...

28 januari 2022

 

Hoe kan de oversterfte met vaccin 3 X zo hoog zijn als vorig jaar zonder prikken?

van Houwelingen: Hoe kan de oversterfte met vaccin 3 X zo hoog zijn als vorig jaar zonder prikken?

Eerste termijn inbreng tijdens het coronadebat van 15 december 2021, van van Houwelingen. Merkt op dat er in Japan inmiddels duidelijke waarschuwingen op de verpakkingen van de vaccins staan en dat daar niemand meer geprikt mag worden, zonder de risico’s van de bijwerkingen te kennen. Hoe is het mogelijk dat in dit jaar, na alle inentingen, de oversterfte 3 x zo hoog ligt als vorig jaar, toen niemand geprikt was? Hoe komt het dat plotseling zoveel sporters last hebben van hartfalen?

Lees ook:   Fraude met zorgbonus: spookpersoneel en dubbele premie voor directeuren

Gerelateerde berichten