web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-EliteMaatschappij & Psyche

Valse melding terrorisme

https://www.ad.nl/den-haag/opgepakt-na-een-valse-anonieme-melding-terroristische-aanslag~ab79d7e6/

Het verhaal van de meneer die is opgepakt!

Wat moest beginnen als een normale dag, is gëeindigd in een hel.

Op 6 sep 2018, ging ik zoals gewoonlijk rond een uur of 15:10 uit huis. Ik reed naar het huis van mijn vriendin om haar hondjes uit te laten, omdat ze op school zat. Ik deed me oordopjes in en reed op me gemakje naar haar huis toe. Tijdens het rijden (erasmusweg) hoorde ik door mijn muziek heen, een zwaar motor geluid, ik trok me er weinig van aan en reed door.

Het geluid kwam steeds dichterbij en toen ben ik gaan remmen en keek achter me om. Ik zag 2 mannen op een grote motor zitten en ze keken dreigend naar me.

 

Op het moment dat ik dat zag, remde ik af omdat ik dacht dat deze 2 mannen mischien even een stuk wouden afsnijden over het fietspad en de woonwijk in wouden rijden. Toen ik rustig afremde pakte 1 agent mij vast en riep de andere “STOP POLITIE”! Ik bleef rustig op me scooter zitten en op hetzelfde moment kilde en trok 1 van de agenten mij van me scooter af waardoor mijn scooter op de linkerzijde viel en riep “op de grond nu, heb je wapens bij je”?!

Ik dacht ja het zal wel moeten, je trekt me killend naar de grond, wat verwacht je? Dat ik nog rechtop sta? en wapens heb ik niet nee!? Op het moment toen ik lag op me buik op de grond, duwde hij zijn knie op mijn rechter wang en pakte toen een zwarte blinddoek. Ik werd toen geblinddoekt en werd in een auto gestopt, niet wetend waar ik naartoe gebracht zou worden? Is het wel politie? Mischien ziet iemand mij aan voor een ander en gebeurd mij wat? Er ging van alles door me hoofd, maar had helaas geen antwoord. De blinddoek die ik omhad gekregen, zat een stuk in me oog en ik zei vriendelijk tegen de agent “meneer zou u de blinddoek alsjeblieft goed kunnen zetten? “NEE MOND HOUDEN ZEG IK! ik keek weer naar beneden en wachte tot de auto tot stilstand zou komen. Eenmaal aangekomen, moest ik nog steeds gebukt lopen, met een blinddoek om.

Na een minuut moest ik op de grond zitten en er werd mij gevraagd of ik vuurwapens heb? Dit is de 2de keer dat ze het vroegen en ik antwoorde weer nee ik heb geen wapens bij me? Hij zei toen “ik ga je ontdoen van je kleding, en je doet wat ik zeg” Hij duwde mijn hoofd tegen de muur, smeet mijn linkerhand tegen de muur en toen de rechter. Hij riep toen “pas je ogen open doen als je hoort dat de deur dicht gaat” ik antwoorde “prima doe ik”. Eenmaal me ogen open, zag ik dat ik in een cel was beland? Ik vroeg me af waarom ik hier zat en dacht na over wat er gebeurd zou kunnen zijn? Voor zover ik weet heb ik niks gedaan? En houd ik me alleen bezig met mijn beesten en hobby’s.

Er kwam een rechercheur naar binnen en zei “weetje waarom je hier zit en ik antwoorde nee? “Nou u bent aangehouden en u word verdacht van het voorbereiden op een terroristische aanslag” “meneer waar heeft u het over? Wat bedoeld u met terroristische aanslag? Heeft u wel de goeie voor u, wat is dit? “Ik weet verder niks en wat ik weet mag ik u niet vertellen. Ik kreeg van hem een deken, en een kussen die in mekaar zakte en een overal die ik aan moest doen.

In mijn cel was het super koud omdat de airco aanstond, maar ik bleef rustig zitten. De hulp officier van justitie kwam toen naar me cel en vertelde waarom ik ben aangehouden en nogmaals zei ik tegen hem “meneer ik heb hier niks mee te maken, ik ben geen terrorist en ik distancieer mij ten alle tijden van dat soort gekkigheid. Het leek hem weinig te boeien en stelde een paar vragen en zei dat ze bij mij thuis bezig waren met zoeken naar vuurwapens en explosieven, ik zei u mag overal zoeken u vind helemaal niks, want ik ben niet de type persoon die dit soort dingen zou doen. Er kwamen daarna weer 2 mensen, ik denk van het forensische onderzoeksteam en die zeiden dat ze vuil onderaan me nagels vandaan gaan halen en wat haren uit me hoofd zouden trekken, waarop ik antwoorde haren uit me hoofd trekken? Hoe dan!

Lees ook eens:   D66 doet vreemd, ...

Hij kwam toen naar me toe en draaide een bosje haren samen en trok dat eruit en daarna nog 1 keer. Na uren kwam mijn advocaat en daar heb ik mee gesproken over de zaak en toen werd ik verhoord. De mevrouw die mijn verhoor aflegde zei toen “Hamza weetje waarom je hier zit? Ik zei ja iets met terroristische aanslag ofso? “Ja u word verdacht van het voorbereiden op een terroristische aanslag op een politicus en u zou vuurwapens en explosieven thuis hebben, maar we hebben overal gezocht en niks gevonden! “Ja duuuuuuuuuuh ga je niks vinden, je denkt toch niet dat ik dit soort gekkigheid zou uithalen? Ja meneer ik ga het verhoor afleggen en u mag dan na het verhoor gewoon naar huis, ik moet u wel vertellen dat u uw telefoon niet terug krijgt! Huuh waarom niet? Ja er word onderzoek gedaan of u zeker geen banden heeft met geradicaliseerde. 1. Jullie hebben een anonieme tip gehad die zei dat ik een aanslag wil plegen, en ik zou het een en ander thuis hebben, wat onzin is en waar jullie ook zijn achter gekomen, dus waarom mijn telefoon?


Ze zei of ik me wachtwoord wou geven en ik zei nee en dat is niet omdat ik iets wil verbergen, maar dat is mijn telefoon en daar zitten privé dingen op, die niemand hoeft te zien? Ik kon hoog of laag springen maar ik kreeg me telefoon niet terug? Heb het verhoor afgelegd en ging toen me kleren halen en moest mijn spullen ook terug krijgen, ik kreeg een blaadje en daar stond op dat mijn gsm ook terug moest en toen riep een recherche “nee zijn telefoon gaat niet mee” ik heb toen mijn kleren aangetrokken en ben toen naar buiten begeleid en liep toen naar me scooter. Eenmaal bij me scooter zag ik dat de likerzijde beschadigd was, maar gelukkig ik was buiten en kon naar huis. Eenmaal thuis, riep ik mijn honden, maar geen antwoord? “Zinaaaa” “samuuuuu” “xiraaaaa”! Nog steeds geen antwoord? Ik had ook nog 2 kuikens die ik voerde wegens omstandigheden, en die waren ook nergens te bekennen? Ik rende naar beneden en reed toen naar me vriendin, eenmaal aangekomen vroeg ik “waar zijn me honden?” “Waar zijn de baby ara’s?” Nou die zijn meegenomen, zei me vriendin. Huuh waar naartoe? Meegenomen met de dierebambulance! en ze hebben ook een inval gedaan bij je ouders! Me ouders!????? ik belde me ouders en die waren blij dat hun zoon vrij was en ben toen gelijk naar ze toe gegaan en ook zij vertelde me dat ze ook bij hun een inval hadden gedaan (mijn buurvrouw heeft waarschijnlijk gezegd dat als de wapens en explosieven niet bij mij zijn, me ouders ze wel hebben) Me vriendin was bij mij thuis (voor de de deur) op het moment dat de recherche en het arrestatie team bezig waren met zoeken naar vuurwapens en explosieven die ze toch niet zouden vinden. Me vriendin vertelde de recherche dat ze voor de honden gaat zorgen en de ara’s zou voeren want die kregen speciale pap en moesten om de paar uur gevoerd worden, maar de recherche zei nee dat kan niet, want we hebben geen toestemming van de eigenaar!

Ik mocht met niemand contact hebben omdat ik in alle beperkingen zat dus hoe kon ik met hun praten of hun met mij? Ik belde toen de dierenambulance en die bevestigde dat mijn honden en papegaaien inderdaad waren meegenomen. Mijn honden zaten in het haags dierencentrum en mijn ara’s die zaten bij hun (dieren ambulance). Ik heb gelijk gezegd wanneer kan ik me honden en papegaaien ophalen? De papegaaien hebben pap nodig en moeten goed gevoerd worden! Ja meneer we zorgen voor alles! Maar u moet wel betalen he als u ze komt ophalen! Ik ben onterecht gepakt? Me honden en vogels zijn zomaar meegenomen, terwijl me vriendin ervoor wou zorgen? Waarom moet ik betalen? Ik maakte er geen grote probleem van en ben ze gelijk de volgende dag gaan halen. Mijn honden waren super blij, alleen heb ik 1 hond die een wond bij ze staart heeft, waardoor je hem eerst rustig moet houden en dan kan hij aan de lijn naar buiten. De recherche hebben hem vanuit huis meegenomen alsof het een stuk stront is en toen heeft hij zijn staart helemaal open gehaald met als gevolg een hond met een wond die helemaal open is, muren vol met bloed en me andere 2 honden die niet van indringers houden, daar werd niet aan gedacht?

Lees ook eens:   Kitten blijft bij overleden moederpoes

Hun baasje is er niet en er komen gemaskerde mannen naar binnen? Op de filmpjes kunnen jullie zien hoe opgefokt mijn honden zijn en helemaal niet zichzelf zijn! Wat nou als een van me hond zou denken, dat is een indringer ik ga aanvallen! En ze schieten me hond dood? Mijn hond zou doen wat hij moet doen en dat is waken over zijn huis! Maar zo zie je maar, daar werd ook geen rekening mee gehouden, en ook hadden ze een kapotte lijn aan de halsband van mijn hond gedaan, dus er kon van alles mis gaan. maar gekukkig me honden zijn er weer, heb netjes het bedrag betaald €108 en heb ze toen thuis gezet. Ben toen de papegaaien gaan halen. Die zaten gescheiden in een cavia kooi, zonder warmte, de pap die ze gaven was de verkeerde, hun snaveltje en veren zaten onder de pap? Maar goed ik ga ze nu meenemen en krijgen weer de juiste zorg, kosten €53 (alsnog wil ik dierenambulance Den Haag & haags dierencentrum bedanken voor de 10 uurtjes dat ze daar zaten). Toen een paar dagen voorbij gingen ben ik naar het politie bureau berestein gegaan en vertelde waar me telefoon was? Nou meneer we hebben de zaak hier niet in behandeling, maar ik kijk even in het systeem. Ze kwam terug met een rechercheur en die vertelde me “Hamza er staat in het systeem dat je strafrechtelijk niet vervolgd gaat worden dus het is klaar? Maar meneer als het klaar is, waar is mijn telefoon dan?

Nou die zit bij de dienst regionale recherche! Ik ga even een mail sturen en zeggen dat ze moeten bellen. De volgende dag belde een meneer en die zei ja we hebben de zaak in behandeling, ik zei maar het is klaar toch? De recherche op het bureau zei het net! Nee dat bepalen wij! Maar wat is je wachtwoord van je telefoon? Ik antwoorde weer die krijg je niet en hij antwoorde “nu je hem niet wil geven, gaat het een paar maanden duren voor je hem terug krijgt! Ik liep boos het bureau uit en ben toen naar huis gegaan en kwam me buurvrouw tegen (ik zet niet erbij wie ze is, anders komen ze mij weer ophalen). Ze schreeuwde dat door mij haar zoon vast zit, dat ik haar haar zoon heb ontnomen en dat ik een valse melding zou gedaan hebben, wat totaal niet waar is? En riep toen “kk terrorist” je belt voor mij zoon, dus ik bel voor jou!”

Dus mijn buurvrouw heeft een valse melding gedaan dat ik een aanslag wou plegen? Hoe ziek kan iemand zijn! Ik ben toen naar politie bureau berestein gegaan en wou aangifte doen! “Nee meneer dat kan niet, want de dienst regionale recherche heeft de zaak in behandeling dus u kunt geen aangifte doen. Maar mevrouw ik wil als Nederlandse burger aangifte doen, tegen iemand die een valse melding heeft gedaan dat ik een terrorist ben?

“Ja meneer het is heel erg en we snappen het, maar u kunt alleen aangifte doen voor een strafbaar feit dus u kunt geen aangifte doen want dit is niet strafbaar (dus bellen dat iemand een terrorist is en er nog over liegen, mag gewoon volgens mevrouw van de politie”) weer liep ik boos naar huis, weer probeerde ik het op de goede manier te doen en weer werd ik niet geholpen? Heb inmiddels wel aangifte mogen doen bij een andere politie bureau en die snapte niet waarom ik daar geen aangifte kon doen, maar goed gelukkig mocht het daar wel en hebben ze mij ook goed geholpen. Ben toen terug gegaan naar politie bureau berestein en mevrouw hield vol dat ik geen aangifte kan doen en dat ze de zaak daar niet behandelen enz tot ik zei mevrouw stop met dingen uit je duim zuigen, ik heb net aangifte gedaan!! Ze keek geschrokken en weer zei ze nee kan niet en dat gesprek heb ik helemaal opgenomen op me telefoon. Ik vroeg weer waar me telefoon was? Ik had inmiddels een verslag gekregen van de hulp officier van justitie waarin stond

Lees ook eens:   C0V1D- 2012 Olympische spelen ceremonieel ritueel *Programmering*

– er is niks in beslag genomen
– en er is niks aangetroffen in de woning

De mevrouw die de brief heeft gestuurd heeft mijn achternaam verkeerd geschreven en toen ik ermee naar het politie bureau ging, dat de brief niet klopte zei een mevrouw ” het is maar 1 letter, dit is gewoon een verslag” ik zei nee ik wil geen halve verhalen en een verslag waar me achternaam verkeerd op staat en waar in staat niks inbeslag genomen, terwijl me telefoon weg is, 3 honden zijn weggehaald, 2 kuikens zijn meegenomen! Maar ja ze konden weer niks, want de zaak werd behandeld door de dienst regionale recherche. Ik zou nog gebeld worden door de persoon die de brief had gestuurd, maar tot op de dag van vandaag, helemaal geen telefoontje.

In de brief stonden nog wat dingen in die verder niet boeiend zijn. Maar als jullie niks in beslag hebben genomen, waar is mijn telefoon dan en me oplader die is meegenomen vanuit me kamer? Ze zouden me terug bellen maar tot op de dag van vandaag heb ik niks meer gehoord en bellen ze niet terug. Ik ben nog lang niet klaar en zal er alles aan doen om te zorgen dat ik mijn gelijk krijg! Zelfs stadion heeft ons gebeld en heeft gezegd er is een valse melding gedaan, want we zijn gebeld door de politie! Oke dus ze weten dat het een valse melding is, alles is voor niks geweest? Geef dan gewoon mijn telefoon? Ik heb geen brief gekregen waar in stond dat ze me telefoon inbeslag gaan nemen, helemaal niks? Ik vind het schandalig dat ik zo ben behandeld en dat er word gelogen tegen mij, en ik haat mensen die liegen! De politie is je beste vriend? Nou soms! Ik ben de persoon die slachtoffer is en mijn buurvrouw zou op de vingers getikt moeten worden omdat ze het lef heeft om zo een melding te doen en de staatveiligheid in gevaar te brengen, terwijl er niks aan de hand was? Mijn zus bij wie ik woon en van wie het huis is, werd niet op de hoogte gebracht, dat moesten mijn andere familie leden doen. En mijn buurvrouw heeft een paar dagen van te voor ook een valse melding gedaan bij staedion, en toen zijn 2 mensen van staedion gekomen om verhaal te halen. zij heeft gezegd dat ik mijn honden in de portiek los zou laten rennen naar beneden. Dat kan helemaal niet, want er wonen mensen in de portiek die honden hebben en om ongelukjes te voorkomen houd ik mijn honden altijd aangelijnd en 2 de mannen van staedion begrepen dat en zijn toen weer weg gegaan. Al met al, het is jammer dat ik dit heb moeten meemaken en dat mijn ouders dit moeten meemaken. Ik dacht altijd dat we in een land wonen, met rechten en waar je geholpen word als je hulp nodig hebt, maar helaas is dat niet zo. Ik probeer rustig mijn leven weer op te pakken, wat heel vermoeiend gaat. Maar toch heb ik nog hoop!

Ik breng het nu pas naar buiten, omdat ik wachten op het onderzoek en of ik geholpen zou worden, maar helaas word ik door niemand geholpen en daarom zet ik het op facebook, in de hoop dat er iemand is die me kan helpen! Mijn telefoon is inmiddels terecht, maar helaas helemaal kapot.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥