web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Coronamaatregelen – Indicator voor “Corona-overlijden?

https://youtu.be/fA3pURdjadc

Covid-19 heeft alles veranderd. Wat een paar maanden geleden nog vanzelfsprekend en gebruikelijk was, is nu verboden of slechts in beperkte mate mogelijk. Onveiligheid, isolement en stress drijven mensen tot ziekte en gebrek aan perspectief. De eigenlijke “Coronadood” vindt plaats op een heel ander niveau. Wie telt de slachtoffers en de late gevolgen van de gedwongen beschermingsmaatregelen? De berichtgeving over de gevaarlijkheid van het Coronavirus heeft geleid en leidt wereldwijd in alle lagen van de bevolking tot een enorme angst voor besmetting. Mond- en neusbescherming, afstandsregels, gesloten kinderdagverblijven en scholen, bejaardentehuizen afgesneden van de buitenwereld en allerlei andere noden doen de rest.

Zelfs het thuiswerken, de kortere werktijden of helemaal géén werk bepalen nu het dagelijks leven. Kortom: Veel dingen die de laatste tijd nog deel uitmaakten van het dagelijks leven en met sociale contacten werden gedeeld, zijn verboden of slechts beperkt mogelijk – de glimlach bevriest onder het masker. De voorgeschreven onthouding van aanraking en het “afstand houden” veroorzaakt ook een tekort in het lichaam aan het belangrijke “oxytocine”, ook wel het knuffelhormoon genoemd, omdat “oxytocine” angstverminderend werkt en de eigen handelingsbekwaamheid versterkt. Door de vele zogenaamde corona beschermingsmaatregelen wordt bijna alles wat het welbevinden dient, uitgeschakeld en er treedt langdurige schade op.

Wat voor veel mensen overblijft is ziekmakende stress, onzekerheid, kou en eenzaamheid. De eigenlijke “coronadood” vindt dus op een heel andere manier plaats dan bij de weinige zieke mensen die “met corona” zijn gestorven. De getroffen personen hadden meestal een gemiddelde leeftijd van 80 jaar en hun overlijden was gerelateerd aan meerdere onderliggende aandoeningen. Eerder had de mainstreammedia categorisch beweerd dat de getelde sterfgevallen allemaal waren gestorven “aan corona”.

Lees ook:   Rutte wil niet? Eh wij willen hem niet!!!!!

Veel hooggeplaatste deskundigen hebben echter de officiële gegevens en cijfers gecontroleerd en zijn duidelijk tot andere resultaten gekomen. Wie telt echter alle lichamelijk en geestelijk zieken die niet werden verzorgd, wie telt de nieuwe verslaafden die hun isolement willen verlichten, wie telt de zelfmoorden wegens gebrek aan perspectief, wie telt de oude mensen die eenzaam en vervroegd zijn gestorven, wie telt de kinderen en kleine kinderen die in hun natuurlijke ontwikkeling zijn gestoord door het afstandhouden.

En ten slotte – wie telt de vele mensen die door hun beroep worden voorgeschreven om de hele tijd een masker te dragen en de verbruikte lucht weer inademen? De gevolgen van de gedwongen coronamaatregelen zijn nog niet in hun werkelijke omvang te overzien. En in het geval van voortdurend bevolen scheiding en isolement, verliezen mensen uiteindelijk het besef van hun oorspronkelijke doel voor zelfverantwoordelijke, creatieve en vrije ontplooiing binnen bindende sociale verbanden. Zo zullen ze ooit lijken op “levende machines” die zich naar believen laten sturen. Geen enkel mens met een gezonde geest en een intacte psyche zou vandaag de dag instemmen met deze ontwikkeling, maar feitelijk doet iedereen, die in deze tijd onkritisch leeft, dat onbewust en onbedoeld wel!

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien