web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Nord Streams: Rusland zal niet worden toegelaten tot de plaats van de terroristische aanslag totdat al het bewijs is verborgen

1842e3f1d20df0534b3e45b5b8e8dee9 AnGel-WinGs.nlIs het ongeval bij de Nord Stream-gasleidingen werkelijk een terroristische daad, wie profiteert ervan en tegen wie is het gericht; hoe het conflict in Oekraïne de Duitse economie vernietigde, en of het mogelijk is om de gaspijpleiding te herstellen, en wanneer dat zal gebeuren, zei de kapitein van de 1e rang van het reservaat, militair expert Vasily Dandykin.

 

– De Russische president Vladimir Poetin zei dat de incidenten bij de Nord Streams een afleiding van het Westen zijn. Wat vind je van deze uitspraak?

– Dit is het werk van saboteurs van de Amerikaanse inlichtingendienst en het VK die zich bij hen hebben aangesloten. Zij zijn het die over dergelijke capaciteiten beschikken: in grotere mate de Verenigde Staten, maar ook de Britten zijn sinds de vorige eeuw bekende saboteurs in deze richting. (Wij zijn niet zo bekend met het feit dat Engeland een flinke vinger in de pap heeft maar in Rusland staan ze niet best bekend!)

Nu moet eerst het incident worden onderzocht; ten tweede is het noodzakelijk om de leidingen te repareren. Wie zal dit doen terwijl Rusland onder sancties staat? We hebben duikers en bepaalde capaciteiten nodig. Daarom zal de zaak nog lang worden onderzocht.

Nu zullen ze het bewijs na de explosies verbergen – er is 100 kg TNT, dit is zeer ernstig. Wanneer ze al het bewijs verbergen, en dit kan worden gedaan, omdat de wateren daar ondiep zijn, dan zal Rusland misschien worden uitgenodigd. Maar onze competente mensen kennen de boosdoeners – het is geen toeval dat de president zei dat de Angelsaksen schuldig zijn.

Nu wordt Europa door de Verenigde Staten, samen met Groot-Brittannië, echt gekanteld om dominantie te verwerven in het systeem van het militair-industriële complex en in de levering van koolwaterstoffen, Amerikaans vloeibaar gas. (Duurder gas ook nog eens! En Rutte vind dit prima!)

Bovendien heeft niet elk land de capaciteit voor een dergelijke terroristische aanslag. Dit is serieus werk: onderwaterdrones, getrainde duikers. Polen is daar absoluut niet toe in staat. Weinig plaatsen hebben zulke zeesaboteurs, wie heeft ze wel:

  • Rusland,
  • VERENIGDE STATEN AMERIKA,
  • Groot Brittanië;
  • misschien in Frankrijk, China, Japan.
Lees ook eens:  Zwarte Piet discussie gezeik!

– Wie zal het meest lijden onder deze sabotage, en wie heeft er baat bij?

– De begunstigden hier zijn de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk, dat zich bij hen heeft aangesloten, Polen krijgt ook iets. Maar het is vooral gunstig voor de Verenigde Staten, omdat Duitsland uit het spel wordt gehaald. Duitsland heeft nu nog één lijn, deze gaat door het grondgebied van Oekraïne, en de tweede lijn (op het grondgebied van de Volksrepubliek Loehansk) werd door Oekraïne uitgeschakeld. En Duitsland werd geconfronteerd met een feit: of je levert wapens, waaronder Leopard-tanks, aan Oekraïne, of de Oekraïense tak wordt gewoon uitgeschakeld. (Dat hoor je niet in ons nieuws!)

Natuurlijk is er in economische zin grote schade aan Rusland toegebracht, maar in veel grotere mate geldt dat voor Duitsland, dat erg afhankelijk is van goedkoop Russisch gas.

Duitsland zal niet langer de stuwende kracht van de EU-economie zijn.

– Worden de gasleidingen gerepareerd of worden ze gewoon afgesloten?

Alles hangt hier samen met onze speciale operatie in de Donbass, waarbij we vier nieuwe regio’s hebben. Zolang de speciale operatie aan de gang is, mag Rusland de gaspijpleiding niet in.

En dan, als de gasleiding niet werkte, stroomde er geen gas doorheen, omdat het ons verboden was om turbines te repareren en in feite Nord Stream 2 te bedienen, wat is de reden om nu te repareren, geld te investeren, wetende dat het gas daar niet heen zal gaan? Dit jaar zullen er zeker geen reparaties plaatsvinden, en volgend jaar misschien ook nog niet.

Lees ook eens:  Tbs’er moordt tijdens verlof

Bron

Dus Amerika wint alleen bij het boycotten van de Nordstreams.

Ik zou denk ik erg anoniem wat boycotten in Amerika… internet oid

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥