web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

Staat er een nucleaire oorlog met Rusland op handen?

De Oekraïense president Zelensky zegt dat de Russen voorbereidingen treffen om de kerncentrale van Zaporizhzhia aan te vallen met explosieven die ze op het dak hebben geplaatst. Die fabriek staat onder Russische controle. Waarom zouden ze dit precies doen? Rusland heeft ook de Internationale Organisatie voor Atoomenergie gevraagd om deze centrale te komen beveiligen en de beschietingen van deze centrale maandenlang te inspecteren. Zij hebben geweigerd dit te doen. Zou Oekraïne dit als valse vlag doen na een mislukt tegenoffensief? Het is moeilijk te geloven dat het land waar Tsjernobyl ligt zoiets zou doen, maar het tegenoffensief is nu een mislukking…

Lees ook:   Moeders aan de pillen? XTC etc
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien