web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

VS organiseert grootste satanische bijeenkomst ooit

070a71e04b58773b8686f100135a90e0 AnGel-WinGs.nl

(Ai Computer art)

De in Salem gevestigde Satanic Temple heeft zijn conventie voor 2023 in het nabijgelegen Boston aangekondigd. Geplaatst DOOR: RT De Satanic Temple-groep heeft op sociale media aangekondigd dat SatanCon 2023 eind april zal plaatsvinden in Boston, Massachusetts. De conventie, die de “grootste satanische bijeenkomst in de geschiedenis” wordt genoemd, zal dit jaar de tiende verjaardag van de tempel vieren. Degenen die op 28 april naar de ‘Hexennacht in Boston’ komen, moeten volgens de website van de conventie “een N-95, KN-95 of chirurgisch wegwerpmasker dragen” . Andere details, zoals de exacte locatie in de ‘historische binnenstad’, het programma van evenementen, of namen van sprekers, moeten nog worden verstrekt.

Na vorig jaar de allereerste SatanCon in Arizona te hebben gehouden, brengt The Satanic Temple (TST) het evenement dichter bij het internationale hoofdkantoor in het nabijgelegen Salem, bekend om zijn ‘heksenprocessen’ aan het eind van de 17e eeuw. The Temple beweert dat het ongeveer 2.500 leden heeft in de omgeving van Boston. 
De groep houdt vol dat ze niet echt in de duivel gelooft, en haar officiële missie is om  “welwillendheid en empathie onder alle mensen aan te moedigen, tirannieke autoriteit te verwerpen, praktisch gezond verstand en rechtvaardigheid te bepleiten, en geleid te worden door het menselijk geweten om nobele bezigheden.” 

Lees ook eens:  Plotseling overleden 100+ koppen van slechts 10 dagen - Ernstige hartproblemen en ernstige complicaties

Ze hebben ook verklaard dat abortus een fundamenteel religieus recht is en voerden aan dat alle staatswetten die de praktijk beperken, hun leden oneerlijk discrimineren. Na in 2020 in de nationale schijnwerpers te zijn gekomen vanwege die belangenbehartiging, hekelde de feitelijke Kerk van Satan TST als  “een politieke activistische groep die schandalige taal gebruikt om persaandacht te krijgen”.

De tempel is vooral bekend vanwege het aanspannen van rechtszaken tegen lokale en nationale autoriteiten, waarbij wordt beweerd dat de religieuze vrijheden zijn geschonden wanneer hun eisen om satanische aanroepingen te leveren of satanische beelden op openbaar terrein te tonen, worden afgewezen. In juli 2021 diende het een verzoekschrift in bij Boston om een ​​vlag te hijsen buiten het stadhuis voor  “Satan Appreciation Week”,  maar werd afgewezen. In oktober van dat jaar veranderde de stad haar vlaggenbeleid. 
Boston en de kolonie Massachusetts werden oorspronkelijk gesticht door de puriteinen, een sobere protestantse sekte die geloofde dat de Church of England te veel leek op de rooms-katholieke kerk waarvan ze zich had afgescheiden.

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥