web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

Operation Soul Disconnection

De geesten van de duisternis zijn nu onder ons. We moeten op onze hoede zijn, zodat we beseffen wat er gebeurt als we ze tegenkomen en een echt idee krijgen van waar ze te vinden zijn. Het gevaarlijkste wat je in de nabije toekomst kunt doen, is jezelf onbewust over te geven aan de invloeden die wel degelijk aanwezig zijn.” ~ Rudolf Steiner, lezingen oktober 1917 

De waarheid over The Transhumanist Agenda borrelt naar de oppervlakte in de vorm van huiduitslag, hartaandoeningen, psychische stoornissen, miskramen en onvruchtbaarheid, samen met meer sterfgevallen in bepaalde groepen. Er zijn geen tekenen van genezing aan de horizon omdat de symptomen een diepere waarheid weerspiegelen die het heiligdom van de menselijke goddelijkheid zelf raakt.

3b0adcc3fb67a5058d49c8a4692c1cf4 AnGel-WinGs.nl
Spirituele PSYOP 
De psychologische operatie, of PSYOP, lijkt spiritueel te zijn, op twee fronten uitgevochten, geleid door twee groepen autoriteiten: 1) aardse mens/androïden/mensachtigen (toppolitici, wetenschappers, Hollywood), en 2) niet-aards, niet-menselijke, interdimensionale (geesten) die hun aardse ondergeschikten van achter de schermen aansturen.
Terwijl de Transhumanist Reset zich afspeelt tegen de achtergrond van een pandemische PSYOP, zijn de gebruikte instrumenten zowel materieel als energetisch (mind control): van media en entertainment tot gecontroleerde oppositie en de rituelen van sociale distantiëring, lockdowns en maskering.

De mensen zullen geloven in wat de media hen vertellen dat ze moeten geloven. ~George Orwell
81c6fdfdbba7b53f0f621f1caf88612c AnGel-WinGs.nl

De PSYOP gebruikt omgekeerde ideologie en taal. Dus pandemische injecties, gepromoot als wondermiddel, doen het tegenovergestelde. Uiteindelijk maken ze een einde aan de menselijke voortplanting door onvruchtbaarheid en ‘foetale dood’. Ze schakelen het menselijke afweersysteem, bekend als het aangeboren immuunsysteem, uit via het Trojaanse paard van inentingen. En ze laten een schil achter. Een onderzoek naar de werkzaamheid van het COVID-vaccin uit oktober 2021 bevestigt de resultaten met betrekking tot het immuunsysteem:

Er blijven vragen over een boosterdosis en  afnemende immuniteit , de duur van de immuniteit en heterologe vaccinatie. 

Voordat de meeste mensen wakker kunnen worden om door de multidimensionale lagen heen te kijken, is de schade aangericht. De bekende gevaren van mRNA-inentingen en de PCR-test, een  toedieningssysteem , worden onthuld  na  ‘deployment’ (een militair woord). Pas nu tonen rapporten daadwerkelijke slachtofferrapporten, gepubliceerd in medische tijdschriften en in overlijdensberichten. Dankzij medische databases en zoekmachines kan iedereen zoeken naar lichamelijke bijwerkingen en symptomen die verband houden met de PSYOP-producten:

b27b854f55698d97dea29682b7d43dd9 AnGel-WinGs.nl
  1. nadelige effecten op het hart (myocarditis, vestibulaire neuritis, trombose)
  2. nadelige mentale effecten: psychotische stoornissen 
  3. veranderingen in gehoor: Tinnitus en mind control
  4. afnemende immuniteit en disfunctie van het immuunsysteem
  5. endocriene disfunctie: hypopituïtarisme, hypothyreoïdie, hypogonadisme en bijnierinsufficiëntie
  6. verhoogde miskramen bij zwangere vrouwen uit VAERS-gegevensrapporten en hier, en foetale ondergang
  7. verhoogde gevoeligheid voor 5G door ionisatie
  8. 388.000 Amerikaanse doden, zie rapport

Geautoriseerd Niet goedgekeurd

a97849c7d270763e13e9a22ca3c6d67b AnGel-WinGs.nl
De technologie van deze autoriteiten blijft zonder FDA-goedkeuring en er komen nog meer boosters aan. De inentingen worden nog steeds geclassificeerd als Emergency Use Only (EUA), of  experimenteel,  omdat de autoriteiten   de bevolking nog steeds testen . De bedrijven die door deze autoriteiten zijn gecontracteerd om deze technologie te produceren, hebben geen volledige lijst met ingrediënten verstrekt, maar ze hebben bekendgemaakt dat de ingrediënten zijn opgenomen in het DNA van de ontvanger.

Een nieuwe Zweedse studie gepubliceerd in MDPI ontdekte dat het  Pfizer-vaccin de levercellen binnengaat en wordt omgezet in DNA , wat de beweringen tot nu toe betwist dat de mRNA COVID-19-vaccins op geen enkele manier veranderen of interageren met uw DNA.

Bij iedereen zouden minstens twee vragen moeten opkomen:

  1. Heeft knoeien met DNA invloed op het menselijk bewustzijn? De ziel? De geest?
  2. Zijn waarschuwingen van  profeten  bedoeld als onthullingen?
“Ik heb je verteld dat de geesten van de duisternis hun menselijke gastheren, in wie ze zullen wonen, zullen inspireren om een ​​vaccin te vinden dat alle neiging tot spiritualiteit uit de ziel van mensen zal verdrijven als ze nog heel jong zijn, en dit zal gebeuren via een omweg door het levende lichaam. Tegenwoordig worden lichamen tegen het een en ander ingeënt; in de toekomst zullen kinderen worden ingeënt met een stof die zeker zal kunnen worden geproduceerd en die hen immuun zal maken, zodat ze geen dwaze neigingen ontwikkelen die verband houden met het spirituele leven – ‘dwaas’ hier, of natuurlijk, in de ogen van materialisten. . . .
“. . . er zal eindelijk een manier worden gevonden om lichamen te vaccineren, zodat deze lichamen de neiging tot spirituele ideeën niet zullen laten ontwikkelen en mensen hun hele leven alleen zullen geloven in de fysieke wereld die ze met de zintuigen waarnemen. ~ Rudolf Steiner, oktober 1917 lezingen
De medische wetenschap heeft zo’n enorme vooruitgang geboekt dat er nauwelijks nog een gezond mens over is. ~  Aldous Huxley
Kracht zit in het verscheuren van menselijke geesten en ze weer samenvoegen in nieuwe vormen naar eigen keuze. ~George Orwell

Elites spelen voor God

Het slachtoffer van hersenmanipulatie weet niet dat hij een slachtoffer is. Voor hem zijn de muren van zijn gevangenis onzichtbaar en hij gelooft dat hij vrij is. ~ Aldous Huxley

De  Elite  -autoriteiten, van politici tot wetenschappers tot auteurs en miljardair-ingenieurs, negeren en ontkennen graag dat mensen een zielessentie hebben omdat ze zelf geen ziel hebben. Terwijl de  Elite  niet altijd hun agenda pushte, hebben ze geduldig gewacht en hun tijd is gekomen.

e56ef6befc966e82c0dff1fed6365ff0 AnGel-WinGs.nl
In het Romeinse rijk was Galenus van Pergamon een Griekse polymath: arts, chirurg en filosoof die geloofde dat het lichaam het fysieke voertuig was voor de inwonende ziel. Beschouwd als een van de meest talentvolle medische onderzoekers van zijn tijd, beïnvloedde Galenus de ontwikkeling van verschillende wetenschappelijke disciplines, waaronder anatomie, fysiologie, pathologie, [url=https://books.google.com/books?id=al9FH5tynlAC&q =galen+on+pharmacology#v=snippet&q=galen on]farmacologie[/url], en neurologie, evenals filosofie, logica en herbalism.
 Galenus ontwikkelde het Four Humors System dat Hippocrates had gemaakt door de ideeën van  Physis en Pneuma toe te voegen . De beroemdste medicinale formule van Galenus was  Theriac een kruidentonicum met 64 verschillende ingrediënten dat een wondermiddel was voor vele ziekten, en een tegengif voor veel vergiften en addergif. Zijn ideeën omvatten de levenskracht, geest en adem die doordrenkt zijn met alle levende wezens, die langzaam uit de westerse geneeskunde werden geschreven.
Maar naarmate de tijden veranderen, verandert ook de acceptatie van lang onderdrukte concepten. Langzaam bloedt het concept van de ziel door het slijk van de medische wetenschap. Het medische tijdschrift  Psychology Today  bevat een artikel uit 2011: Biocentrism: Does the Soul Exist? Bewijs zegt ‘Ja’. Auteur Robert Lanza schrijft:

De resultaten tarten niet alleen onze klassieke intuïtie, maar suggereren ook dat een deel van de geest – de ziel – onsterfelijk is en buiten ruimte en tijd bestaat. ~ Robert Lanza MD

Wat wel bekend is, ondanks een gebrek aan erkenning door de  autoriteiten,  is dat mensen een lichaam, een geest, een ziel en een geest in één zijn. De mens is het geziene  en  het ongeziene. Ze zijn elektrisch  en  magnetisch en bestaan ​​uit materie  en  energie. Hoe werkt magnetische resonantiebeeldvorming (MRI) -technologie zonder een bioveld van menselijke energie? Als we in een spiegel kijken, zijn mensen meer dan op het eerste gezicht lijkt:  [url=https://www.theclearingnw.com/blog/spiritual-beings-have-a-human-experience#:~:text=Spiritual Beings having a menselijke ervaring is een, voor onze Ziel. Spiritueel is niet gelijk aan religieus]Spirituele wezens met een menselijke ervaring[/url].

58dd7823622693dfde8c77b0f9784255 AnGel-WinGs.nl
Hoewel het toevoegen van synthetische vreemde stoffen aan het menselijk lichaam bekende negatieve fysieke gevolgen heeft, wordt er minder onthuld over veranderingen van het menselijke bio-energetische veld. Zal een veranderd mens vibreren op een andere frequentie dan de vibratie van de essentie van de ziel? Creëert de synthetische inenting onsamenhangendheid? Blijven mensen goddelijk, soeverein en vrij?
Alleen de autoriteiten weten het zeker. En ze vertellen het niet omdat ze hun doel hebben bereikt om menselijke energie aan te vallen met behulp van geavanceerde technologie via een naald. In oktober 2019 promootte Microsoft een initiatief genaamd ID2020, een platform voor een “implanteerbaar digitaal ID-vaccinsysteem, met als doel “ieder mens op de planeet een digitale ID te geven”. Dit ID heeft de vorm van een DNA-vaccinatietattoo. Tegenwoordig wordt de technologie The Good Health Pass genoemd om reizen onder de massa te beperken.
Klinkt dit als de dystopische, futuristische Netflix-serie, 3%, bestempeld als een post-apocalyptische thriller waar slechts 3% mag overstappen naar een “beter” leven na getest te zijn in een spelletje? Maar als ze eenmaal het “betere leven” hebben bereikt… spoiler alert….. ze zijn gevaccineerd en verteld dat ze nooit kinderen kunnen krijgen.
Menselijke goddelijkheid is een geboorterecht omdat mensen baren. Is er iets waardevoller dan menselijke goddelijkheid voor degenen die het niet hebben? Wat gebeurt er als de goddelijkheidstoevoerlijn wordt afgesneden? Worden mensen louter vaten voor interdimensionalen?
Ironisch genoeg zijn deze antwoorden geprofeteerd als waarschuwingen door Rudolf Steiner, en Aldous Huxley, en George Orwell, zelf bekende elites.
Inmiddels is algemeen bekend dat de mRNA-gepatenteerde injecties hun op de markt gebrachte beloften niet waarmaken, omdat ze nooit bedoeld waren om mensen te helpen, maar om een ​​andere groep wezens die verborgen blijven, ten goede te komen.
De Borg-cultuur
db8a48b29145f03b64044dbd9b760491 AnGel-WinGs.nl
In 1961 waarschuwde Aldous Huxley voor een sinistere agenda en verklaarde dat “er zal, in de volgende generatie of zo, een farmacologische methode zijn om mensen van hun dienstbaarheid te laten houden.”   Hij zei niet dat dat  zou  kunnen. Hij zei dat er  zal  zijn.
Waren Rudolf Steiner en Aldous Huxley profeten die individuen waarschuwden voor een komende zielloze wereld? Of waren het programmeurs die een ritueel uitvoerden door een zaadje in de hoofden van mensen te planten? Voorspellende programmering.
In Klaus Schwabs Global reset to Transhumanism is de boodschap duidelijk. Klaus is een programmeur die probeert de zielsverbinding die in elk individu aanwezig is af te snijden (iets wat hij mist), en deze te vervangen door een materialistische bijenkorf. Door rituelen die werken als een alchemistische bewustzijnstransformatie, verdwijnt het ‘ik’ van het individu. Waarom een ​​samenleving van automaten creëren?

Vrijheid is niet relevant. Zelfbeschikking is niet relevant. U moet hieraan voldoen. ~ De borg

Hollywood, een tak van het politieke systeem, is medeplichtig aan de PSYOP en verschaft onthulling via fictie. Star Trek’s  The Borg  wierp al vroeg licht op geplande menselijke transformatie. De Borg  zijn cybernetische organismen (cyborgs) die met elkaar verbonden zijn in een bijenkorf genaamd ‘het Collectief’. Het doel van de Borg is om de technologie en kennis van andere soorten te coöpteren via het proces van ‘assimilatie’: het met geweld transformeren van individuele wezens in ‘drones’ door nanosondes in hun lichaam te injecteren en ze chirurgisch te vergroten met cybernetische componenten.

a5629f6841392a321e916d41107e5b11 AnGel-WinGs.nl
The Borg, The Stepford Wives, The Sentenels-X-Men, Terminator, Ultron, The Avengers, zijn allemaal vormen van onthulling door degenen die proberen de menselijke ziel van het lichaam te scheiden  Wat is een betere manier om de mensheid te bieden impliciete toestemming  dan via  entertainment  op het grote scherm waar mensen betalen om deel te nemen aan het verhaal van de ondergang van hun ziel? Wat is een efficiëntere manier om oorlog te voeren tegen de geest van de mensheid dan van binnenuit?
De film, Ex Machina onthulde dat mensachtige robots en Synthetica’s al onder ons lopen. Zijn er meer niet-mensen dan ons wordt verteld? Alles is mogelijk, vooral omdat menselijke lichamen nu meer ‘vreemde’ microben bevatten dan menselijke cellen. De krantenkoppen waarschuwen ons voor deze waarheid: “Ingenieurs creëren ‘levensecht’ materiaal met kunstmatige stofwisseling.” Volgens dit artikel uit april 2019:

Cornell-ingenieurs construeerden een DNA-materiaal met mogelijkheden voor metabolisme, naast zelfassemblage en organisatie – drie belangrijke eigenschappen van het leven.

Natuurlijk menselijk DNA werkt als een biologische antenne, een ontvanger, zender en houder van informatie uit verleden, heden en toekomst. Door natuurlijke evolutie breidt DNA de vermogens van individuen uit, waaronder paranormale vermogens en telepathie. DNA is van de natuur en functioneert onder de natuurwet. DNA is ook zeer gevoelig voor schadelijke frequenties (3G, 4G, 5G, nanobots). Voeg gepatenteerde mRNA-injectables toe aan de bloedbaan en DNA wordt nu het doelwit van ioniserende frequenties die ervoor zorgen dat mensen van hun koers afwijken, van een natuurlijke organische evolutie naar een afwijkende devolutie. 5G-frequenties spelen een centrale rol als gericht energiewapen.

Als mensen zich niet bewust zijn van hoe hun energie in hun eigen lichaam voelt, als ze niet weten van hun goddelijk recht om soeverein en vrij te zijn, hoe merken ze dan eventuele veranderingen op als de ziel eenmaal is gescheiden? Hoe zal goddelijkheid er dan uitzien?
faf763b2e8c7e6e35ad6135c199af78a AnGel-WinGs.nl

Als je hoofd loskomt van je nek, is het voorbij. – Sean Connery als Ramirez in Highlander, 1986

De ontkoppeling van het menselijk bewustzijn, waarnaar wordt verwezen door Rudolf Steiner, Hollywood en anderen, suggereert een splitsing of splitsing in twee verschillende bewustzijnsstromen voor mensen, een organische van de natuur en regeneratie, en een anorganische van synthetische stoffen en degeneratie.

De compressie van het menselijk bewustzijn vindt nu plaats, zoals het splitsen van een cel onder druk. In dit universum is er echter ook  Het Licht  om de Duisternis in evenwicht te brengen. Dat Licht is in ieder van ons. We komen naar de aarde uitgerust met alles wat we nodig hebben. We hoeven het alleen maar te onthouden en te kiezen. De enige manier om te weten welke richting je op moet, is je bewust te zijn van alle richtingen en er een te kiezen.
Lees ook:   Het Biden-regime heeft dagen voor de aanval in het geheim 75 miljoen dollar naar Hamas gesluisd

Ai art

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien