web analytics
11:11 Dubbele getallen

Hoe COVID-19 “vaccins” het leven van miljoenen mensen kunnen vernietigen

 • Het COVID-19-vaccin is eigenlijk geen vaccin in de zin van de medische definitie van een vaccin. Het is eerder een experimentele gentherapie die grote delen van de bevolking voortijdig zou kunnen doden en exponentieel meer mensen zou kunnen uitschakelen.
 • Omdat mRNA normaal gesproken snel wordt afgebroken, moet het worden gecomplexeerd met lipiden of polymeren. COVID-19-vaccins gebruiken gePEGyleerde lipidenanodeeltjes en het is bekend dat PEG anafylaxie veroorzaakt
 • Vrij mRNA kan gevaar voor het immuunsysteem signaleren en ontstekingsziekten veroorzaken. Daarom is de injectie van synthetisch thermostabiel mRNA (mRNA dat resistent is tegen afbraak) zeer problematisch omdat het chronische, langdurige ontstekingen kan bevorderen.
 • Veel van de vaak gemelde bijwerkingen van ‘vaccins’ voor COVID-19-gentherapie lijken te worden veroorzaakt door een ontsteking in de hersenen
 • Iedereen met een ontstekingsziekte zoals reumatoïde artritis, de ziekte van Parkinson of chronische borreliose, evenals mensen met verworven immunodeficiëntie / disfunctie door microbiële pathogenen, hersentrauma of omgevingstoxines lopen een hoog risico om te overlijden aan COVID-19 mRNA-vaccins

In april 2020 interviewde ik Judy Mikovits, Ph.D., over de mogelijke rol die menselijke gamma-retrovirussen spelen bij COVID-19. Mikovits is een moleculair bioloog en onderzoeker en was de oprichter en directeur van onderzoek aan het Whittemore Peterson Institute in Nevada.

Haar boek “Plague of Corruption” belandde in 2020 op nummer 1 op de bestsellerlijsten van The New York Times, USA Today en The Wall Street Journal. Haar nieuwe boek, Ending Plague: A Scholar’s Obligation in an Age of Corruption, zal het hopelijk ook doen. Het kan vooraf worden besteld op Amazon.

Ze zou op dit moment een van de meest gecensureerde onderzoekers ter wereld kunnen zijn, niet in de laatste plaats dankzij haar deelname aan de documentaire “Plandemic” die op grote schaal viraal ging (plandemicseries.com).

Een voorbeeld: YouTube blokkeerde ons account voor een week onmiddellijk nadat we het interview hadden geüpload – hoewel de video nog niet in de lijst stond en niet beschikbaar was voor het publiek. Erger nog, Mikovits’ derde en nieuwste boek, The Case Against Masks: Ten Reasons Why Mask Use Should Be Limited, is zo zwaar gecensureerd dat niemand het kan kopen.

‘Ik heb niet eens een exemplaar’, zegt ze. ‘Ik zit hier met twee exemplaren van de andere boeken, maar ik kan ze niet eens kopen. Wat boekverkopers zoals Amazon deden, is dat ze ze allemaal kochten bij Skyhorse, de uitgeverij, en nu willen ze ze niet uit het magazijn verschepen.”

Het is duidelijk dat Mikovits wordt gezien als een ernstige bedreiging voor de technocratische status-quo, en als je eenmaal hoort wat ze te zeggen heeft over COVID-19-vaccins – die, zoals je zult zien, een complete verkeerde benaming zijn – begin je misschien ook te begrijpen waarom.

COVID-19-vaccins zijn geen echte vaccins

Het COVID-19-vaccin is eigenlijk geen vaccin in de zin van de medische definitie van een vaccin. Het verbetert uw immuunrespons op de infectie niet en voorkomt ook niet dat u de infectie krijgt. Het is eigenlijk een experimentele gentherapie die grote delen van de bevolking voortijdig zou kunnen doden en meer mensen exponentieel zou kunnen hinderen.

“Ik ben gewoon woedend over deze synthetische gentherapie, dit chemische gif en wat ze over de hele wereld doen”, zegt Mikovits. “We zien al sterfgevallen door deze spuit. Het is illegaal. Het zou niet gedaan moeten worden. Het moet onmiddellijk worden gestopt. Het had nooit mogen gebeuren, en toch zien we dat het aan de meest kwetsbare groepen van de bevolking wordt opgedrongen.”

Nieuws en rapporten op sociale media suggereren zelfs dat ontvangers de vliegen beginnen te laten vallen. Velen sterven door onbekende oorzaken binnen enkele dagen, soms uren, na de eerste of tweede vaccinatie.

Honkballegende Hank Aaron overleed twee weken nadat hij was ingeënt, maar dat werd niet vermeld in zijn overlijdensbericht in de New York Times. Als hij positief was getest op SARS-CoV-2, zou hij zeker dood zijn verklaard aan COVID-19, ongeacht of het virus er daadwerkelijk iets mee te maken had of niet.

Maar als het om het vaccin gaat, wordt zelfs de browbeat-timing afgedaan als willekeurig en irrelevant. Nu worden plotseling oude mensen die kort na de vaccinatie overlijden, ontslagen met het excuus dat ze oud zijn en toch elk moment kunnen overlijden . Oude mensen die overlijden aan SARS-CoV-2 moeten koste wat kost worden gestopt. Grappig hoe dat werkt.

Het probleem met synthetisch RNA

Het messenger-RNA (mRNA) dat in veel COVID-19-vaccins wordt gebruikt, is niet natuurlijk. Ze zijn synthetisch. Omdat natuurlijk geproduceerd mRNA snel wordt afgebroken, moet het worden gecomplexeerd met lipiden of polymeren om dit te voorkomen. COVID-19-vaccins gebruiken gePEGyleerde lipidenanodeeltjes en het is bekend dat PEG anafylaxie veroorzaakt. Lipidenanodeeltjes kunnen ook andere problemen veroorzaken.

In 2017 rapporteerde Stat News over de uitdagingen van Moderna bij het ontwikkelen van een op mRNA gebaseerd medicijn voor Crigler-Najjar, een aandoening die kan leiden tot geelzucht, spierdegeneratie en hersenbeschadiging:

“Om mRNA-moleculen te beschermen tegen de natuurlijke afweer van het lichaam, moeten medicijnontwikkelaars ze in een beschermende hoes verpakken. Voor Moderna betekende dit het verpakken van de Crigler-Najjar-therapie in nanodeeltjes gemaakt van lipiden.

En voor de chemici van Moderna vormden deze nanodeeltjes een enorme uitdaging: als je ze te weinig doseert, krijg je niet genoeg enzymen binnen om de ziekte te beïnvloeden; als u een overdosis neemt, is het medicijn te giftig voor de patiënt.

Moderna-wetenschappers wisten vanaf het begin dat het gebruik van mRNA om de eiwitproductie te stimuleren een ontmoedigende taak zou zijn, dus speurden ze de medische literatuur af naar ziekten die met kleine hoeveelheden extra eiwit konden worden behandeld.

En die lijst met ziekten is heel, heel kort’, zei de voormalige werknemer … Crigler-Najjar was het laagst hangende fruit. Maar Moderna kreeg zijn therapie niet aan het werk… De veilige dosis was te laag, en herhaalde injecties met een dosis die sterk genoeg was om effectief te zijn, hadden in dierstudies zorgwekkende effecten op de lever.”

Als ze hun medicijnen echter als vaccins bestempelen, kunnen ze de veiligheidsstudies omzeilen. Plotseling verwachten ze dat we geloven dat al deze beveiligingsproblemen zijn opgelost? Een ander probleem houdt verband met hoe lang het mRNA stabiel blijft in uw systeem. Het zit opgesloten in nanolipide om te voorkomen dat het te snel wordt afgebroken, maar wat gebeurt er als het mRNA te langzaam of helemaal niet wordt afgebroken?

Het idee achter de mRNA-vaccins is dat je lichaam wordt misleid om het SARS-CoV-2-spike-eiwit te produceren, en je immuunsysteem maakt vervolgens antilichamen aan. Maar wat gebeurt er als je van je lichaam een ​​virale eiwitfabriek maakt en zo de productie van antilichamen continu op gang houdt zonder de mogelijkheid om uit te schakelen?

Bovendien ziet je lichaam deze synthetische deeltjes als niet-zelf, en een groot deel van de constante antilichaamrespons zal bestaan ​​uit auto-antilichamen die je eigen weefsels aanvallen. Mikovits legt uit:

“Het boodschapper-RNA is normaal gesproken niet vrij in het lichaam omdat het een gevaarsignaal is. Als moleculair bioloog is het centrale dogma van de moleculaire biologie dat onze genetische code, het DNA, wordt getranscribeerd in het boodschapper-RNA. Dit boodschapper-RNA wordt vertaald in eiwitten of gebruikt in een regulerende functie … om genexpressie in cellen te reguleren.

Het nemen van een synthetisch boodschapper-RNA en het thermostabiel maken – zodat het niet afbreekt – [is dus problematisch]. We hebben veel enzymen (RNAsen en DNAsen) die vrij RNA en DNA afbreken omdat dit op hun beurt gevaarlijke signalen zijn voor het immuunsysteem. Ze voeden letterlijk ontstekingsziekten.

Nu heb je PEG, PEGylated en polyethyleenglycol, en een lipide nanodeeltje dat het mogelijk maakt om elke cel in het lichaam binnen te gaan en de regulatie van onze eigen genen te veranderen met dit synthetische RNA, waarvan een deel eigenlijk de boodschap is voor het syncytine-gen. ..

Syncytine is de endogene gamma-retrovirusenvelop die wordt gecodeerd in het menselijk genoom … We weten dat wanneer syncytine … abnormaal tot expressie wordt gebracht in het lichaam, bijvoorbeeld in de hersenen waar deze lipidenanodeeltjes binnenkomen, je multiple sclerose hebt.

Expressie van dit gen alleen al maakt de microglia woedend, ontsteekt letterlijk en ontregelt de communicatie tussen de microglia in de hersenen, die van cruciaal belang zijn bij het elimineren van toxines en pathogenen in de hersenen, en de communicatie met de astrocyten.

Het ontregelt niet alleen het immuunsysteem, maar het ontregelt ook het endocannabinoïdesysteem, dat de dimmerschakelaar is voor ontstekingen. We hebben multiple sclerose gezien als een bijwerking in klinische onderzoeken, en er wordt tegen ons gelogen: ‘O, deze mensen hebben dit gehad.’ Nee, dat deden ze niet.

We zien ook myalgische encefalomyelitis. Een ontsteking van de hersenen en het ruggenmerg die [geassocieerd] is met exogene gamma-retrovirussen, de XMRV’s.”

Deze risicogroepen moeten het COVID-19-vaccin vermijden

Lees ook:   Prestigieuze pro-vaccinatie Salk Institute impliceert dat de Covid vaccins levensgevaarlijk zijn

Volgens Mikovits blijkt uit onderzoek dat 4 tot 6% van de Amerikanen al meer dan drie decennia is geïnfecteerd met XMRV-gamma-retrovirussen door besmette vaccins en bloedvoorraden, wat een reeks chronische gezondheidsproblemen veroorzaakt. Nu zullen deze synthetische gentherapieën (COVID-19-vaccins genoemd) de chronische ziektelast verder vergroten door myalgische encefalomyelitis te veroorzaken.

Iedereen met een ontstekingsziekte zoals reumatoïde artritis, de ziekte van Parkinson, chronische ziekte van Lyme, iedereen met een verworven immunodeficiëntie van bepaalde pathogenen en milieutoxines, dit zijn de mensen die worden gedood, vermoord door dit vaccin. ~ Judy A. Mikovits, Ph.D.

Tot overmaat van ramp brengt het synthetische mRNA ook een hiv-envelop tot expressie, wat een ontregeling van het immuunsysteem kan veroorzaken. “Het is een nachtmerrie”, zegt Mikovits. “Ik ben boos omdat dat nooit mag.”

Zoals we in eerdere interviews hebben besproken, werd SARS-CoV-2 in het laboratorium gemanipuleerd met gain-of-function-onderzoek, waaronder de introductie van de hiv-envelop in het spike-eiwit.

De hypothese van Mikovits is dat degenen die het meest vatbaar zijn voor ernstige neurologische bijwerkingen en overlijden door de COVID-19-vaccins, degenen zijn die eerder zijn geïnfecteerd door besmette vaccins met XMRV’s, Borrelia, Babesia en Mycoplasma, wat resulteert in chronische ziekte Ziekte. (Uw boek, “Plague of Corruption”, beschrijft de wetenschap en geschiedenis van XMRV’s, wat fascinerend is om te lezen.)

“Ja, absoluut”, zegt ze. “Dat is een van onze hypothesen. Maar ook iedereen met een ontstekingsziekte zoals reumatoïde artritis, de ziekte van Parkinson, chronische ziekte van Lyme, iedereen met een verworven immuundeficiëntie van bepaalde ziekteverwekkers en milieutoxines.

Dit zijn de mensen die worden gedood, vermoord door dit vaccin, en Anthony Fauci weet… Ik kan niet eens slapen [vanwege] hoe erg dit is. Dit is zo dodelijk, ik kan het niet hard genoeg van de daken schreeuwen.”

De volgende tabel bevat 35 ziekten die verband houden met XMRV-infectie. Als u een van deze ziekten heeft, is het een goed idee om lang en diep na te denken voordat u in de rij gaat staan ​​voor een mRNA COVID-19-vaccin, omdat uw kans op ernstige bijwerkingen of overlijden waarschijnlijk veel groter is dan bij iemand die dat niet heeft, een van deze ziekten heeft.

95bb12f173380b9a7e240d728172b674 AnGel-WinGs.nl
Dit is geen uitputtende lijst. Er kunnen veel andere aandoeningen zijn die u in een categorie met een hoog risico plaatst. Een voorbeeld is idiopathische trombocytopenie (ITP), een fatale bloedingsstoornis. Volgens Mikovits laat hun werk zien dat 30% van alle ITP’s wordt geassocieerd met XMRV’s.

Interessant is dat een voorbeeld de 58-jarige arts uit Florida is die onlangs het COVID-19-vaccin kreeg en twee weken later stierf aan een plotseling begin van ITP. dr. Jerry L. Spivak, een expert op het gebied van bloedaandoeningen aan de Johns Hopkins University, vertelde de New York Times dat er “medische zekerheid” was dat het COVID-19-vaccin van Pfizer de dood van de man veroorzaakte. Pfizer ontkent natuurlijk elk verband.

Genetische veranderingen kunnen een leven lang meegaan

Dus hoe lang blijft het synthetische RNA in de COVID-19-vaccins in het lichaam, waardoor cellen dit abnormale eiwit gaan produceren? Mikovits gelooft dat het degradatie maanden, jaren en in sommige gevallen zelfs levenslang zal voorkomen.

Dit alles doet griezelig denken aan eerdere pogingen om een ​​vaccin tegen het coronavirus te ontwikkelen, die allemaal faalden omdat de vaccins paradoxale immuunresponsen veroorzaakten, d.w.z. antilichaamafhankelijke immuunversterking. De dieren bleken antistoffen tegen het virus te hebben en hadden in theorie beschermd moeten worden, maar bij blootstelling aan het wilde coronavirus werden ze ernstig ziek en stierven de meesten.

Dergelijke mislukkingen kunnen de reden zijn dat zoveel vaccinfabrikanten ervoor hebben gekozen om mRNA te gebruiken in plaats van conventionele strategieën voor de ontwikkeling van vaccins te volgen, maar het eindresultaat zal waarschijnlijk hetzelfde of erger zijn.

“Ik heb een 41-jarige schoondochter met zeer agressieve darmkanker. We zien een explosie van chronische ziekten en deze patiënten worden niet tegengehouden om zich te laten vaccineren. In feite maakten de dokters hen bang om zich te laten vaccineren.

Hoe kunnen we mensen wakker maken? Moeten miljoenen Amerikanen en mensen over de hele wereld eerst sterven? Zal de dood van Hank Aaron de zwarte gemeenschap helpen? … We kennen de mechanismen. We weten dat zwarten en Iberiërs RNA-virussen niet zo snel kunnen afbreken als blanken. Dat weten we uit onderzoeken die teruggaan op de BMR. Het BMR-vaccin is gekoppeld aan ITP. Dit staat direct op de bijsluiter geschreven.

Als u een enkelvoudig nucleotide polymorfisme heeft in een van die RNases genaamd RNase-L, dan is de kans groter dat u agressieve borstkanker, prostaatkanker en andere vormen van kanker krijgt door XMRV-infectie (dus waarom zou u mRNA injecteren van syncytine, een gamma-retrovirusenvelop? ). “

Doorbraak in genomica kan miljoenen levens redden

Volgens Mikovits is een oplossing het gebruik van functionele genomics-technologieën zoals Breakthrough Genomics, een bedrijf dat machinaal leren gebruikt om naar volledige genomische sequenties te kijken om te bepalen welke polymorfismen van één nucleotide zich in ACE2-receptoren bevinden, antivirale routes zoals RNASEL en interferonen “Vaccines” kunnen persoon het meest vatbaar maken voor schade door deze gentherapie.

“We hebben de technologie om te zien wie kwetsbaar is voor ernstige impact. Dat zal een groot deel van de bevolking zijn”, zegt Mikovits.

Hoewel één maat duidelijk niet voor iedereen geschikt is in een vaccinstrategie, is het gewoon gewetenloos om gentherapie op te leggen aan een hele bevolking wanneer kan worden voorspeld dat miljoenen zullen sterven en dodelijke ziekten zoals ITP zullen ontwikkelen. Maar wie erover durft te praten, riskeert, zoals Mikovits weet, dat zijn carrière en zijn leven vernietigd zullen worden.

Lees ook:   Putin Crushes BBC Smartass INCLUDING BBC propagandist's question

Symptomen van COVID-19-vaccinschade

Veel van de nu gerapporteerde symptomen wijzen op neurologische schade. U heeft ernstige dyskinesie (verminderde vrijwillige beweging), ataxie (gebrek aan spiercontrole) en intermitterende of chronische aanvallen. Veel van de gevallen die worden beschreven in persoonlijke video’s op sociale media zijn behoorlijk schokkend.

Even schokkend is dat deze video’s snel worden verwijderd van sociale-mediaplatforms, zogenaamd wegens schending van de gebruiksvoorwaarden. Het is moeilijk te doorgronden hoe een persoonlijke ervaring als “valse informatie” kan worden gezien.

“De oorzaak hiervan is neuro-inflammatie”, zegt Mikovits. ‘Het zijn de hersenen die in brand staan. Je zult tics zien, je zult de ziekte van Parkinson zien, je zult ALS zien, je zult zien dat deze dingen zich razendsnel ontwikkelen, en het is een ontsteking van de hersenen.”

De bijwerkingen wijzen ook op een ontregelde aangeboren immuunrespons en een verstoord endocannabinoïdesysteem dat werkt als een dimmer op je immuunsysteem.

“We zien mastcelactivatiesyndromen (MCAS). De klinische symptomen zullen de ontstekingsziekten zijn. We horen iedereen het ‘langeafstands-COVID’ noemen – de extreme, diepe, slopende vermoeidheid, het onvermogen om energie te produceren uit de mitochondriën.

Het is niet het lange-afstands-COVID. Het is gewoon wat het altijd was – myalgische encefalomyelitis, ontsteking van de hersenen en het ruggenmerg. Wat ze expres doen, is het doden van [bepaalde] bevolkingsgroepen die ze eerder hebben verwond.”

Een andere vaak voorkomende bijwerking van het vaccin zijn allergische reacties, waaronder anafylactische shock. Een waarschijnlijke boosdoener is PEG; naar schatting 70% van de Amerikanen is er allergisch voor. “Die onmiddellijke effecten zijn vrijwel zeker het PEG en het lipide nanodeeltje, het giftige deeltje dat wordt geïnjecteerd”, zegt Mikovits.

Op langere termijn vermoedt ze een significante toename van migraine, tics, de ziekte van Parkinson, microvasculaire aandoeningen, verschillende soorten kanker waaronder prostaatkanker, ernstige pijnsyndromen zoals fibromyalgie en reumatoïde artritis, blaasproblemen, nierziekten, psychosen, neurodegeneratieve ziekten zoals zoals de ziekte van Lou Gehrig (ALS) en slaapstoornissen, waaronder narcolepsie. Autisme-achtige symptomen zijn ook waarschijnlijk bij jonge kinderen, zegt ze.

We zullen uiteindelijk de meest kwetsbaren doden

Afgezien van de hierboven genoemde chronische ziekten, lopen mensen die een seizoensgriepprik hebben gekregen, zwarten en Latijns-Amerikaanse Amerikanen ook een bijzonder risico door deze COVID-19-gentherapieën. Zwarten en Iberiërs lopen een bijzonder risico op antilichaamafhankelijke immuunversterking vanwege hun genetica. Tragisch genoeg worden deze vaccins aan de meest kwetsbaren gegeven onder het mom van raciale en sociale rechtvaardigheid.

“Johns Hopkins introduceerde een paar maanden geleden een plan om eerst etnische minderheden en verstandelijk gehandicapten te vaccineren. Als je hersenen al in brand staan, als je al een neurale ontstekingsziekte hebt, waarom zou je dan in hemelsnaam dit neurale ontstekingstoxine injecteren? Het doodt de mensen die het meest kwetsbaar zijn.”

Vrouwen die zwanger kunnen worden, kunnen ook een risico lopen op onvruchtbaarheid omdat syncytine (de gammaretrovirus-envelop die wordt gecodeerd in het menselijk genoom en waarvan de expressie kan worden ontregeld door het synthetische syncytine-RNA in het vaccin) verantwoordelijk is voor de juiste fusie van de placenta in de baarmoeder en implantatie van het ei is vereist. In feite zegt de Wereldgezondheidsorganisatie nu dat zwangere vrouwen niet moeten worden gevaccineerd met Moderna- of Pfizer-vaccins op basis van meldingen van late miskramen.

Wat te doen als u het vaccin heeft gekregen en problemen heeft?

De belangrijkste reden dat ik Mikovits wilde interviewen, was om hun aanbevelingen te horen voor degenen die ervoor kozen om te vaccineren en daar nu spijt van hebben. Interessant is dat ik heb geleerd dat je dezelfde strategieën gebruikt die je zou gebruiken om de daadwerkelijke SARS-CoV-2-infectie te behandelen.

Ik heb het afgelopen jaar veel artikelen geschreven waarin ik eenvoudige strategieën heb beschreven om je immuunsysteem te verbeteren, en met een gezond immuunsysteem kom je er zonder incidenten doorheen, zelfs als je uiteindelijk ziek wordt. Hieronder vat ik enkele van de strategieën samen die u kunt gebruiken om zowel COVID-19 te voorkomen als eventuele bijwerkingen van het vaccin te beheersen.

Ten eerste moet je ‘clean’ eten, liefst biologisch. Vermijd bewerkte voedingsmiddelen van welke aard dan ook, omdat deze vol zitten met schadelijk omega-6-linolzuur, dat uw mitochondriale functie vernietigt. Overweeg ook ketose en een in de tijd beperkt dieet, die beide u zullen helpen uw metabolische machinerie en het functioneren van de mitochondriën te optimaliseren. Zoals opgemerkt door Mikovits:

“We moeten nadenken over het ontgiften van metalen, we moeten nadenken over glyfosaat … We moeten ontstekingen in alle weefsels voorkomen en ons immuunsysteem gezond houden … Je zult ketonen willen verbranden in plaats van [suiker] voor neuro-inflammatie, dus je zult in ketose willen komen en het mTOR-signaalpad willen verlichten.”

Wat glyfosaat betreft, is een gemakkelijke manier om de opname van glyfosaat te blokkeren, door glycine in te nemen. Ongeveer 3 gram, ongeveer een halve theelepel, een paar keer per dag, samen met een biologisch dieet, zou voldoende moeten zijn om te voorkomen dat je bij elke maaltijd meer glyfosaat binnenkrijgt.

Om de ontgifting te verbeteren, raad ik aan om je natuurlijke glutathionproductie te activeren met moleculaire waterstoftabletten. Al deze strategieën zouden je weerbaarheid tegen SARS-CoV-2 moeten helpen verbeteren en kunnen zelfs je lichaam helpen te ontgiften als je de fout hebt gemaakt om deze experimentele gentherapie te krijgen.

Een andere nuttige strategie is het handhaven van een neutrale pH. U wilt dat uw pH precies rond de 7 ligt, wat u kunt meten met een goedkope urinestrip. Hoe lager je pH, hoe zuurder je bent.

Een gemakkelijke manier om je pH te verhogen als deze te zuur is (en dat geldt voor de meeste mensen) is om een ​​paar keer per dag een kwart theelepel natriumbicarbonaat (zuiveringszout) of kaliumbicarbonaat in water te nemen. Het verbeteren van uw pH zal de veerkracht van uw immuunsysteem verbeteren en het verlies van mineralen uit uw botten verminderen, waardoor uw risico op osteoporose wordt verminderd.

Handige toevoegingen

Voedingssupplementen kunnen ook nuttig zijn. De belangrijkste zijn:

 • Vitamine D – Vitamine D-supplementen zijn direct verkrijgbaar en zijn een van de meest betaalbare supplementen op de markt. Al met al is vitamine D-optimalisatie waarschijnlijk de gemakkelijkste en meest voordelige strategie die iemand kan doen om het risico op COVID-19 en andere infecties te minimaliseren, en het kan uw immuunsysteem binnen een paar weken een boost geven.
 • N-Acetylcysteïne (NAC) – NAC is een voorloper van gereduceerd glutathion, dat een cruciale rol lijkt te spelen bij COVID-19. Volgens een literatuuroverzicht kan glutathiondeficiëntie in feite worden geassocieerd met de ernst van COVID-19, waardoor de auteur concludeerde dat NAC nuttig zou kunnen zijn voor zowel preventie als behandeling.
 • Zink – Zink speelt een zeer belangrijke rol in het vermogen van uw immuunsysteem om virale infecties te bestrijden. Net als vitamine D helpt zink bij het reguleren van je immuunfunctie – en in 2010 bleek een combinatie van zink met een zinkionofoor, zoals hydroxychloroquine of quercetine, het SARS-coronavirus in vitro te remmen. In celculturen blokkeerde het ook de virusreplicatie binnen enkele minuten. Het is belangrijk dat is aangetoond dat een zinktekort de immuunfunctie schaadt.
 • Melatonine – Bevordert de immuunfunctie op verschillende manieren en helpt ontstekingen te onderdrukken. Melatonine kan ook een SARS-CoV-2-infectie voorkomen door onder meer glutathion op te laden en vitamine D-synthese te bevorderen.
 • Vitamine C – Een aantal onderzoeken heeft aangetoond dat vitamine C zeer nuttig kan zijn bij de behandeling van virale ziekten, sepsis en ARDS, die allemaal ook van toepassing zijn op COVID-19. De basiseigenschappen omvatten ontstekingsremmende, immunomodulerende, antioxiderende, antitrombotische en antivirale activiteiten. In hoge doses werkt het zelfs als een antiviraal medicijn dat virussen actief inactiveert. Vitamine C werkt ook synergetisch met quercetine.
 • Quercetine – Als krachtige immuunbooster en breedspectrumantivirus werd quercetine voor het eerst ontdekt als breedspectrumbescherming tegen het SARS-coronavirus na de SARS-epidemie van 2003, en er zijn aanwijzingen dat het ook kan worden gebruikt voor de preventie en behandeling van SARS-CoV -2 zou nuttig kunnen zijn.
 • B-vitamines – B-vitamines kunnen ook verschillende COVID-19-specifieke ziekteprocessen beïnvloeden, waaronder virale replicatie en invasie, inductie van een cytokinestorm, adaptieve immuniteit en hypercoagulabiliteit.
Lees ook:   Tarot medisch

Mikovits beveelt ook type 1 interferonen aan.

“Type 1 [interferon] – de primaire bron van interferon, alfa en bèta – is de plasmacytoïde dendritische cel. We weten dat dit ontregeld is bij mensen met hiv, met XMRV’s, met afwijkende retrovirale expressie. Deze mensen kunnen geen interferon produceren.

Type 1-interferonen kunnen worden geleverd in een spray die u rechtstreeks in uw keel, in uw neus kunt spuiten, en die u de bescherming geeft die u nodig hebt om te voorkomen dat het virus zichzelf [repliceert]. Het breekt het onmiddellijk af… Als u hoest of koorts krijgt of hoofdpijn krijgt, verhoog dan onmiddellijk uw type 1 interferon. Ook profylactisch enkele pufjes per dag nemen en zo de viral load laag houden.

We weten dat [SARS-CoV-2] geen natuurlijk virus is, we weten dat het in het laboratorium is gemaakt, maar het kalmeert de uitdrukking, het zal het RNA afbreken voor degenen die het niet kunnen afbreken, en dat is de taak van type 1 interferon – om je macrofagen om te zetten in deze kleine Pac-Men die eenvoudig het virale mRNA afbreken.”

Mijn persoonlijke keuze voor het behandelen van COVID-19-symptomen is peroxide in aerosolvorm. Het is een huismiddeltje dat ik iedereen aanraad om vertrouwd mee te raken, omdat het in veel gevallen de symptomen in slechts een paar uur kan verbeteren. Je kunt het ook preventief gebruiken als je weet dat je in contact bent geweest met iemand die ziek is.

De verneveling van waterstofperoxide in de sinussen, keel en longen is een eenvoudige, ongecompliceerde methode om de lichaamseigen productie van waterstofperoxide te verhogen om infecties te bestrijden en kan zowel profylactisch worden gebruikt na bekende blootstelling aan COVID-19 als voor de behandeling van milde, middelzware en zelfs ernstige ziekten kunnen worden gebruikt.

dr. David Brownstein, die met succes meer dan 100 COVID-19-patiënten met verneveld peroxide heeft behandeld, publiceerde een casusrapport over deze behandeling in het juli-nummer van Science, Public Health Policy en The Law. Hij beschrijft ook de voordelen ervan in “Hoe vernevelde peroxide helpt tegen luchtweginfecties”.

Verneveld waterstofperoxide is uiterst veilig en alles wat u nodig hebt is een tafelvernevelaar en waterstofperoxide van voedingskwaliteit dat moet worden verdund tot een sterkte van 0,1% met een zoutoplossing. Ik raad aan om deze artikelen van tevoren te kopen, zodat je alles hebt wat je nodig hebt en je thuisbehandeling kunt starten bij het eerste teken van een luchtweginfectie.

05694aa7282847e2c874b924c2ffd5ca AnGel-WinGs.nl
Hoe COVID-19 “vaccins” het leven van miljoenen mensen kunnen vernietigen - AnGel-WinGs.nl

In de video bespreek ik de basis van deze behandeling. Zorg ervoor dat u een vernevelaar koopt die op een stopcontact kan worden aangesloten, aangezien vernevelaars op batterijen te weinig stroom verbruiken om echt effectief te zijn. Zorg er ook voor dat uw vernevelaar wordt geleverd met een gezichtsmasker, niet alleen een mondstuk. Als er geen gezichtsmasker wordt meegeleverd, kunt u er een apart aanschaffen. Zoek gewoon op Amazon naar “Adult Nebulizer Face Mask”.

Meer informatie

We hopen dat we u voldoende informatie hebben gegeven om u te laten nadenken over het gentherapie “vaccin” COVID-19. U moet op zijn minst meer onderzoek doen voordat u een beslissing neemt. De simpele waarheid is dat je het niet nodig hebt, dus het is een onnodig risico.

Bestel een exemplaar van Ending Plague: A Scholar’s Obligation in an Age of Corruption voor meer informatie. We bevinden ons op meer dan één manier in een crisis, en jezelf opleiden – en daarna anderen opleiden – is absoluut cruciaal. De levens van miljoenen mensen staan ​​op het spel. Dus neem alsjeblieft de tijd om deze informatie te verwerken, te begrijpen en te delen met degenen van wie je houdt.

Een van de krachtigste video’s die ik ooit heb gezien

De volgende video van Barbara Loe Fisher is een van de krachtigste video’s die ik ooit heb gezien. Ik hoop dat het bekijken van deze video je inspireert om op te staan ​​en deel te nemen aan de strijd voor vaccinvrijheid en onafhankelijkheid.

Er is een cultuuroorlog en collusie tussen veel industrieën en federale regelgevers, wat resulteert in de onderdrukking van de waarheid over vitale, belangrijke gezondheidskwesties. Als deze onderdrukking voortduurt, zullen we geleidelijk en geleidelijk onze individuele individuele rechten uithollen, waarvoor onze voorouders zo hard hebben gevochten. Neem een ​​paar minuten de tijd om deze video te bekijken.

Bescherm uw recht op geïnformeerde toestemming en verdedig vrijstellingen van vaccins

Met alle onzekerheid over de veiligheid en effectiviteit van vaccins, is het van vitaal belang om uw recht te beschermen om onafhankelijke gezondheidsbeslissingen te nemen en om vrijwillige, geïnformeerde toestemming voor vaccinatie te geven. Het is absoluut noodzakelijk dat iedereen in Amerika opstaat en vecht om de bescherming van geïnformeerde toestemming voor vaccinatie in staatsgezondheids- en arbeidswetten te beschermen en uit te breiden. De beste manier om dit te doen, is door persoonlijk betrokken te raken bij de wetgevers van uw staat en de leiders in uw gemeenschap op te leiden.

bronnen:

 

 

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button