web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Transgenderkinderen ernstige verwondingen dankzij hormoonblokkers

Kinderen die worden behandeld voor transgenderproblemen in het Karolinska University Hospital in Zweden, zouden ernstige verwondingen hebben opgelopen als gevolg van hormoonblokkers.

Artsen van het Karolinska University Hospital zijn naar verluidt al lang op de hoogte van de verwondingen die kinderen oplopen als gevolg van hormoonbehandelingen, maar de verwondingen werden pas deze week openbaar gemaakt.

Van de 440 kinderen die in het ziekenhuis zijn behandeld voor problemen met genderdysforie en hormoonblokkers kregen, hebben er 13 ernstige verwondingen opgelopen.

In één geval kreeg een meisje dat op 10-jarige leeftijd een jongen wilde worden, op 11-jarige leeftijd een regime van puberteitremmende medicijnen door het ziekenhuis. Vijf jaar na de behandeling zouden de effecten van de hormoontherapie hebben geleid tot osteoporose en beschadiging van de wervels in de rug van een tiener, meldde de Zweedse omroep SVT…

….Volgens SVT hebben hormoonblokkers andere kinderen op verschillende manieren beïnvloed, waaronder één kind met leverschade, terwijl een ander kind een verminderde botdichtheid had na twee jaar behandeling

Verscheidene anderen werden gediagnosticeerd met geestelijke gezondheidsproblemen, waaronder gedachten aan zelfbeschadiging en zelfmoord, terwijl anderen er gewoon spijt van hadden dat ze aan de medicijnen waren gezet nadat ze onomkeerbare bijwerkingen van de hormoontherapie hadden ontwikkeld, zoals veranderingen in de stem.

In mei kondigde het Karolinska-ziekenhuis aan dat het de hormoonbehandeling voor kinderen zou beëindigen nadat ze getuige waren geweest van de verschillende bijwerkingen van de behandeling.

Het ziekenhuis staat bekend als het eerste in Zweden dat genderidentiteitsbeoordelingen voor kinderen aanbiedt en had eerder genderoperaties verdedigd, waaronder het verwijderen van de borsten van een 14-jarige.

https://www.breitbart.com/europe/2021/11/27/sweden-trans-kids-suffered-injuries-as-a-result-of-puberty-blockers/

Lees ook eens:  Wacht even! Bill Gates zei zojuist: WAT over vaccins? Maak je een grap?

Wat logische reacties erbij

-De behandeling van geslachtsdysforie mag geen hormoontherapie of operatie zijn, iemand loopt een dokter binnen en zegt dat ik als man geboren ben, maar ik wil een vrouw zijn of ik ben als vrouw geboren en wil een man zijn, de dokter zou hen moeten vertellen dat ze een psychische stoornis en verwijzen ze door naar GGZ-beoefenaars.

In plaats daarvan hebben we een stel Dr. Frankenstein’s die graag profiteren van de geestesziekte van hun patiënten voor een snel geld en die ze ongetwijfeld zelf lijden aan hun eigen mentale stoornis die hun godencomplex uitoefenen door hen te verminken en te misvormen.

Deze artsen zouden hun vergunning om geneeskunde uit te oefenen moeten verliezen.

-Want ja, zo werkt het precies. Je loopt naar binnen, wil dat je lul eraf wordt geknipt en de dokter haalt gewoon een scapel tevoorschijn en geen JAREN aan consulten, dagboeken, bezoeken aan allerlei soorten artsen enz.

echter

Kinderen zouden GEEN medische behandeling op basis van medicijnen moeten krijgen. Verschillende dokters bezoeken, ja. Hoe ze zichzelf zien kleden? Ja (mits goedgekeurd door drs etc). Het gebruik van hun gekozen voornaamwoorden, ja (zie opnieuw het vorige voorbehoud). Hormoon blokkers? Nee. Fysieke veranderingen? Echt niet.

-Het maakt niet uit of het een onmiddellijke bevredigingsoperatie is of na “JAAR consultatie” geen enkele arts zou ooit moeten overwegen om de wensen van een geestelijk persoon voor zelfverminking te honoreren, het feit dat ze geestesziek zijn, zou automatisch moeten voorkomen dat ze die beslissing ooit nemen .

Lees ook eens:  Wat als dit oorlog is...

Een van de grootste en wreedste fouten die de moderne samenleving ooit heeft gemaakt, was om te stoppen met het vertellen van geesteszieken dat ze geestesziek zijn, om te stoppen met het aanmoedigen van hen om hulp te zoeken, in plaats daarvan te laten doen alsof ze normaal zijn, om te stoppen met het inperken van hun rechten voor hun eigen welzijn en het welzijn van anderen om hen heen, in plaats daarvan breiden we de rechten van geestesziekten uit en beschermen we ze.

-Dan moeten die professionals in de geestelijke gezondheidszorg worden doorverwezen naar professionals in de geestelijke gezondheidszorg, alleen al het toegeven aan iemands psychische stoornis, het goedkeuren van hun zelfverminking wanneer de patiënten zelf duidelijk niet de mentale capaciteit hebben om dergelijke beslissingen alleen te nemen, is niet alleen een daad van waanzin, het is een daad van onmenselijkheid.

-Ik geloof niet dat zoiets bestaat, absoluut misbruikte kinderen, ze zijn ofwel door leeftijdsgenoten geïnduceerd/gedwongen om te geloven dat ze anders zijn of zoals in veel gevallen, misschien is het in de meeste gevallen een alleenstaande ouder, meestal de moeder die hun zoon vertelt dat hij is een meisje of dochter zij is een jongen, het is bijna als het Munchhausen-syndroom bij volmacht.

(aandacht krijgen als ouder voor je bijzondere kind)

– . Ik weet dat je hiermee te maken hebt gehad, dus je hebt meer inzicht dan de meesten. Ik vroeg me af of je het eens bent met het doseren van pre-tieners met hormoonblokkers? Mijn zus vertelt me ​​dat ongeveer de helft van mijn 12-jarige nichtjes, vrouwelijke klasgenoten, zich momenteel identificeert als niet-binair, biseksueel, homoseksueel of trans. Dit is niet mijn zus die erover klaagt, want mijn nichtje kwam ook naar ons toe en wordt gerespecteerd en dit wordt door onze familie als waarheid behandeld en we zullen haar nooit van haar vervreemden door dit in haar geval als een rage te behandelen, maar de hoge tarief lijkt me eerlijk gezegd een beetje trendy. Ik houd in gedachten dat ik wist dat ik de voorkeur gaf aan vrouwen tegen de tijd dat ik zeven of acht was, mijn zus zegt dat ze voor het eerst verliefd werd op een jongen toen ze tien was, dus ik twijfel er niet aan dat we deze dingen over onszelf weten, maar we leven in een rare tijd waarin jonge mensen worden blootgesteld aan een heleboel dingen waar we nooit rekening mee hebben gehouden. Persoonlijk denk ik dat hormoonblokkers bij een preteen geen goed idee is.

Lees ook eens:  "In Marokko doen ze dat niet, wij treden te laf op" - Binnenhof Report met Geert Wilders

 

De Sorospropaganda zegt men.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥