web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

Covid is voorbij, en zes miljoen vermijdbare sterfgevallen, 36 miljoen sterfgevallen door “vaccins” ….

Covid is voorbij, en in zijn kielzog zijn zes miljoen vermijdbare sterfgevallen, 36 miljoen sterfgevallen door “vaccins” en $ 1,8 biljoen weggegooid voor nutteloze maskers en tests

gf9b2c0c850cf5a83630899bc85537f01d9112cb0462599a4406bca1d3b5203a89e6a80cd4ea451c2f1543442204bc624 640 covid AnGel-WinGs.nl

 

De “pandemie” van het Wuhan-coronavirus (Covid-19) is eindelijk voorbij, en het enige dat we hebben gekregen zijn tientallen miljoenen onnodige doden en het verlies van $ 1,8 biljoen, dat werd verspild aan gezichtsmaskers, PCR- testkits , en allerlei andere nutteloze, tirannieke onzin die het weinige dat overbleef van sociale cohesie en normaliteit vernietigde.

“Ballpark”-cijfers samengesteld door Peter Halligan op zijn “Peter’s Newsletter” Substack laten zien dat covid, nu alles officieel is gezegd en gedaan, de economie volledig heeft leeggezogen terwijl het hardvochtig een einde maakte aan het leven van miljoenen en miljoenen mensen in naam van “Volksgezondheid.”

Een grote olifant in de kamer wat het aantal doden betreft, is dat mensen meestal nog in leven waren tot de lancering van Operatie Warp Speed. Toen dat eenmaal gebeurde en de injecties in de armen van mensen begonnen te gaan, begonnen de sterfgevallen omhoog te schieten .

Uit de gegevens blijkt dat op 30 december 2020, precies toen Operatie Warp Speed ​​werd gelanceerd, het totale aantal doden nog steeds onder de twee miljoen lag. Een jaar later, eind 2021, was het aantal geregistreerde sterfgevallen echter bijna verdrievoudigd tot 5.488.817. En een jaar later, in december 2022, steeg het officiële aantal doden tot 6.714.164.

Lees ook eens:   Hersendode 12-jarige Archie van beademing gehaald en overleden

(Gerelateerd: herinner je je nog in 2021, op het hoogtepunt van covid, toen linksen op Twitter opriepen om alle niet-gevaccineerde mensen overal te vermoorden?)

De officiële covid-protocollen van de overheid waren allemaal ontworpen om mensen te DODEN, niet om ze te redden

Het is duidelijk en onmiskenbaar dat de injecties verantwoordelijk zijn voor de plotselinge en enorme toename van het aantal sterfgevallen in het begin van 2021. Als de injecties nooit waren vrijgegeven, zou het aantal doden een stuk lager zijn geweest dan het is geworden.

 

Om te beweren, zoals de regering, de farmaceutische industrie en de media nog steeds doen, dat covid-shots in het licht van dit alles “effectief” waren, is belachelijk – tenzij ze effectief zijn in het in substantiële mate ontvolken van de planeet.

Zelfs vóór de lancering van de prikken zou het aantal doden nog kleiner zijn geweest als beproefde middelen zoals ivermectine en hydroxychloroquine waren toegestaan, maar dat waren ze niet. In plaats daarvan werden patiënten gemuilkorfd met ventilatoren en opgepompt met remdesivir en andere medicijnen, wat in veel gevallen de dood tot gevolg had.

Zowat alles op het officiële covid-protocol, van ventilatoren tot gezichtsmaskers tot lockdowns tot de prik, resulteerde in meer doden, niet minder. Als covid was behandeld als het zoveelste normale griepseizoen, had alle dood en verderf die de wereld zag voorkomen kunnen worden.

Lees ook eens:   Frankenskies

“Misschien was maar liefst 85% van alle sterfgevallen wereldwijd door C19 vanaf mei 2020 te voorkomen”, meldde Halligan, erop wijzend dat diezelfde maand al was bewezen dat ivermectine en hydroxychloroquine veilige en effectieve profylactische middelen zijn.

“De beslissing om vanaf mei 2020 GEEN IVM/HCQ-behandelingsprotocollen te gebruiken, heeft wereldwijd ongeveer 6 miljoen levens gekost.”

“Dood door genezer – iatrogene dood – van Remdesivir / Midazolam + morfine, ventilatoren, psychologische en fysieke marteling van ouderen en zieken in medische omgevingen, het niet behandelen van bestaande en opkomende gezondheidsproblemen (niet-C19), het niet voorschrijven van antibiotica (WHO-advies) enzovoort zijn opgenomen in C19-sterfgevallen, in plaats van als moorden.

Halligan brak verder de cijfers uit over de kosten van ivermectine en hydroxychloroquine versus de kosten in verband met alles wat werd gepusht in plaats van deze twee veilige en effectieve medicijnen, en de vergelijking is afgrijselijk.

Echt levens redden met deze remedies zou aanzienlijk minder hebben gekost dan wat het de samenleving kostte om al die andere gruwelijke dingen te doen, die een berg dode lichamen in hun kielzog achterlieten en de totale verlossing van de beschaving zoals we die vroeger kenden. Was het het waard?

Het laatste nieuws over de covid massale genocide is te vinden op Genocide.news .

Lees ook eens:   Hudson Bay ons V&D jatter gaat niet verder uitbreiden!

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

PeterHalligan.substack.com

NatuurlijkNieuws. com

Bron

https://www.naturalnews.com/2023-05-17-covid-vaccines-triggering-serious-skin-problems-solutions.html

https://www.naturalnews.com/2023-05-16-covid-jab-recipients-now-suffering-neurological-problems.html

https://www.naturalnews.com/2023-05-16-some-vaccine-batches-more-toxic-analysis.html

https://www.naturalnews.com/2023-05-16-media-baffled-brits-dying-thousands-covid-vaccines.html

https://www.naturalnews.com/2023-05-16-most-covid-deaths-ventilator-infections-study.html

https://www.naturalnews.com/2023-05-16-study-links-covid-vaccines-untreatable-eyeball-clots.html

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥