web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

Bloedbad: bijna de helft van de zwangere vrouwen in het Pfizer-onderzoek kreeg een miskraam

Volgens Dr. Naomi Wolf, die een crowdsourced project runt om 300.000 Pfizer-documenten te analyseren die zijn vrijgegeven via een FOIA-verzoek, verloor 44 procent van de zwangere vrouwen die deelnamen aan het COVID-19-vaccinonderzoek van de medicijnfabrikant hun baby.

 

Zoals voor het eerst  gemeld  door American Greatness, blijkt  uit onderzoek dat  door feministische activist en auteur Dr. Naomi Wolf via haar website  The Daily Clout is vrijgegeven, dat  44 procent van de zwangere vrouwen in de COVID-19-vaccinproef van Pfizer hun baby’s verloren.

Wolf, die een crowd-sourced analyseproject leidt van 300.000 pagina’s met Pfizer-documenten die zijn vrijgegeven in een uitspraak van januari door de Amerikaanse districtsrechter Mark Pittman van het noordelijke district van Texas, verscheen dinsdag in Steve Bannon’s show “War Room”.

“Vrouwen zullen begrijpen hoe tragisch dit is. Pfizer nam die sterfgevallen van baby’s, die spontane abortussen en miskramen, en hercategoriseerde ze als ‘herstelde nadelige effecten’. Met andere woorden, als je je baby verloor, werd het door Pfizer gecategoriseerd als een opgeloste bijwerking, zoals hoofdpijn die beter werd”, vertelde Wolf aan Bannon in een emotioneel interview.

Ze legde uit dat voor zover ze wist, de documenten die werden vrijgegeven via een Freedom of Information Act-verzoek geen e-mails en andere communicatie tussen Pfizer en andere entiteiten of functionarissen bevatten, zoals de Food and Drug Administration en Dr. Anthony Fauci.

Lees ook eens:   Groot datalek

Op haar website beveelt de CDC  nog steeds aan  dat zwangere vrouwen worden gevaccineerd:

COVID-19-VACCINATIE WORDT AANBEVOLEN VOOR ALLE MENSEN VAN 6 MAANDEN EN OUDER. DIT OMVAT MENSEN DIE ZWANGER ZIJN, BORSTVOEDING GEVEN, NU PROBEREN ZWANGER TE WORDEN OF IN DE TOEKOMST ZWANGER KUNNEN WORDEN. CDC BEVEELT OOK COVID-19-VACCINS AAN VOOR BABY’S VAN 6 MAANDEN EN OUDER VAN WIE DE [SIC] MOEDER IS GEVACCINEERD OF EEN COVID-19-INFECTIE HEEFT GEHAD VOOR OF TIJDENS DE ZWANGERSCHAP.

Tech-miljonair Steve Kirsch, oprichter van Vaccine Safety Research Foundation, beweerde  maandag in een bericht  dat wereldwijd ongeveer 12 miljoen mensen zijn  “vermoord door hun regeringen”  als gevolg van het nemen van een van de COVID-19-vaccins. sadley AnGel-WinGs.nl

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥