-19-vaccin heeft gehad op om drie dingen te doen:

  • Als u in de Verenigde Staten woont, meldt u het letsel bij VAERS
  • Meld de inbreuk op VaxxTracker.com, een niet-gouvernementele instantie voor het opsporen van ongewenste voorvallen (u kunt desgewenst anoniem melden)
  • Meld de overtreding op de CHD-website

Kinderen zijn de volgende

Ondanks de voor de hand liggende gevaren van deze zogenaamde vaccins, die eigenlijk gentherapieën zijn, dringen de makers van het COVID-19-vaccin experimenten aan op kinderen vanaf 6 jaar.

Oxford University, die samen met AstraZeneca werkt aan een COVID-19-vaccin, meldt dat kinderen van 6 jaar tot 17 jaar en 8 maanden vier Britse centra kunnen bezoeken. Iedereen boven de 16 jaar heeft niet eens de toestemming van de ouders nodig, maar kan zelf toestemming geven. De vergoeding voor degenen die hun hele toekomst riskeren is £ 10 (ongeveer $ 14) per bezoek.

In totaal zullen 300 kinderen deelnemen, van wie 240 het kandidaat-vaccin, terwijl de zogenaamde controles een meningitisvaccin krijgen. Het ontbreken van een echte placebo is op zichzelf een waarschuwingssignaal, aangezien het gebruik van een vaccin als een “placebo” helpt om een ​​aantal veelvoorkomende bijwerkingen te maskeren en het vaccin veiliger te laten lijken dan het in werkelijkheid is.

Lees ook:   Edgar Cacye en Natural therapies

In tegenstelling tot de door de VS goedgekeurde vaccins van Moderna en Pfizer, levert het vaccin van AstraZeneca dubbelstrengs DNA voor het SARS-CoV-2-spike-eiwit in een chimpansee-adenovirus.

Moderna begon in december 2020 met proeven van zijn op RNA gebaseerde gentherapie bij Amerikaanse kinderen van 12-17 jaar oud, en Pfizers eerste adolescente proeven begonnen medio oktober 2020. In China lanceerden Sinovac en SinoPharm proeven bij kinderen van 3 jaar geleden.

Kinderen hebben dit vaccin niet nodig

Aangezien kinderen een extreem laag risico lopen om COVID-19 op te lopen en er is niet aangetoond dat ze een significante drager van de infectie zijn, waarom hebben kinderen dit vaccin dan überhaupt nodig? dr. Robert Frenck, directeur van COVID-19-vaccinonderzoeken in het Cincinnati Children’s Hospital, vertelde ABC News:

“Als je de infectie bij de jongere kinderen uitroeit, kunnen ze het niet doorgeven aan de volwassenen, dus je kunt de ziekte onder controle krijgen door je simpelweg op de jongere kinderen te richten en de infectie uit die leeftijdsgroep te krijgen.”

Dat is een standaard reden, maar eigenlijk is het niet meer dan een denkspel. In wezen zijn kinderen verplicht om Russisch roulette te spelen met hun gezondheid, op voorwaarde dat het het geheel ten goede komt. Maar is het echt redelijk om de jongsten van ons, die het minste risico lopen op infectie, te vragen hun gezondheid op te offeren, vermoedelijk om de ouderen te beschermen?

Studies hebben aangetoond dat kinderen de ziekte niet alleen zeer zelden op elkaar of op volwassenen overdragen, maar ook dat als ze de ziekte krijgen, ze praktisch nooit ernstige complicaties ervaren. Het argument van Frenck is dus echt in tegenspraak met de beschikbare gegevens. Als kinderen de ziekte niet overdragen, hoe kan vaccinatie dan “het onder controle krijgen”?

In werkelijkheid lijkt dit argument bedoeld te zijn om ouders te dwingen hun kinderen te vaccineren, ook al is het publieke voordeel ervan minimaal. In plaats van een echte stimulans voor de volksgezondheid te bieden, lijkt de drang om kinderen te vaccineren meer te gaan over het vergroten van de winst. Bovendien suggereren vroege rapporten dat oudere mensen ook de neiging hebben om kort na vaccinatie te overlijden, wat argwaan en bezorgdheid wekt.

Bijwerkingen kunnen jaren duren om zich te ontwikkelen

Bij kinderen zijn de bijwerkingen minder snel voelbaar en kunnen ze in plaats daarvan leiden tot toekomstige gezondheidsproblemen. In een artikel in Microbiology & Infectious Diseases schrijft immunoloog Dr. J. Bart Classen dat de mRNA-vaccinaties bijwerkingen kunnen veroorzaken die jaren nodig hebben om zich volledig te ontwikkelen.

“Een van die mogelijke bijwerkingen zijn op prionen gebaseerde ziekten, die worden veroorzaakt door de activering van intrinsieke eiwitten om prionen te produceren. Er is een schat aan kennis gepubliceerd over een klasse van RNA-bindende eiwitten waarvan is aangetoond dat ze betrokken zijn bij het veroorzaken van een aantal neurologische ziekten, waaronder de ziekte van Alzheimer en ALS”, schrijft Classen.

Omdat niet was onderzocht of mRNA-gentherapie prion-gebaseerde ziekten zou kunnen veroorzaken, voerde Classen dit onderzoek uit. Hij schrijft:

“Analyse van het Pfizer-vaccin tegen COVID-19 identificeerde twee potentiële risicofactoren voor het veroorzaken van prionziekte bij mensen. De RNA-sequentie in het vaccin bevat sequenties waarvan wordt aangenomen dat ze ervoor zorgen dat TDP-43 en FUS aggregeren in hun op prionen gebaseerde conformatie, wat leidt tot de ontwikkeling van veelvoorkomende neurodegeratieve ziekten.

In het bijzonder is aangetoond dat de RNA-sequenties GGUA, UG-rijke sequenties, UG tandem-herhalingen en G-quadruplex-sequenties een verhoogde affiniteit hebben om TDP-43 en/of FUS te binden en TDP-43 of FUS daartoe kunnen aanzetten. om hun pathologische configuraties in het cytoplasma aan te nemen.

In de huidige analyse werden in totaal zestien UG-tandemherhalingen (ΨGΨG) geïdentificeerd en werden extra UG (ΨG)-rijke sequenties gevonden. Er werden twee GGΨA-sequenties gevonden. G-quadruplex-reeksen kunnen bestaan, maar er zijn geavanceerde computerprogramma’s nodig om ze te verifiëren.

Het spike-eiwit dat door het vaccin wordt gecodeerd, bindt angiotensineconverterend enzym 2 (ACE2), een enzym dat zinkmoleculen bevat. De binding van het spike-eiwit aan ACE2 heeft het potentieel om het zinkmolecuul vrij te maken, een ion dat ervoor zorgt dat TDP-43 zijn pathologische prionconversie ondergaat.”

mRNA-vaccins zijn eigenlijk gentherapieën

Lees ook:   Drag Queen danst terwijl klein meisje herhaaldelijk haar hand op en neer wrijft over het kruis van "Little Mermaid" kostuum terwijl een andere Drag Queen

Zoals beschreven in “COVID-19 mRNA-shots zijn legaal geen vaccins”, kunnen deze vaccinaties nauwkeuriger worden omschreven als gentherapieën. Door ze ‘vaccins’ te noemen, zal de Amerikaanse regering waarschijnlijk de Amerikaanse Code 2011 Title 15, Section 1125.21 schenden, die misleidende praktijken regelt, zoals verkeerde voorstelling van zaken in medische claims.

Volgens de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention is een vaccin “een product dat het immuunsysteem van een persoon stimuleert om immuniteit tegen een bepaalde ziekte te produceren, waardoor de persoon tegen die ziekte wordt beschermd.” Immuniteit wordt op zijn beurt gedefinieerd als “bescherming van een besmettelijke ziekte”, wat betekent: “Als je immuun bent voor een ziekte, kun je eraan worden blootgesteld zonder besmet te raken.”

Noch Moderna noch Pfizer beweren dat dit het geval is met hun COVID-19 “vaccins”. In hun klinische onderzoeken stellen ze zelfs dat ze niet eens op immuniteit testen.

COVID-19 “vaccins” verlenen geen immuniteit of remmen de overdraagbaarheid van de ziekte niet. Met andere woorden, ze zijn niet bedoeld om u te behoeden voor het oplopen van SARS-CoV-2; ze zijn alleen bedoeld om uw symptomen van infectie te verlichten als of wanneer u besmet raakt. Als zodanig voldoen deze producten niet aan de medische definitie van een vaccin.

In tegenstelling tot echte vaccins, die gebruik maken van een antigeen van de ziekte die men probeert te voorkomen, bevatten de COVID-19-injecties synthetische RNA-fragmenten ingekapseld in een nanolipide-dragerverbinding, waarvan het enige doel is om te communiceren met het S-1-spike-eiwit- gerelateerde klinische symptomen verlichten, niet het eigenlijke virus.

Ze verlenen geen immuniteit en remmen evenmin de overdraagbaarheid van de ziekte. Met andere woorden, ze zijn niet bedoeld om u te behoeden voor het oplopen van SARS-CoV-2; ze zijn alleen bedoeld om de symptomen van de infectie te verlichten als of wanneer u besmet raakt. Als zodanig voldoen deze producten niet aan de medische definitie van een vaccin.

Maar maak je geen zorgen, het Merriam-Webster-woordenboek heeft onlangs zijn definitie van “vaccin” bijgewerkt om mRNA-technologie op te nemen, net op tijd voor factcheckers om de volledig feitelijke bewering over het verschil tussen echte vaccins en mRNA-technologie te “ontkrachten”.

Gek genoeg discussiëren wetenschappers al over de mogelijkheid om traditionele vaccins die levende of verzwakte virussen gebruiken te vervangen door deze nieuwe RNA-technologie.

Als je bedenkt dat dit een gentherapie is die je cellen verandert in kleine “bioreactoren” die het immuunsysteem activerende eiwitten uitspugen en geen uit-schakelaar hebben, wil ik me niet voorstellen wat er zou kunnen gebeuren als een persoon meerdere verschillende zou krijgen. .

mRNA-therapie is een slecht idee, vooral voor kinderen

Afgezien van de hierboven beschreven mogelijkheid van op prionen gebaseerde ziekten, waarschuwen veel medische experts dat mRNA-gentherapie auto-immuunproblemen en een breed scala aan ontstekingsaandoeningen kan veroorzaken. Als slechts één voorbeeld, in een recent interview, legde Judy Mikovits, Ph.D., de mechanica uit die het injecteren van RNA zo gevaarlijk maakt:

“Messenger-RNA is normaal gesproken niet vrij in het lichaam omdat het een gevaarsignaal is. Het centrale dogma van de moleculaire biologie is dat onze genetische code, het DNA, wordt getranscribeerd, d.w.z. geschreven, in het boodschapper-RNA. Dit boodschapper-RNA wordt vertaald in eiwitten of gebruikt in een regulerende functie … om genexpressie in cellen te reguleren.

Het nemen van een synthetisch boodschapper-RNA en het thermostabiel maken – zodat het niet afbreekt – [is dus problematisch]. We hebben veel enzymen (RNAsen en DNAsen) die vrij RNA en DNA afbreken, omdat dit gevaarlijke signalen zijn voor ons immuunsysteem. Ze voeden letterlijk ontstekingsziekten.

Nu heb je PEG, PEGylated en polyethyleenglycol, en een lipide nanodeeltje dat het mogelijk maakt om elke cel in het lichaam binnen te gaan en de regulatie van onze eigen genen te veranderen met dit synthetische RNA, waarvan een deel eigenlijk de boodschap is voor het syncytine-gen. ..

Syncytine is de lichaamseigen gammaretrovirus-envelop, die wordt gecodeerd in het menselijk genoom … We weten dat wanneer syncytine abnormaal tot expressie wordt gebracht in het lichaam, bijvoorbeeld in de hersenen waarin deze lipide-nanodeeltjes doordringen, we multiple sclerose hebben.

Expressie van dit gen alleen al maakt de microglia woedend – letterlijk ontsteekt en ontregelt de communicatie tussen de microglia van de hersenen – die cruciaal zijn voor het opruimen van toxines en pathogenen in de hersenen – en communicatie met de astrocyten.

Het ontregelt niet alleen het immuunsysteem, maar het ontregelt ook het endocannabinoïdesysteem, dat de dimmerschakelaar is voor ontstekingen. We hebben multiple sclerose al als een bijwerking gezien in de klinische onderzoeken … We zien ook myalgische encefalomyelitis. Ontsteking van de hersenen en het ruggenmerg … “

Veel van de gemelde bijwerkingen wijzen inderdaad op neurologische schade. Voorbeelden zijn ernstige dyskinesie (verminderde vrijwillige beweging), ataxie (gebrek aan spiercontrole) en intermitterende of chronische aanvallen. Zoals Mikovits uitlegt, worden deze symptomen veroorzaakt door neuro-inflammatie, een ontregelde aangeboren immuunrespons en/of een verstoord endocannabinoïdesysteem.

Lees ook:   Alles gaat kapot

Een andere veel voorkomende bijwerking van vaccins die we zien, zijn allergische reacties, waaronder anafylactische shock. Een waarschijnlijke boosdoener is PEG (polyethyleenglycol), waarvoor volgens Mikovitz naar schatting 70% van de Amerikanen allergisch is.

COVID-19-vaccin is een onnodig risico

Met ernstige bijwerkingen en sterfgevallen die zich met honderden per week opstapelen, is het verbazingwekkend dat mensen bereidwillig hun kinderen riskeren voor deze proeven. Het is zelfs nog verbazingwekkender dat gezondheidsfunctionarissen aandringen op massale vaccinatie van kinderen met deze experimentele gentherapieën, terwijl er geen gegevens zijn om ouders te verzekeren dat de gezondheid van hun kinderen de komende jaren niet geruïneerd zal worden.

Ik heb het al eerder gezegd, en ik zeg het nog een keer: ik vermoed dat deze wereldwijde vaccinatiecampagne zal leiden tot een lawine van chronische gezondheidsproblemen en sterfgevallen die zo groot zijn dat alle gepraat over verplichte vaccinatie is afgeschaft of teruggedraaid, indien al ingevoerd moet gedaan worden.

Dus als u geeft om de gezondheid van u en die van uw gezin, zou het antwoord eenvoudig kunnen zijn om uw COVID-19-vaccinatie zo lang mogelijk uit te stellen en te wachten tot de onvermijdelijke waarheid naar buiten komt.

Er zijn verschillende preventiestrategieën en behandelingen waarvan is aangetoond dat ze zeer effectief zijn, wat betekent dat de noodzaak van een vaccin om te beginnen bijna overbodig is. Onder hen werkt verneveld waterstofperoxide met jodium, waar ik in eerdere artikelen over schreef, heel goed.

Zie voor een opfriscursus “Hoe verneveld peroxide werkt tegen luchtweginfecties”. Andere behandelingen zijn onder meer hydroxychloroquine met zink, ivermectine en de iMASK- en MATH+-protocollen, waarover u meer kunt lezen in de gelinkte artikelen.

bronnen:

Gerelateerde artikelen

Back to top button