web analytics
...

Explosie in Armenië doodt en verwondt velen

15 aug. 2022 Explosie in een winkelcentrum in Yerevan Armenië doodt en verwondt velen. Dit is mijn speciale verslag van de plaats van de explosie en een exclusief interview met Mika Badalyan terwijl hij onvermoeibaar werkt om overlevenden te vinden.

Verslag van Patrick Lancaster Veteraan van de Amerikaanse marine en onafhankelijke, door crowdfunding gefinancierde journalist. Ik laat zien wat de westerse media je niet laten zien. Reageer hieronder wat je ervan vindt en hoe dit kan worden opgelost. Steun ook ons ​​werk door slechts $ 5 te doneren aan https://www.buymeacoffee.com/PLnewstoday

Lees ook:   Het vaccin dat de Jonge niet wil

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

Whitelist deze website aub, want van de advertenties betalen wij het onderhoud en de server voor deze website. Dank hiervoor!