web analytics

NS PUBLIEKSPRIJS GESTOPT

NS PUBLIEKSPRIJS GESTOPT


(Neeeeeeeh kreetttttttt ut uit!emo via Angel-Wings Dit is dus ons mooie  Nederland tegenwoordig)
De Stichting CPNB heeft tot haar spijt moeten besluiten dit jaar geen NS Publieksprijs uit te reiken. Er is geconstateerd dat het stemproces op grote schaal is gemanipuleerd. (Hoezo? Stemde men massaal op de winnaar ofzo?)

Het boek van Thierry Baudet wat we niet mogen lezen van de Main stream Media oftewel het valse kartel dat ons land in de greep heeft, ook wel maffioso genoemd…kun je bestellen op deze websites.

https://amsterdambooks.nl/

https://www.bol.com/

https://www.bruna.nl/

https://www.deslegte.com/

https://libris.nl/

https://www.paagman.nl/product/75598855/het-coronabedrog-door-thierry-baudet

 

Ik zou hem doen.
En volgens mij kun je het boek ook reserveren in de bibliotheek het is een bestseller maar die NS die in de oorlog ook al niet zuiver was, is het daar dus blijkbaar niet mee eens…!? Schandalig en kinderachtig om dit neer te zetten.
Bedankt regering die werkt voor ons allen… denk er maar eens aan wie jullie betaald! Waardoor jullie geld hebben! Denk daar heel goed over na!


Nou goed nu verder met het N(a)S(i) gebrabbel

Daardoor is het onmogelijk geworden een eerlijk verloop van de stemming veilig te stellen. Hetzelfde geldt daarmee voor de uitkomst van die stemming.schater via Angel-Wings

Vanzelfsprekend is de CPNB niet lichtvaardig tot dit besluit gekomen. schater via Angel-WingsDe NS Publieksprijs sluit nu eenmaal naadloos aan op de doelstelling van de Stichting: het onder de aandacht brengen van Nederlandse boeken en het stimuleren van lezen. Het is droevig dat door de geconstateerde manipulatie deze doelstelling nu tekort wordt gedaan.emo via Angel-Wings (Een dag niet gelachen, enfin dit is echt humor van de laagste plank in de kast)

Lees ook:   In deeltijd bejaard

Wij kunnen nog slechts onze dank uitspreken naar alle deelnemende auteurs, uitgeverijen, boekhandels en bibliotheken, onze mediapartners en onze trouwe hoofdsponsor NS. frown via Angel-WingsWe verdelen het prijzengeld over de zes genomineerde auteurs en ze ontvangen alle zes een jaarkaart van NS, om deze leesambassadeurs te bedanken voor hun inzet. (En alle emailadressen die ze nu hebben? Sturen ze die ook terug? 😛 Zou me niets verbazen overigens)

Reactie NS:

Wij zijn teleurgesteld over deze afloop van de NS Publieksprijs 2022. schater via Angel-Wingsschater via Angel-Wings (Ga ff huillie doen!) Allereerst voor de auteurs die een mooi boek hebben geschreven en daarnaast voor alle boekenliefhebbers die op hun favoriete boek hebben gestemd.fuckneehe via Angel-Wings (LOL) Ja die arme auteurs ook! roflolllllll

Met de NS Publieksprijs willen wij de CPNB steunen om boeken een groter podium te geven en Nederland te inspireren om vaker een boek te lezen. Wij hopen dat de genomineerde boeken alsnog alle aandacht krijgen en dat lezend Nederland van deze boeken zal genieten.schater via Angel-Wings Het ligt er zo duimendik bovenop dat Baudet met zijn boek gewonnen heeft dit is echt koddig gewoon! Absurd!

Deelnemers zijn gebaat bij eerlijke verkiezingen schater via Angel-Wings  wink via Angel-Wingsen dus ook bij een terechte winnaar. Nu de CPNB dat dit jaar niet kan garanderen, vinden wij het terecht dat de verkiezingen vroegtijdig worden beëindigd pukey via Angel-Wings

worshippy via Angel-Wingsschater via Angel-Wingsworshippy via Angel-Wings

bonk via Angel-Wingsbonk3 via Angel-Wings

emo via Angel-Wings

Volgens mij is al duidelijk wie hier de winnaar is!!!!
Hahaha wat een simpelen van geest, omg…

https://www.nspublieksprijs.nl/

Hier nog even de link, het staat er echt, dat je denkt… dat je verwacht dat het niet nog dommer kan en dan kan het dus wel…

Lees ook:   Moet de avondklok blijven? NPO lol

Gerelateerde artikelen

Back to top button