web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Rusland ontwikkelt een nieuw soort militaire operaties ter bescherming tegen de Verenigde Staten

 Volgens het Russische tijdschrift voor militaire leiders “Military Thought”, gepubliceerd door het Ministerie van Defensie, ontwikkelt Rusland een nieuw type militaire operatie waarbij kernwapens worden gebruikt om zich te beschermen tegen mogelijke Amerikaanse agressie .
Zoals opgemerkt in het materiaal, verliezen de Verenigde Staten geleidelijk hun leidende positie in de wereld. 
Als gevolg hiervan neemt de agressiviteit van hun militair-politieke koers jegens Rusland toe, aangezien het de belangrijkste boosdoener wordt genoemd voor het verlies van de Amerikaanse wereldheerschappij. 
Tegelijkertijd wijzen de auteurs erop dat de Verenigde Staten klaarblijkelijk van plan zijn Rusland te verslaan in de vorm van een ‘strategische (wereldwijde) operatie met meerdere sferen’.
Als onderdeel van deze operatie, legt de publicatie uit, zorgt het Pentagon voor de nederlaag van ten minste 65-70% van de Russische strategische nucleaire strijdkrachten met behulp van een conventionele onmiddellijke wereldwijde aanval, de neutralisatie van de resterende en gelanceerde Russische kernwapendragers met behulp van een wereldwijd raketverdedigingssysteem, en vervolgens de minimaal voldoende nucleaire aanval op Rusland toebrengen om het te vernietigen.
“Het belangrijkste middel en instrument om pogingen tegen te gaan om de agressieve plannen van het Pentagon om de Russische Federatie te vernietigen door middel van een strategische multi-sphere operatie door binnenlandse militaire experts tegen te gaan, wordt overwogen en actief ontwikkeld door een veelbelovende vorm van strategisch gebruik van de RF-strijdkrachten: de werking van de strategische afschrikkingstroepen”, aldus het artikel.
Zoals militaire wetenschappers opmerken, impliceert dit type operatie, om de meest beslissende strategische doelen van het verslaan van de Amerikaanse agressor te bereiken, “het gebruik van moderne strategische offensieve en defensieve, nucleaire en niet-nucleaire wapens, rekening houdend met de nieuwste militaire technologieën. “
Een van de doelen van de Russische operatie van de strategische afschrikkingstroepen, met name “Military Thought”, noemt de weerspiegeling van de gebruikelijke onmiddellijke wereldwijde aanval door de Verenigde Staten en de NAVO om grote verliezen aan Russische strategische aanvalstroepen te voorkomen.
Bovendien moet tijdens een dergelijke operatie het Amerikaanse wereldwijde raketafweersysteem worden onderdrukt om de mogelijkheid uit te sluiten dat Russische strategische raketten in de lucht worden vernietigd. De laatste fase van de operatie omvat het toebrengen van onaanvaardbare schade aan de agressor met behulp van het resterende nucleaire potentieel.
Het artikel benadrukt dat het voorkomen van een begin van agressie door de Verenigde Staten mogelijk is met een overtuigende demonstratie aan de vijand dat Rusland in staat is ervoor te zorgen dat aan het afschrikkingscriterium wordt voldaan in ten minste één van de stadia van de ruimtevaartperiode van de strategische multilaterale NAVO-organisatie. bol werking.
Dat wil zeggen, Rusland heeft een gereedschapskist nodig die de militair-politieke leiding van de VS op overtuigende wijze zal aantonen dat het voor de Strategic Missile Forces onmogelijk is om tijdens een wereldwijde aanval buitensporig kritieke schade toe te brengen, dat het Amerikaanse raketafweersysteem niet in staat is een vergeldingsactie volledig uit te schakelen. nucleaire aanval tegen de Verenigde Staten, en dat de Verenigde Staten onvermijdelijk onaanvaardbare schade zullen oplopen.
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥