web analytics
11:11 Dubbele getallen

Dr. Rath – EU Politiek Perspectief. Wat je altijd al wilde weten over ‘Brussel EU’

Wat je altijd al wilde weten over ‘Brussel EU’ –Maar niemand die dat durfde te vertellen: https://www.relay-of-life.org/en/

We leven in een tijd van openheid! Natuurlijk wil de Gevestigde Orde dit voorkomen.
Een „Wereld zonder ziekte” wordt ons niet gegund — omdat al deze ziekten voor de Pharma-Industrie een miljardenmarkt is. Willen wij deze wereld zonder ziektes voor ons en onze kinderen, dan moeten wij ons verenigen.Op deze plaats waar een van de grootste misdaden tegen de mensheid werden begaan, riepen de overlevers van het kamp op tot een Europa van en voor het volk met in het achterhoofd de dubieuze rol van het olie en drugs kartel tijdens de Tweede wereldoorlog.

Lees ook:   Dode echtgenote mag in eigen tuin blijven
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button