web analytics

COVID-19-vaccin creëert levensveranderende chirurgische noodgevallen

Wanneer een bloedstolsel loslaat aan de arteriële zijde van de bloedsomloop en terechtkomt in een vaatbed dat een orgaan bedient, zet een proces dat ischemie wordt genoemd zich in waar het orgaan of een weefselgebied is verstoken van zuurstof en essentiële voedingsstoffen. Er is heel weinig tijd voor letsel en dan treedt vaak blijvende schade op. Dit wordt het best geïllustreerd door een embolische beroerte. 

In topziekenhuizen zijn er ‘beroerteteams’ die binnenstormen en proberen beslissingen te nemen op basis van snelle tests en interventieprocedures toepassen en of medicijnen die de stolling tegengaan binnen enkele minuten. De snelheid waarmee medische responsteams optreden is vergelijkbaar met traumachirurgie. Omdat de mRNA- en adenoviraal DNA COVID-19-vaccins de genetische code installeren voor het coronavirus Spike-eiwit, dat bloedstolsels veroorzaakt, behandelen artsen naast een beroerte een nieuwe variëteit aan arteriële embolische syndromen.

Een van de eerste door COVID-19 veroorzaakte sterfgevallen die ik aan het Vaccine Event Reporting System (VAERS) heb gemeld, was een 64-jarige vrouw die in haar medische geschiedenis alleen emfyseem bij aanvang had. In het voorjaar van 2021 nam ze de serie van twee doses Moderna (100 mcg mRNA). Binnen een paar dagen na de tweede injectie ontwikkelde ze een arterieel embolisch syndroom waarbij een regen van bloedstolsels naar haar benen ging, waardoor ziekenhuisopname en bloedverdunners nodig waren. Hierdoor raakte ze verzwakt en later ontdekten we ook bloedstolsels in haar veneuze systeem. Ongeveer 90 dagen later werd ik gebeld door het Dallas County Coroners Office toen ze dood thuis werd gevonden. Het vaccinletsel waarvoor ziekenhuisopname nodig was, was het enige nieuwe medische probleem, dus ik concludeerde dat ze was overleden aan dit trombo-embolische syndroom ondanks het gebruik van bloedverdunners.

Deze zaak was belangrijk omdat ik hoorde over voormalig voetbalster Deion Sanders . De webpagina van Sanders is een ingetogen samenvatting van zijn voetbalgrootheid: “Meer van dat spectaculaire spel ging door gedurende zijn 14-seizoenen, 188-game carrière. Sanders die tijd doorbracht met vijf verschillende NFL-teams scoorde in totaal zes touchdowns bij puntretours, drie TD’s bij kickoff-returns en leverde negen intercepties op voor scores. De veelzijdige atleet keerde ook één keer terug voor TD en had 60 recepties voor 784 yards en 3 TD’s tijdens zijn carrière bij de Falcons (1989-1993), San Francisco 49ers (1994), Dallas Cowboys (1995-99), Washington Redskins (2000) en Baltimore Ravens (2004-05). In totaal nam hij 53 intercepties op in zijn loopbaan, waaronder vijf met de Ravens toen hij terugkeerde naar het veld na een pensionering van drie jaar.
Ondanks zijn opwindende talenten als terugkeerman, werd Sanders tijdens zijn carrière algemeen beschouwd als een “shutdown corner”. Hij werd negen keer uitgeroepen tot All-Pro in het eerste team bij cornerback en ontving All-NFL-toejuiching door sommige media als kick-returner in 1992 en als punt-returner in 1998. Hij werd ook verkozen tot acht Pro Bowls tijdens zijn carrière .

Lees ook:   Ehm fake nieuws is wanneer regende het

Sanders schakelde als tweede aller tijden uit in de onderscheppingsretourmeter (1.331) en werd tweede voor de meeste onderscheppingen die terugkwamen voor een touchdown in een carrière (9) en een seizoen (3). Zijn carrière-high 303 yards behaald op onderscheppingsrendementen met de 49ers in 1994 was de derde beste ooit in de NFL op het moment van zijn pensionering. Hij keerde dat seizoen ook drie picks terug voor touchdowns (74, 93, 90 yards) om de eerste speler ooit te worden die twee 90-yard interceptiereturns voor touchdowns in hetzelfde seizoen had. Hij werd uitgeroepen tot Defensive Player of the Year van de NFL.
Sanders won tijdens zijn carrière twee Super Bowls. Hij begon bij de rechter cornerback voor de 49ers in hun 49-26 overwinning op de San Diego Chargers in Super Bowl XXIX en bij de linker cornerback in de Cowboys 27-17 overwinning op de Pittsburgh Steelers in Super Bowl XXX.” Sanders was ook negen seizoenen honkbal-outfielder in de Major League Baseball (MLB) bij de New York Yankees, Atlanta Braves, Cincinnati Reds en San Francisco Giants. Hij won twee Super Bowl-titels en maakte één World Series-optreden in 1992, waarmee hij de enige atleet was die zowel in een Super Bowl als in een World Series speelde.

Sanders is ook de enige atleet die geschikt is voor twee sporten op dezelfde dag, geschikt voor zowel de Atlanta Braves als de Atlanta Falcons. Sanders die met pensioen is, is zeer actief geweest met Deion’s Family Playbook, het leuke en meeslepende waargebeurde verhaal van Deion Sanders, de enige professionele atleet die ooit in zowel een Super Bowl als een World Series heeft gespeeld. De show verkent Deion als een alleenstaande vader die vijf kinderen opvoedt, terwijl hij ook helpt bij het opvoeden van vijf andere kinderen die bij hem wonen.
Na het einde van zijn atletische carrière werd Sanders analist voor CBS Sports, NFL Network en Barstool Sports. Sanders richtte in 2012 ook de Prime Prep Academy-charterschool op, waar hij coachte tot de school in 2015 sloot. Later diende hij als aanvallend coördinator voor het voetbalteam van Trinity Christian School – Cedar Hill, waar zijn zonen naar toe gingen, van 2017 tot 2020 toen hij werd ingehuurd door Jackson State als Head Football Coach.

Het verhaal van Sanders dat het leven instortte met nieuws dat hij anderen dwong om te doen wat hij deed – dat is ‘gevaccineerd worden’. In 2021 pleitte Sanders ervoor dat iedereen zich zou laten vaccineren omdat “ik het leven wil behouden”.   Bovendien dacht hij dat de vaccins zijn team een ​​voorsprong zouden geven. “Ik wil domineren.” [ii] Hij bekritiseerde de quarterback van Packers, Aaron Rodgers, omdat hij het vaccin had afgewezen vanwege bekende allergieën. “De coach van de Jackson State Tigers zei dat Rodgers, als leider van het team, zich had moeten laten vaccineren.” [iii] Hij waardeerde niet wat Rodgers begreep, namelijk dat geen enkel vaccin voor iedereen veilig is.

Lees ook:   Iraanse vrouw vindt het erg om te zien wat er met Nederland gebeurd

Sanders enthousiasme was gegronde hoop, maar geen wetenschap. Geen enkele gerandomiseerde studie heeft ooit een vermindering van ziekenhuisopnames en sterfgevallen als primaire of secundaire uitkomstmaat aangetoond. Omdat het begin 2021 was, had Sanders niet kunnen weten dat de vaccins ~ 25% van de ontvangers een paar dagen uitschakelen en 7-8% acuut ziek naar het ziekenhuis sturen, zoals blijkt uit de CDC V-safe-gegevens die in het openbaar zijn gedwongen bekijken door middel van juridische stappen. [iv] Gevaccineerde spelers “domineren” niet, maar het vaccin haalt zelfs onze sterkste atleten en coaches neer. Het is een terechte conclusie dat Sanders meermaals was gevaccineerd tegen de tijd dat hij arteriële bloedstolsels ontwikkelde in de grote slagaders in zijn bovenbenen, die vervolgens naar zijn tenen schoten en verschillende amputaties vereisten. Sanders onthulde later dat de beproeving hem bijna zijn been kostte. in 2022,

Deion Sanders onthult hoe bloedstolsels leidden tot teenamputatie tijdens het seizoen 2021 in docuseries. De Jackson State-coach onderging acht operaties in drie weken tijd tijdens het seizoen, deels om zijn been te redden. Met dank aan Jean-Jacques Taylor @JJT_Journalist


Ik leid uit een persverklaring af dat hij een erfelijke neiging tot bloedstolling heeft: “Hij had drie bloedstolsels in de slagaders van zijn linkerbeen vanaf de achterkant van zijn kuit tot zijn enkel, waardoor de bloedstroom naar zijn voet werd afgesneden. Hij ontdekte dat twee ooms, van wie er één stierf, en zijn moeder problemen hadden met bloedstolsels.” Foto’s van de zijlijn toonden dat Sanders was afgevallen en op een scooter zat – ongetwijfeld op de lange weg naar herstel om te leren lopen en hopelijk weer rennen met zijn chirurgisch geredde voeten.

 Op 55-jarige leeftijd, gezond en fit, is het enige rokende trombogene pistool de meerdere doses COVID-19-vaccins plus zijn levenslange neiging tot stolling. Ik vraag me af of Sanders, zijn artsen of producenten van docuseries ooit kranten, substacks of tweets over bloedstolsels hebben gelezen na vaccinatie. Waarom kwam hij niet naar buiten om toe te geven dat hij ongelijk had, en erkennen dat de injecties zijn leven voor altijd hadden veranderd? Zoals zovelen werd Sanders stil over vaccinatie zonder meer deugdsignalering of publiek enthousiasme. 

Psychologen zullen bestuderen en schrijven over wat er omgaat in de geest van iemand die ongebreideld enthousiasme had voor een experimenteel overheidsvaccin en vervolgens verbrand wordt met een voor de hand liggende complicatie – allemaal in het openbaar. “Neon Deion” zou nu zoveel meer kunnen helpen door samen te werken met dokter(s) en de wereld te vertellen wat vaccinatie met hem deed of hoe het een rol speelde bij zijn genetica om een ​​regen van bloedstolsels naar zijn tenen te veroorzaken. 

Lees ook:   Vaccinaties meisjes met heftige gevolgen!!!

Hopelijk is het een kwestie van tijd voor hem om deze eerlijke en nederige run te maken voor zijn spelers en fans. Sanders zweeg over vaccinatie zonder meer deugdsignalering of publiek enthousiasme. Psychologen zullen bestuderen en schrijven over wat er omgaat in de geest van iemand die ongebreideld enthousiasme had voor een experimenteel overheidsvaccin en vervolgens verbrand wordt met een voor de hand liggende complicatie – allemaal in het openbaar. “Neon Deion” zou nu zoveel meer kunnen helpen door samen te werken met dokter(s) en de wereld te vertellen wat vaccinatie met hem deed of hoe het een rol speelde bij zijn genetica om een ​​regen van bloedstolsels naar zijn tenen te veroorzaken. Hopelijk is het een kwestie van tijd voor hem om deze eerlijke en nederige run te maken voor zijn spelers en fans. Sanders zweeg over vaccinatie zonder meer deugdsignalering of publiek enthousiasme. Psychologen zullen bestuderen en schrijven over wat er omgaat in de geest van iemand die ongebreideld enthousiasme had voor een experimenteel overheidsvaccin en vervolgens verbrand wordt met een voor de hand liggende complicatie – allemaal in het openbaar. 

“Neon Deion” zou nu zoveel meer kunnen helpen door samen te werken met dokter(s) en de wereld te vertellen wat vaccinatie met hem deed of hoe het een rol speelde bij zijn genetica om een ​​regen van bloedstolsels naar zijn tenen te veroorzaken. Hopelijk is het een kwestie van tijd voor hem om deze eerlijke en nederige run te maken voor zijn spelers en fans. Psychologen zullen bestuderen en schrijven over wat er omgaat in de geest van iemand die ongebreideld enthousiasme had voor een experimenteel overheidsvaccin en vervolgens verbrand wordt met een voor de hand liggende complicatie – allemaal in het openbaar. “Neon Deion” zou nu zoveel meer kunnen helpen door samen te werken met dokter(s) en de wereld te vertellen wat vaccinatie met hem deed of hoe het een rol speelde bij zijn genetica om een ​​regen van bloedstolsels naar zijn tenen te veroorzaken. 

Hopelijk is het een kwestie van tijd voor hem om deze eerlijke en nederige run te maken voor zijn spelers en fans. Psychologen zullen bestuderen en schrijven over wat er omgaat in de geest van iemand die ongebreideld enthousiasme had voor een experimenteel overheidsvaccin en vervolgens verbrand wordt met een voor de hand liggende complicatie – allemaal in het openbaar. “Neon Deion” zou nu zoveel meer kunnen helpen door samen te werken met dokter(s) en de wereld te vertellen wat vaccinatie met hem deed of hoe het een rol speelde bij zijn genetica om een ​​regen van bloedstolsels naar zijn tenen te veroorzaken. Hopelijk is het een kwestie van tijd voor hem om deze eerlijke en nederige run te maken voor zijn spelers en fans.

 

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button