14 april 2021

 

Bizar weertje?

Klik op de foto…voor de video

De Maya’s zeiden over 2012 dat er geen tijd meer zou zijn…wat als de vertaling zou zijn, geen seizoenen…dat deze kapot zijn en men opzettelijk het weer moet beïnvloeden omdat ze bv de atmosfeer kapot gemaakt hebben met hun gepruts met atoomproeven en chemtrails etc…?
Ik blijf erbij dat ik het ergens wel normaler zou vinden dat ozongaten normaal zouden moeten zijn, als afval opening om slechte lucht, stoffen etc vrij te laten uit onze atmosfeer… je kunt die gaten wel dichten zoals men blijkbaar al zo goed als gedaan heeft maar alles blijft nu in de dampkring…alles, hitte, slechte stoffen etc etc…THERE IS NO WAY OUT!!!!!!

Aangezien de mens denkt superintelligent te zijn en dat zij wel eventjes voor God kunnen spelen, ik denk dat wij nog lang niet zover zijn!

Blijf aub van de natuur en zijn balans af!
De lucht is niet iets van ons nml.
Wij zijn aards, wij zijn van de aarde niet van de lucht…en alles wat wij beheersen is aards…water, vuur en aarde maar de lucht is niet van ons!

 

 

 

Lees ook:   Veel doden dankzij de vaccins

Gerelateerde berichten