web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Fauci en het mondmasker

Kun je een goede reden bedenken waarom we ‘seizoensgebonden’ maskers zouden moeten dragen zonder dat het einde in zicht is? Fauci kan het, en het heeft alles met HEM te maken!

– Enkele reacties:

Fauci is een marxistische communist die geld van de belastingbetaler heeft gestolen om criminele virussen over de hele wereld te verspreiden terwijl hij zijn eigen zakken vult. Voor een vuurpeloton staan ​​wegens verraad is niet genoeg straf voor deze verraderlijke slechte POS!

-Heeft de CDC niet ergens afgelopen herfst aangekondigd dat ze GEEN griepgegevens gingen verzamelen voor het seizoen 2020-2021?? Griep werd gewoon geteld als covid – had niets te maken met de gezichtsluier. Tot op de dag van vandaag zijn er geen gegevens die aantonen dat de gezichtsluier enig effect heeft op het stoppen of beheersen van ELK virus.

-Ik ben een regionale inwoner van Aussie, we hadden een masker-upmandaat als gevolg van één positieve Covid-test! Ik weigerde ook een masker te dragen, geen enkele persoon vroeg me of ik me niet had gemaskeerd tijdens deze verplichte periode. Fauci is een vrijmetselaar, deze demonische organisatie wil totale overheersing. Het is uit op controle, totale controle over al het leven.

Lees ook eens:   Soros NWO is going down!

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥