web analytics

Paus Benedictus XVI, die door globalistische elite uit het pausdom werd ontheven, sterft in Vaticaan

Benedictus XVI, de 265e paus van de rooms-katholieke kerk die na een staatsgreep door de globalistische elite uit het pausdom werd gezet om de extreem-linkse paus Franciscus te installeren, stierf zaterdagochtend 31-12-2022 in zijn slaap. Hij werd 95 jaar oud.

“Met droefheid deel ik u mee dat de emeritus paus, Benedictus XVI, vandaag om 9.34 uur is overleden in het Mater Ecclesiae-klooster in het Vaticaan”, schreef de Vaticaanse woordvoerder Matteo Bruni in een verklaring. “Meer informatie volgt zo snel mogelijk.”

Het is heel goed mogelijk dat er meer informatie wordt verstrekt, maar het is onwaarschijnlijk dat ze ooit zullen aankondigen waarom paus Benedictus in 2013 de eerste paus was die “aftrad” in 600 jaar, wat de weg vrijmaakte voor de extreem-linkse paus Franciscus om het pausdom op zich te nemen.

Benedictus volgde de heilige Johannes Paulus II op in het leiden van ’s werelds 1,3 miljard katholieken, regerend van 19 april 2005 tot zijn aftreden op 28 februari 2013. De Duitse paus schokte de wereld toen hij zijn voornemen aankondigde af te treden, maar volgens een groep senior Katholieke leiders is er veel meer aan de hand dan het officiële verhaal inhoudt.

Globalistische staatsgreep

George Soros, Barack Obama en Hillary Clinton orkestreerden een staatsgreep in het Vaticaan om de conservatieve paus Benedictus omver te werpen en hem te vervangen door de radicaal-linkse paus Franciscus, volgens een groep katholieke leiders die bewijs aanhaalden uit verschillende bronnen, waaronder e-mails van WikiLeaks.

Paus Benedictus XVI regeerde als paus van de katholieke kerk van 2005 tot 2013 voordat hij onverwacht aftrad in ongebruikelijke omstandigheden. Benedictus werd de eerste paus die aftrad sinds paus Gregorius XII in 1415 en wordt algemeen beschouwd als de eerste die dit op eigen initiatief deed sinds paus Celestinus V in 1294.

De groep katholieke leiders haalt echter nieuw bewijs aan dat is ontdekt in e-mails die door WikiLeaks zijn vrijgegeven om te beweren dat de conservatieve paus Benedictus niet echt op eigen initiatief is afgetreden, maar uit het Vaticaan is verdreven door een staatsgreep die de groep onderzoekers de “Katholieke Voorjaar.”

Lees ook:   Soros en Zelensky neven???

Soros, Obama en Clinton gebruikten het diplomatieke apparaat, de politieke kracht en de financiële macht van de Verenigde Staten om “regimeverandering” in de rooms-katholieke kerk af te dwingen, om te kopen en te chanteren om de conservatieve Benedictus te vervangen door de huidige paus Franciscus – die sindsdien een onwaarschijnlijke spreekbuis worden voor internationaal links, verbluffende katholieken over de hele wereld.

Nu eist de groep katholieke leiders een officieel onderzoek naar de activiteiten van George Soros, Barack Obama, Hillary Clinton (en anderen) van wie zij beweren dat ze betrokken waren bij het orkestreren van de katholieke lente die resulteerde in hun doel van “regimeverandering” in het Vaticaan.

De katholieke leiders halen acht specifieke vragen aan die ze willen beantwoorden over verdachte gebeurtenissen die hebben geleid tot het aftreden van paus Benedictus, de eerste pauselijke troonsafstand in 700 jaar.

” We hebben met name reden om aan te nemen dat een ‘regimeverandering’ in het Vaticaan door de regering-Obama is beraamd”, zeggen de indieners in hun brief van 20 januari aan president Trump .

” We waren gealarmeerd toen we ontdekten “, schrijven ze in hun brief, ” dat tijdens het derde jaar van de eerste termijn van de regering-Obama uw vorige tegenstander, minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton, en andere regeringsfunctionarissen met wie ze omging een katholieke revolutie voorstelden. ‘ waarin de definitieve ondergang van wat er nog over was van de katholieke kerk in Amerika zou worden gerealiseerd .

De brief bevat links naar documenten en nieuwsberichten die hun beweringen onderstrepen. Het vestigt eerst de aandacht op de beruchte e-mails van Soros-Clinton-Podesta die door WikiLeaks zijn vrijgegeven, waarin Podesta en andere progressieven de verandering van het regime bespraken om wat zij beschreven als de ” middeleeuwse dictatuur ” in de katholieke kerk te verwijderen.

Met betrekking tot de Podesta-e-mails in kwestie meldde The New American  afgelopen oktober:

Lees ook:   Niemand wordt slank van zoetjes

“Podesta, al jarenlang adviseur/vertrouweling van Clinton en zorgvuldig uitgekozen topactivist voor de linkse financier George Soros, onthulde in een e-mail uit 2011 dat hij en andere activisten werkten aan het bewerkstelligen van een “Katholieke Lente”-revolutie binnen de katholieke kerk, een duidelijke verwijzing naar de rampzalige staatsgrepen van de “Arabische Lente” die datzelfde jaar werden georganiseerd door het Obama-Clinton-Soros-team dat het Midden-Oosten destabiliseerde en radicale islamistische regimes en terroristische groeperingen in de regio aan de macht bracht.  De e-mail van Podesta is een reactie op een andere door Soros gefinancierde radicaal – Sandy Newman, oprichter van de ‘progressieve’ Voices for Progress. Newman had naar Podesta geschreven om advies te vragen over de beste manier om “de zaden van de revolutie te planten” in de katholieke kerk , die hij beschreef als een “middeleeuwse [sic] dictatuur”.

In hun brief schrijft de groep katholieke leiders: “ Ongeveer een jaar na deze e-maildiscussie, die nooit bedoeld was om openbaar te worden gemaakt, ontdekken we dat paus Benedictus XVI onder zeer ongebruikelijke omstandigheden aftrad en werd vervangen door een paus wiens schijnbare missie is om een ​​spirituele component te geven aan de radicale ideologische agenda van internationaal links. Het pontificaat van paus Franciscus heeft vervolgens bij tal van gelegenheden zijn eigen legitimiteit in twijfel getrokken .”

” We blijven verbaasd over het gedrag van deze ideologisch geladen paus, wiens missie er een lijkt te zijn om seculiere agenda’s van links te bevorderen in plaats van de katholieke kerk te leiden in haar heilige missie” , zeggen ze, de gedachten verwoordend van miljoenen katholieken over de hele wereld. wereld verbijsterd door de linkse ideologie van paus Franciscus. “Het is gewoon niet de juiste rol van een paus om zo betrokken te zijn bij de politiek dat hij wordt beschouwd als de leider van internationaal links. 

Ze vervolgen :

“ Met dit alles in gedachten, en we wensen het beste voor ons land en voor katholieken over de hele wereld, geloven wij dat het de verantwoordelijkheid is van loyale en geïnformeerde katholieken in de Verenigde Staten om u te verzoeken toestemming te geven voor een onderzoek naar de volgende vragen:

– Met welk doel hield de National Security Agency toezicht op het conclaaf dat paus Franciscus koos?

– Welke andere geheime operaties werden uitgevoerd door Amerikaanse regeringsagenten met betrekking tot het aftreden van paus Benedictus of het conclaaf dat paus Franciscus heeft gekozen?

– Hadden agenten van de Amerikaanse regering contact met de “Cardinal Danneels Mafia”?

– Internationale geldtransacties met het Vaticaan werden de laatste dagen voor het aftreden van paus Benedictus opgeschort. Waren er Amerikaanse overheidsinstanties hierbij betrokken?

– Waarom werden internationale geldtransacties hervat op 12 februari 2013, de dag nadat Benedictus XVI zijn aftreden aankondigde? Was dit puur toeval?

– Welke acties, indien van toepassing, werden feitelijk ondernomen door John Podesta, Hillary Clinton en anderen die banden hadden met de regering-Obama en die betrokken waren bij de discussie waarin het aanzetten tot een “Katholieke Lente” werd voorgesteld?

– Wat was het doel en de aard van de geheime ontmoeting tussen vice-president Joseph Biden en paus Benedictus XVI in het Vaticaan op of rond 3 juni 2011?

– Welke rollen werden gespeeld door George Soros en andere internationale financiers die momenteel mogelijk op het grondgebied van de Verenigde Staten wonen?”

Het onderzoek dat de groep katholieke leiders van president Trump vraagt, zou van belang moeten zijn voor meer dan alleen katholieken. Het vermogen van George Soros om leidende politieke figuren te coöpteren om zijn radicale plannen voor natiestaten te ondersteunen, is algemeen bekend; maar zijn vermogen om “regimeverandering” af te dwingen in de katholieke kerk, een instelling die voorheen ondoordringbaar was

Lees ook:   Fraude onderwijsgeld naar uitzendbureaus?

 van buitenaf, roept serieuze vragen op over zijn potentieel voor wereldwijde chaos. Het onderzoek – en de straf – zouden onmiddellijk moeten beginnen.

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button