web analytics

Na de Gourmet…

Natuurlijk kregen de honden ook wat… gewoon van het gourmetverhaal.
Even later lagen ze echt voor pampus op de bank.
Totaal los.
Ik voelde me ook bizar zen en ja,… ook zonder drank kan dat hoor.
We keken naar funniest homevideo’s, altijd goed om lachend het nieuwe jaar in te gaan toch!?

Nu ik was niet de enige zenner, dus ik denk echt dat het varkentje dat wij aten tijdens het gourmet verhaal, ja het merendeel bleek varkie te zijn…dat eh, nou ja dattie dus ontsnapt was uit zijn hok, en ik denk echt dat hij flink in een wietplantage heeft zitten vreten voor ze hem weer gevangen namen zeg maar.

Ja, dat denk ik…

Maar misschien waren het wel windchemtrails ivm vuurwerkshows die niet doorgingen ivm een storm des doods oid… tss echt erg toch!?
Heb geen storm of regen gezien zelfs…
Of het was een sterk varkentje, ik gebruik geen drugs overigens…
Ja ook dat kan, dus gewoon lekker doen!

Lees ook:   De tuinspin

Gerelateerde artikelen

Back to top button