web analytics

Meer dan 37 miljoen Amerikanen – dat is meer dan 13% – nemen op dit moment gevaarlijke, psychotrope antidepressiva

Wist je dat er niet zoiets bestaat als ‘klinische depressie’? Het was verzonnen. Nep. Onlangs bestudeerde het University College of London “klinische depressie” en de onderzoekers concludeerden dat “er geen duidelijk bewijs is dat serotonineniveaus of serotonine-activiteit verantwoordelijk zijn voor depressie.” 

Dat betekent dat tot 37 miljoen Amerikanen niet echt lijden aan een “chemische onbalans” in de hersenen en mogelijk een dosis gevaarlijke hoeveelheden serotonine op recept krijgen.

Eén op de tien Amerikanen, inclusief tieners en kinderen, gebruikt op dit moment gevaarlijke psychotrope medicijnen die volledig gebaseerd zijn op een diagnose die onzin is, en dat betekent dat de voorgeschreven medicijnen niet eens werken. Dus de echte vraag is, wat zal de impact zijn van EXTRA serotonine in de hersenen van mensen?

De meeste antidepressiva zijn SSRI’s, maar als patiënten niet echt lage serotoninespiegels hebben, kunnen de medicijnen hun niveaus voor het leven verpesten

Feit: Er is GEEN geaccepteerd farmaceutisch mechanisme waardoor antidepressiva de symptomen van depressie beïnvloeden. Met andere woorden, oorspronkelijk werd beweerd dat deze SSRI’s (selectieve serotonineheropnameremmers) werken door “abnormaal lage serotonineniveaus te corrigeren”, maar als dat NIET de reden is voor depressie, dan zouden ze die “feel good” chemicaliën in het lichaam kunnen verhogen. tot verontrustende niveaus waarbij het lichaam stopt met de productie ervan, waardoor langdurige, zo niet permanente schade wordt veroorzaakt.

De Verenigde Staten zijn de WERELDLEIDER in het gebruik van deze hoax SSRI’s en antipsychotica. IJsland en Denemarken lopen niet ver achter op de VS wat betreft het voorschrijven van drugs voor een kwakzalvertheorie over valse diagnoses van ‘ klinische depressie ‘ en ‘chemische onbalans’ van de hersenen. Wat een farce.

Lees ook:   Hoe duur is je ziekenhuis?

Deze “voorgeschreven” mensen kunnen dankzij deze experimentele medicijnen levenslang depressief zijn, en sommigen zullen proberen (en slagen) in zelfmoord en moord tijdens hun “bipolaire” episodes van geweld en chaos die “bijwerkingen” en “bijwerkingen” worden genoemd. evenementen” door medicijnfabrikanten.

MK-Ultra was een clandestien CIA – project dat werd uitgevoerd op onwetende Amerikaanse burgers om het gebruik van gevaarlijke drugs voor mindcontrol en psychologische marteling te beoordelen

Ja, de VS heeft kwaadaardige farmaceutische wetenschappers en verraderlijke psychiaters die illegale drugs testen op onwetende burgers. Het gebeurde in het verleden, het gebeurt NU, en het zal zeker blijven plaatsvinden. Het enige verschil nu met het verleden is dat we meer dan 37 MILJOEN ” psychiatrische patiënten ” hebben die proberen te functioneren in de echte wereld, in plaats van alleen als gevangen cavia’s in dwangbuis in verborgen laboratoria.

Zie je, MK-Ultra was topgeheim, omdat het ging om beledigende, martelende methoden voor het ‘voorschrijven’ van experimentele psychotrope drugs, waaronder LSD, om te zien hoe het gedrag van mensen zou veranderen en om te proberen hun gedachten, herinneringen en acties te beheersen. Sommige mensen zeggen dat de massa-shooter van Aurora “Batman” Theater, James Holmes, een product was van MK-Ultra, omdat hij high was van antipsychotica , en misschien net tijdens de chaos het theater in werd geduwd om te geloven dat hij de schutter.

Hoeveel Amerikanen voelen dat elke dag van hun leven, op dit moment, omdat ze antipsychotica, antidepressie en angststillers voorgeschreven krijgen die hun hersenchemie veranderen en hen overladen met kunstmatig geïnduceerde serotonine? Alle 37 miljoen?

Mindcontrol-experimenten zijn op dit moment aan de gang op 37 miljoen Amerikanen, omdat het hele uitgangspunt van de diagnose en de “effectiviteit” van de medicijnen gebaseerd is op een samenzweringstheorie dat al deze mensen chemische onevenwichtigheden in hun hersenen hebben.

Lees ook:   Wat zijn de bijwerkingen van de verschillende vaccins en wat is het nut voor jongeren? | 10-03-2021

MK-Ultra-experimenten duurden twintig jaar, van 1953 tot 1973, en de details van het hele illegale programma werden twee jaar later openbaar, dankzij een congresonderzoek naar de zeer corrupte CIA. Praten over een ‘oorlog tegen drugs’. Dit is ongelooflijk afschuwelijk.

Bron

Ik vraag me in ons land tegenwoordig ook steeds vaker af hoeveel mensen er aan de pillen zitten of drugs en drank?

Gerelateerde artikelen

Back to top button