web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

De VS en het VK bewapenen Australië in aanloop naar een oorlog met China

De VS en het VK bewapenen Australië in aanloop naar een oorlog met China. Indonesië heeft Australië eraan herinnerd dat dit in strijd is met hun nucleaire vredesakkoord, maar kan het hen iets schelen? Hoogstwaarschijnlijk niet.

Maar is China bezig aan een winning streak voor vrede? The Wall Street Journal meldt dat de Chinese president Xi Jinping volgende week een ontmoeting heeft met de Oekraïense president Zelensky na een ontmoeting met de Russische president Poetin. Zou hij kunnen doen wat niemand anders heeft kunnen doen en tot een echt vredesakkoord kunnen komen?

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥