web analytics
11:11 Dubbele getallen
Chemtrails / Geo-engineering / HAARP / CERNPolitiek-Elite

Solar dimming van Bill Gates, deeltjes in de atmosfeer spuiten om zo het opwarmende effect van de zon te dimmen

Solar dimming van Bill Gates, deeltjes in de atmosfeer spuiten om zo het opwarmende effect van de zon te dimmen

Honderden klimaatwetenschappers eisen onmiddellijke stopzetting van Bill Gates’ genocidale “zonnestralen verduistering”-project

Een van de belangrijkste levensbronnen van de mensheid, de zon, wordt aangevallen door Bill Gates, die hij kunstmatig wil “verduisteren” met aerosolen om de “opwarming van de aarde” te stoppen. Een groeiend aantal wetenschappers is het hier niet mee eens.

De in Calgary gevestigde Friends of Science Society heeft een persbericht uitgegeven waarin de Harvard Universiteit wordt opgeroepen om te stoppen met de samenwerking met Gates om deeltjes in de atmosfeer te spuiten die de stralen van de zon zouden weerkaatsen. Dit brengt ernstige atmosferische risico’s met zich mee, om nog maar te zwijgen van onbedoelde gevolgen die zouden kunnen resulteren in een gebeurtenis op uitstervingsniveau.

Wetenschappers Roger Pielke Jr. en Justin Ritchie ontdekten dat de prognoses van Gates om te beginnen al onjuist zijn en dat er geen sprake is van een echte klimaatnoodsituatie. Verder heeft de initiatiefnemer van het project om chemicaliën de lucht in te blazen, prof. David Keith, openlijk toegegeven dat “vele duizenden zullen sterven” als gevolg van het experiment.
Aangezien Gates dezelfde miljardair “filantroop” is die beweert zich te bekommeren om de duizenden mensen die zogezegd zijn gestorven aan Covid-19, vandaar zijn ongezonde drang naar massale vaccinatie, tart het de logica dat hij nu nog eens duizenden mensen zou willen doden door het zonlicht te blokkeren.
“Solar dimming” geo-engineering zou zwaveldioxide-deeltjes in de atmosfeer injecteren en zo een door mensen veroorzaakte ‘wolk’ creëren om het inkomende opwarmende effect van de zon te dimmen, om de door mensen veroorzaakte opwarming van de aarde tegen te gaan, waarvan Bill Gates in de titel van zijn aankomende boek beweert dat het een ‘klimaatramp’ veroorzaakt”, zo luidt het persbericht.

Lees ook eens:   Russen verheugen zich niet over de gedode Oekraïners en slachten de “khokhlyat” niet af

Zodra “solar dimming” eenmaal heeft plaatsgevonden, kan dit nooit meer worden teruggedraaid.
Op 19 januari vond een online Friends of Science Society-evenement plaats met de door NASA bekroonde wetenschapper dr. Roy Spencer, die een lezing hield over “De belangrijkste redenen waarom er geen klimaatnoodsituatie is”.
Meer dan 900 wetenschappers en geleerden die de CLINTEL World Climate Declaration hebben ondertekend, zijn het erover eens dat er niet zoiets bestaat als een “klimaatnoodsituatie”, en dat beweringen van het tegendeel onzin zijn.

Zelfs klimaatwetenschappers die in de opwarming van de aarde geloven, spreken zich uit tegen “solar dimming” en waarschuwen dat dit “gekunsteld” is en veel rampzaligere gevolgen voor de planeet zal hebben dan “opwarming” ooit zou kunnen. Dit komt bovenop het feit dat een dergelijk project is beladen met ethische en morele dilemma’s die nooit afdoende kunnen worden opgelost.
“Solar dimming zou enkele van de effecten van grote vulkanische explosies nabootsen, die vaak verwoestend zijn voor de oogstopbrengsten, zoals Garnett en collega’s aangaven: “De ernstigste gevolgen van extreem lage temperaturen voor zomertarwe (op de Canadese prairies) deden zich voor in 1992 en 1993 na de vulkaanuitbarsting van Pinatubo in 1991”, legt het persbericht verder uit.
“De zomertemperaturen waren 2°C lager dan normaal, wat resulteerde in een recordlaag prairie-eiwitgehalte van 12% … 75% van de zomertarweoogst viel in de onderste twee gradaties van de #3 Canadese westerse zomertarwe …”

Lees ook eens:   Wat zit er in vaccins een levend organisme?

Met andere woorden, als de zonneactiviteit op natuurlijke wijze verzwakt, dan zou toevoeging aan dat met kunstmatige “dimmen” een zekere catastrofale impact hebben op de voedselproductiecapaciteit van de wereld.
Het feit dat Bill Gates nu de een van de grootste eigenaars van landbouwgrond in de Verenigde Staten is, draagt alleen maar bij aan de geloofwaardige speculaties dat hij werkelijk de planeet wil ontvolken, gedeeltelijk door de mens de toegang tot voedsel te ontzeggen.

Tenzij het wordt gestopt, zal Gates’ “solar dimming” project niet kunnen worden teruggedraaid. Als deze chemicaliën eenmaal de lucht in zijn geblazen, dan is dat het: ze zullen daar voor onbepaalde tijd blijven, en zullen niet verwijderd kunnen worden, wat zal resulteren in een klimaatcrisis van epische proporties.

Die man is een antichrist voor de aarde en alles dat leeft…

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥