web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Dus DIT was allemaal een LEUGEN in Oekraïne?

Oekraïne heeft toegegeven dat het geen munitie meer heeft nu de staatshoofden naar China gaan om over vrede te praten. Ondertussen blijken die weekendstrijders die aan het begin van het conflict naar Oekraïne gingen, oplichters te zijn. Wie had dat gedacht?

Reacties:

-Een zeer groot aantal mannen in ons land, samen met vrouwen, is opgevoed door televisie en Hollywood-films. Ik werkte als correctionele officier en ging natuurlijk ongeveer een maand naar de academie. Ik heb twaalf jaar in staatsgevangenissen gewerkt en zesentwintig jaar in de staat. De eerste keer dat ik op de academie kwam, waren er waarschijnlijk 300 John Waynes, Bruce Willis-types, enz. Het narcisme stonk zo erg dat ik in paniek raakte om frisse lucht te krijgen. Die rekruten waren soms zo walgelijk hilarisch dat het ongelooflijk was. En dit soort belachelijk gedrag ging maar door. Ik hield van mijn werk, maar ik moest genoegen nemen met lange lezingen die begonnen met “Wat ik ga doen” in de stijl van Bruce Willis. Ik begon te beseffen dat het beter was om deze idioten te vermijden, omdat ze alleen maar problemen veroorzaakten en de andere kant op renden als we ze nodig hadden. Een van hen rende naar de crashgate toen een gevangene de arm van de sergeant vastgreep om hem de cel in te sleuren. Een andere officier rende het gebied in en sloeg de gevangene in het gezicht en hij liet de sergeant los. De laatste keer dat ik de rennende man had gezien, was hij nog steeds aan het opscheppen over wat hij ging doen. Te veel jongens van John Waynes, Bruce Willis en Tom Cruises in situaties waarin je niet speelt. Je handelt snel.

Lees ook:   Schatrijk van uw pensioenpremie - a must see

-Ik werd de hele tijd een nazi en Russische sympathisant genoemd. Niemand doet de moeite om zelf op onderzoek uit te gaan, geloof gewoon wat ze op MSN te horen krijgen.

-…niet de enige die uitgescholden is! Kon zelfs niet met vrienden praten over de leugens van OEKRAÏNE!

-De Reddit-krijgers! Hij beweerde een soldaat te zijn in Desert Storm, wat 33 jaar geleden was en hij zat er 4 jaar in, daarna 6 en NADAT hij zich na 9-11-2001 aanmeldt, zou hij 54-55 jaar oud moeten zijn en deze kerel is in zijn 40’s…. yeah right!

 

 

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken