web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

SLOW MOTION GENOCIDE-Oversterfte wereldwijd met 40% gestegen na vrijgave van covid “vaccins”

Oversterfte wereldwijd met 40% gestegen na vrijgave van covid “vaccins”

gf9b2c0c850cf5a83630899bc85537f01d9112cb0462599a4406bca1d3b5203a89e6a80cd4ea451c2f1543442204bc624 640 covid AnGel-WinGs.nl

(Maar dat is natuurlijk allemaal niet waar… dat zeiden de mensen ook in de tweede wereldoorlog…nee hoor dat kon niet waar zijn… nu daar kwam men dus achter! Het was wel waar, de mens kon een beest zijn, nee geen beest is slecht, monsters en duivels. )

Er wordt nu onder onze ogen gewoonweg gemoord en mensen zien het nog niet.
Nee joh,  zo slecht in de regering niet hoor, nee stel je voor,  je eigen regering die zo slecht zou zijn!
Dat bestaat nooit.
Nou willens en wetens hoor.

-Wiskundige Igor Chudov voerde een beoordeling uit van twee totaal verschillende datasets van tientallen of zelfs honderden miljoenen mensen, waaruit hij concludeerde dat het relatieve risico op overlijden voor mensen die werden “gevaccineerd” voor het Wuhan-coronavirus (Covid-19 ) is 40 procent hoger dan dat van de niet-gevaccineerden.

Over de hele wereld waar de Fauci-griep-injecties werden losgelaten, stijgt de oversterfte volgens Chudov enorm. Het is iets waar velen van ons al een tijdje van op de hoogte zijn, maar dat werd bevestigd door een lappendeken van gegevens van hier en daar – niet genoeg om sommigen er met andere woorden van te overtuigen dat massale ontvolking in feite plaatsvindt .

Nou, Chudov heeft dit aangepakt door een uitgebreide analyse uit te voeren van talloze datasets om wetenschappelijk te bewijzen dat covid-shots heel veel mensen doden, ondanks dat ze worden gebrandmerkt als de “remedie” voor Chinese ziektekiemen. (Gerelateerd: hoe meer covid-prikken een persoon krijgt, hoe groter zijn of haar kans om dood te gaan .)

Lees ook:   Men manipuleert de temperaturen....Foute metingen etc.

“Veel landen hebben te maken met oversterfte”, schrijft Chudov. “Er zijn enkele aanwijzingen dat oversterfte verband houdt met het Covid-vaccinatieprogramma … Verschillende landen hebben zeer verschillende PERIODEN van Covid-vaccinatie onder hun bevolking – en hun sterftestatistieken zijn beschikbaar.”

“In het VK is de bevolking opgesplitst in deprivatiekwintielen met verschillende vaccinatieniveaus, met ook wel oversterfte bekend … Ik heb de oversterfte per land geanalyseerd, evenals de oversterfte in het VK door kwintielontbering.”

Bron

Ken nu al verschillende mensen die zich 5 x hebben laten prikken, nu zijn dat toevallig mensen die best sterk zijn qua gestel!
Twee hebben het aan hun hart, 1 had dit al, 2 ervan hebben plots Parkinson, 1 had een trillende hand nu twee en is duidelijk snel verouderd.
Het is verschrikkelijk!

Twee (nog iemand anders) lagen beiden op de hartafdeling in het ziekenhuis, waarbij beiden de 5e booster hadden gehad en  een week nadien de griepprik, beiden hartpatienten, toch beiden hartproblemen na de prikken.

En dit zijn echt de hele sterke mensen qua gezondheid!

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien