web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Explosie in Armenië doodt en verwondt velen

15 aug. 2022 Explosie in een winkelcentrum in Yerevan Armenië doodt en verwondt velen. Dit is mijn speciale verslag van de plaats van de explosie en een exclusief interview met Mika Badalyan terwijl hij onvermoeibaar werkt om overlevenden te vinden.

Verslag van Patrick Lancaster Veteraan van de Amerikaanse marine en onafhankelijke, door crowdfunding gefinancierde journalist. Ik laat zien wat de westerse media je niet laten zien. Reageer hieronder wat je ervan vindt en hoe dit kan worden opgelost. Steun ook ons ​​werk door slechts $ 5 te doneren aan https://www.buymeacoffee.com/PLnewstoday

Lees ook:   Boa's eisen wapenstok en pepperspray
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien