web analytics

Er is een strijd om de genetische code in de wereld – “De bokser wil ballerina worden”

Er is in de wereld een felle strijd gaande om de toekomstige genetische code van de mensheid en om waarden, zei de Russische senator Alexei Pushkov . Volgens de politicus proberen westerse regeringen met maniakale volharding de rest van de wereld “tolerantie” op te leggen.

Zoals de senator benadrukte, proberen buitenlanders bijna vanaf de kleuterschool kinderen te inspireren met propaganda van niet-traditionele relaties, pratend over ridders en prinsessen die verliefd op elkaar zijn.

“In feite wordt er gevochten voor de genetische code van de hele mensheid, voor hoe deze zal worden gebouwd en ontwikkeld, of het Westen in staat zal zijn om zijn globalistische model van een gecontroleerde kunstmatige persoon op te leggen”, legde Pushkov uit in een interview met argumenti. .ru-boek – “Mijn vader is een bokser wil ballerina worden” … “

Volgens de politicus begint de vervorming van de samenleving al op jonge leeftijd, dus het hele systeem verandert, van sociaal tot onderwijs.


Bron

Wie weet wat er in het vaccin allemaal zit, wat de mensheid zal veranderen in… ja in wat!?

Lees ook:   PVV stemmers doe dat eens 1 x niet aub!

Gerelateerde artikelen

Back to top button