web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

De moordenaar in de bloedbaan: het ‘spike-eiwit’

Van Michael Whitne: Hij is een gerenommeerde geopolitieke en sociale analist in de staat Washington. Hij begon zijn carrière als onafhankelijk burgerjournalist in 2002 en pleit voor eerlijke journalistiek, sociale rechtvaardigheid en wereldvrede. Hij is een research fellow bij het Center for Research on Globalization

Covid was vanaf het begin een samenzwering tegen de gezondheid en het leven. Covid is een agenda met winstoogmerk en een agenda om de willekeurige regeringsmacht over de mensen uit te breiden. 

”Er zouden massale rechtszaken moeten komen en massale arrestaties van degenen die effectieve Covid-behandelingen blokkeren en een dodelijk vaccin opleggen. ”

– Paul Craig Roberts, voormalig adjunct-secretaris van de Schatkist onder president Ronald Reagan

Het spike-eiwit is een “uniek gevaarlijk” transmembraanfusie-eiwit dat een essentieel onderdeel is van het SARS-CoV-2-virus. “Het S-eiwit speelt een cruciale rol bij het binnendringen van de gastheercellen en het veroorzaken van de infectie. Het beschadigt ook de cellen in de bekleding van de bloedvatwanden en veroorzaakt bloedstolsels, bloedingen, massale ontstekingen en de dood.

Om te zeggen dat het spike-eiwit slechts “gevaarlijk” is, is een enorm understatement. Het is een potentieel dodelijke ziekteverwekker die al tienduizenden mensen heeft gedood.

Dus waarom kozen vaccinfabrikanten het spike-eiwit als het antigeen dat verondersteld wordt een immuunrespons in het lichaam te veroorzaken?

Dat is de vraag van een miljoen dollar, want in praktische termen is het spike-eiwit een gif. Dat weten we nu uit onderzoek van het Salk Instituut. Hier is een samenvatting van de resultaten:

“Onderzoekers en medewerkers van Salk laten zien hoe het eiwit cellen beschadigt en bevestigen dat COVID-19 vooral een vaatziekte is. …. Het SARS-CoV-2-virus beschadigt en valt het vasculaire systeem (ook bekend als de bloedsomloop) op cellulair niveau aan … Wetenschappers die andere coronavirussen bestuderen, hebben lang vermoed dat het spike-eiwit bijdraagt ​​​​aan schade aan de vasculaire endotheelcellen, maar dit is de eerste keer dat het proces is gedocumenteerd…. … het spike-eiwit alleen was genoeg om de ziekte te veroorzaken. De weefselmonsters vertoonden een ontsteking in de endotheelcellen die de wanden van de longslagaders bekleden. Het team repliceerde dit proces vervolgens in het laboratorium door gezonde endotheelcellen (die lijnslagaders) bloot te stellen aan het spike-eiwit. Zij toonden

Weet je nog hoe iedereen om Trump lachte toen hij zei dat het injecteren van huishoudbleekmiddel Covid zou genezen? Hoe is het hier anders?

Het is niet anders, en wat voor bescheiden bescherming vaccins ook bieden in termen van immuniteit, het verbleekt in vergelijking met de risico’s die ze vormen voor de persoonlijke gezondheid en overleving.

En heb je opgemerkt wat de auteur zei over het uitlogen van het virus en het weglaten van het spike-eiwit?

Hij zei: “Het is nog steeds erg schadelijk”, wat betekent “bloedstolsels, bloedingen en ernstige ontstekingen.” Met andere woorden, het spike-eiwit is zelfs zonder het virus dodelijk. dr. Byram Bridle (een virale immunoloog en universitair hoofddocent aan de Universiteit van Guelph, Ontario) vat het als volgt samen:

“We hebben een grote fout gemaakt. We dachten dat het spike-eiwit een geweldig doelwitantigeen was, maar we wisten niet dat het spike-eiwit zelf een toxine is en een pathogeen eiwit. Dus als we mensen vaccineren, vaccineren we ze per ongeluk met een gif.”

Denk er even over na. Dit is een heel groot probleem, dit is het cruciale stukje van de puzzel dat de afgelopen 15 maanden ontbrak. Net zoals het respiratoire virus het echte dodelijke agens in Covid (het spike-eiwit) verborg, heeft de meedogenloze hype rond massavaccinatie het flagrante probleem met vaccins zelf gemaskeerd, namelijk dat ze een stof creëren die “ziekte kan veroorzaken”.

Dat is de letterlijke definitie van ziekteverwekkend. Spike-eiwit is een ziekteverwekkend toxine dat een ernstige en herkenbare bedreiging vormt voor de gezondheid van degenen die worden gevaccineerd. Het is vermeldenswaard dat Bridle een vaccinonderzoeker is die vorig jaar een staatssubsidie ​​van $ 230.000 ontving voor onderzoek naar de ontwikkeling van een COVID-vaccin. Hij heeft kennis van wetenschap en kiest zijn woorden zorgvuldig. De term “pathogeen” is niet bedoeld om mensen op te winden, maar om precies te beschrijven hoe de eiwitten die door het vaccin worden geproduceerd in de bloedbaan op elkaar inwerken. En de manier waarop ze op elkaar inwerken, is door ernstige schade toe te brengen aan cellen in de bekleding van bloedvaten, wat kan leiden tot ziekte of de dood.

Zoals velen nu weten, ligt het probleem in een structuur waardoor het virus, oorspronkelijk van vleermuizen, niet alleen menselijke cellen kan binnendringen, maar ook een toxine kan afgeven dat spike-eiwit wordt genoemd. De meeste Covid-vaccins instrueren onze lichaamscellen om hetzelfde eiwit te produceren. Dit in de hoop dat de antistoffen die ertegen worden ontwikkeld, de meest schadelijke effecten van het eigenlijke virus zullen voorkomen. Er zijn aanwijzingen dat dit bij sommige mensen het geval is.

Maar er is ook een probleem dat onlangs werd ontdekt door de Canadese onderzoeker Dr. Byram Bridle, die vorig jaar een subsidie ​​van 230.000 dollar ontving van de overheid van Ontario om onderzoek te doen naar de ontwikkeling van een Covid-vaccin. Het spike-eiwit dat door het vaccin wordt geproduceerd, werkt niet alleen lokaal op de vaccinatieplaats (in de schouderspier), maar komt ook in de bloedbaan terecht en wordt via de bloedbaan naar vele andere plaatsen in het lichaam getransporteerd.

Eerder vertrouwelijke dierproeven, waarbij radioactieve sporen werden gevolgd, tonen aan dat het vaccin bijna overal bereikt, inclusief de bijnieren, het hart, de lever, de nieren, de longen, de eierstokken, de alvleesklier, de hypofyse, de prostaat, de speekselklieren, darmen, ruggenmerg, milt, maag, testikels, thymus en baarmoeder. De hoeveelheden zijn klein en verdwijnen meestal binnen een paar dagen. De vraag rijst echter of dit mechanisme een rol speelt bij de duizenden doden en gewonden die kort na de Covid-vaccinatie zijn gemeld, en of het bij sommige mensen tot dezelfde langetermijngevolgen kan leiden als in ernstige gevallen Ziekte zelf .

Dit is de belangrijkste vraag: welke impact zullen deze vaccins op de lange termijn hebben op de bevolking als geheel? Hier is meer uit hetzelfde artikel:

Sommige onderzoekers zeggen dat het vaccin bij gezonde mensen meer risico loopt dan het daadwerkelijke virus. Dit geldt vooral voor jonge mensen van wie het immuunsysteem het virus met succes het hoofd biedt. Het vaccin daarentegen bevat een apparaat dat het spike-eiwitmechanisme beschermt tegen onmiddellijke vernietiging door het lichaam om de immuunrespons te stimuleren.

Ik herhaal: “Het vaccin heeft een apparaat dat het spike-eiwitmechanisme beschermt tegen onmiddellijke vernietiging door het lichaam om de immuunrespons te stimuleren.”

Lees ook:   Jaloers op je zus?

Wat moet dat betekenen? Betekent dit dat het spike-eiwit dat door het vaccin wordt geproduceerd voor onbepaalde tijd meegaat en dat er een risico bestaat op een mogelijke opflakkering in de toekomst als er een ander virus opduikt of het immuunsysteem verzwakt is? Zullen de gevaccineerden het zwaard van Damocles boven zich laten hangen totdat ze sterven?

dr. Judy Mikovits is het daarmee eens. “Mikovits gelooft dat het COVID-19-vaccin een biowapen is dat de aangeboren immuniteit vernietigt en mensen de schuld geeft van het snelle begin van een slopende ziekte en voortijdige sterfte. Ze vermoedt ook dat velen vrij snel zullen sterven. “Het betekent niet dat je voor altijd moet leven en lijden”, zegt ze. “Het zal zeggen: vijf jaar lijden en sterven.” (Mercola.com)

Is dat mogelijk? Zou er in de komende jaren een ongekende toename van sterfgevallen kunnen zijn die rechtstreeks verband houden met deze experimentele vaccins?

Hopelijk niet, maar zonder langetermijngegevens over de veiligheid kan dat niet met zekerheid worden gezegd. Het is allemaal een groot raadspel, en dat is een van de redenen waarom zoveel mensen weigeren zich te laten vaccineren. Hier is meer van Bridle:

Ik ben een groot voorstander van vaccinatie, (zei Dr. Bridle) maar… het verhaal dat ik ga vertellen is een beetje eng. Het is topwetenschap. In de afgelopen dagen hebben we essentiële wetenschappelijke informatie gekregen die de koppeling definitief heeft gemaakt, dus wij – ikzelf en een aantal belangrijke internationale medewerkers – weten nu precies waarom deze problemen [met het vaccin] zich voordoen.

Een van deze problemen is dat wanneer het in de bloedbaan komt, het spike-eiwit alleen bijna volledig verantwoordelijk is voor schade aan het cardiovasculaire systeem. Wanneer het gezuiverde spike-eiwit in het bloed van proefdieren wordt geïnjecteerd, veroorzaakt het allerlei cardiovasculaire schade en kan het de bloed-hersenbarrière passeren en schade aan de hersenen veroorzaken.

Op het eerste gezicht lijkt dat niet al te zorgelijk omdat we deze vaccins injecteren in de schouderspier. Vroeger dacht men dat deze vaccins zich gedroegen als elk ander conventioneel vaccin: ze komen alleen op de injectieplaats en blijven in onze schouder. Een deel van het eiwit gaat naar de lokale lymfeklieren om het immuunsysteem te activeren.

Maar – en hier komt de allernieuwste wetenschap om de hoek kijken, en hier wordt het beangstigend – een verzoek om informatie van de Japanse toezichthoudende autoriteit gaf mij en enkele internationale medewerkers toegang tot een zogenaamd biodistributieonderzoek. Het is de eerste keer dat wetenschappers kunnen zien waar de boodschapper-RNA-vaccins na vaccinatie heen gaan; met andere woorden, is het een veilige veronderstelling dat ze in de schouderspier blijven? Het korte antwoord is: absoluut niet. Het is erg zorgwekkend. Het spike-eiwit komt in het bloed en circuleert enkele dagen na de vaccinatie “(Vaccinwetenschapper: ‘We hebben een grote fout gemaakt'”, Conservative Woman)

Heb je de biodistributiestudie van de Japanners gekregen? Maak je een grapje? Ze beweren dat de FDA deze experimentele vaccins in gebruik heeft genomen met ‘nieuwe technologie’ voordat ze ook maar het minste idee hadden waar de stof in het vaccin in het lichaam terecht zou komen. Als dat geen criminele nalatigheid is, wat is het dan wel? Wilt u bewijs dat onze regelgevers worden gecontroleerd door de industrie waarop zij toezicht moeten houden? Hier is hij!

Lees ook:   Onderzoek: Volledig gevaccineerden kunnen net zo besmettelijk zijn als niet gevaccineerden

Hier is meer uit een Children’s Health Defense-artikel over hetzelfde onderwerp:

… in belangrijke studies – de zogenaamde biodistributiestudies, die testen waar een geïnjecteerd preparaat zich in het lichaam verspreidt en in welke weefsels of organen het zich ophoopt – gebruikte Pfizer niet het commerciële vaccin (BNT162b2), maar vertrouwde in plaats daarvan op een ” Vervanging “mRNA dat het luciferase-eiwit produceerde….

Uit regelgevende documenten blijkt ook dat Pfizer tijdens de preklinische toxicologische onderzoeken van zijn vaccin niet voldeed aan de industrienormen voor kwaliteitsbeheer, omdat de belangrijkste onderzoeken niet in overeenstemming waren met Good Laboratory Practice (GLP)….

Deze resultaten laten zien dat Pfizer probeerde de ontwikkeling van vaccins te versnellen onder de druk van de pandemie, zei Daniel O’Connor, oprichter en CEO van TrialSite. “De uitdaging is dat processen zoals Good Laboratory Practices van het grootste belang zijn voor de kwaliteit en uiteindelijk de veiligheid van patiënten. Als zulke belangrijke stappen worden overgeslagen, moet de risico-batenanalyse verplicht zijn.”… (“Pfizer Skipped Critical Testing and Cut Corners on Quality Standards, Documents Reveal”, Children’s Health Defense)

Laten we eens kijken of ik het goed heb: het Covid-vaccin werd goedgekeurd hoewel “Pfizer zich niet hield aan de industriestandaard kwaliteitsmanagementpraktijken” en hoewel “belangrijke onderzoeken niet voldeden aan de goede laboratoriumpraktijken?”

Denk je nog steeds dat deze vaccins veilig zijn? En het wordt erger. Kijk hier eens even naar:

… Documenten verkregen door wetenschappers via de Freedom of Information Act (FOIA) onthulden preklinische onderzoeken die aantonen dat het actieve deel van het vaccin (mRNA-lipidenanodeeltjes) – die het spike-eiwit produceren – zich niet op de injectieplaats en het omliggende lymfoïde weefsel bevindt blijft, zoals wetenschappers aanvankelijk aannamen, maar verspreidt zich wijd in het lichaam en hoopt zich op in verschillende organen, waaronder de eierstokken en de milt. “(” Pfizer sloeg kritische tests over en bezuinigingen op kwaliteitsnormen, documenten onthullen “, Children’s Health Defense)

Zoals we eerder zeiden, moet het vaccin “gelokaliseerd” worden – dat wil zeggen, achtergelaten in het gebied waar het werd geïnjecteerd. Maar die theorie bleek verkeerd te zijn, net zoals de theorie dat het spike-eiwit een goed antigeen was, verkeerd was. Er zijn letterlijk duizenden doden en andere gewonden om de ‘onwaarheid’ van deze theorie te bewijzen, en er zullen er nog veel meer zijn voordat deze campagne eindigt. Hier is meer:

Onderzoek suggereert dat dit kan leiden tot de productie van spike-eiwit op onbedoelde plaatsen, waaronder de hersenen, eierstokken en milt, wat het immuunsysteem ertoe zou kunnen brengen organen en weefsels aan te vallen, wat kan leiden tot schade, en ernstige problemen van genotoxiciteit en reproductietoxiciteit risico’s verbonden aan het vaccin. (“Pfizer sloeg kritische tests over en bezuinigde op kwaliteitsnormen, documenten onthullen”, Children’s Health Defense)

Het gaat dus overal heen. Overal waar bloed stroomt, doen spike-eiwitten dat ook. Willen jonge vrouwen deze dodelijke eiwitten echt in hun eierstokken hebben? Denkt u dat u hierdoor een grotere kans heeft om zwanger te worden of uw kind veilig te krijgen? Dit is krankzinnig in een mate die, eerlijk gezegd, ondenkbaar is. Hier is meer:

Studies suggereren dat het eiwit toegang kan krijgen tot cellen in de teelballen en de mannelijke voortplanting kan verstoren …

Bovendien bevat de genetische code van het virus inserts die het “uiterst aannemelijk” maken dat het eiwit zich verkeerd zou kunnen vouwen tot een prion (zoals het in de jaren tachtig de oorzaak was van de gekkekoeienziekte), uitgebreide schade aan hersencellen zou veroorzaken en het risico op ziekten zoals Alzheimer en Parkinson … “(” Covid-vaccins: zorgen die meer onderzoek vereisen, “De conservatieve vrouw

We hopen dat lezers beginnen te begrijpen hoe riskant deze vaccins werkelijk zijn. Het is letterlijk een kwestie van leven en dood. Zoals Bridle zegt:

Dat het spike-eiwit pathogeen is, weten we al lang. Het is een toxine. Het kan schade toebrengen aan ons lichaam wanneer het in omloop is. Nu hebben we duidelijk bewijs dat het vaccin zelf en het eiwit in de bloedbaan terechtkomen.

Zodra dit gebeurt, kan het spike-eiwit zich hechten aan receptoren op bloedplaatjes en cellen die onze bloedvaten bekleden. Daarom kan het paradoxaal genoeg leiden tot zowel bloedstolling als bloeding. “En natuurlijk is het hart betrokken als onderdeel van het cardiovasculaire systeem”, zegt Bridle. Daarom zien we hartproblemen. Het eiwit kan ook de bloed-hersenbarrière passeren en neurologische schade veroorzaken….

Kortom, we hebben een grote fout gemaakt. We hebben het ons tot nu toe niet gerealiseerd. We wisten niet dat we mensen per ongeluk inenten met een gif door middel van vaccinatie.

“Fout?” Hij noemt het een “fout”? Dat moet het understatement van de eeuw zijn!

Lees ook:   Fuku voedsel lekker toch, bestraald etc

Laten we ter zake komen: dit zijn geen vaccins, maar een systeem voor het afleveren van spike-eiwitten. Helaas zijn al 140 miljoen Amerikanen gevaccineerd, wat betekent dat we een dramatische toename kunnen verwachten van slopende ziekten zoals stolling, bloedingen, auto-immuunziekten, hersentrombose, beroertes en hartaanvallen. De omvang van de menselijke vernietiging waarmee we nu worden geconfronteerd, is onmetelijk.

Is er ooit een grotere bedreiging voor de mensheid geweest dan het Covid-vaccin?

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥