web analytics
11:11 Dubbele getallen

Vals bomalarm veroorzaakt chaos in Europese wijk

Vals bomalarm veroorzaakt chaos in Europese wijk
Volgens het Brusselse parket werd de Europese wijk niet ontruimd naar aanleiding van het bomalarm. Wel werd een veiligheidszone ingesteld, werden het trein- en metrostation in de omgeving afgesloten en werd het verkeer in de omliggende tunnels onderbroken. Al die maatregelen zijn intussen ook weer opgeheven.

Door het bomalarm heerste in de Europese wijk een ware verkeerschaos. Verschillende tunnels, waaronder de Wet-, Belliard- en Jubelparktunnel, waren afgesloten voor het verkeeren ook metrostation Schuman werd op politiebevel gesloten.

Misschien worden ze nu eens wakker de zakkenvullers van de EU .

https://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/2353339/2015/06/09/Vals-bomalarm-veroorzaakt-chaos-in-Europese-wijk.dhtml

Lees ook:   Covid-bestrijdende chemtrails boven Spanje?
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button