web analytics
11:11 Dubbele getallen

Zelensky’s gebrek aan respect voor de onderhandelaars: “Er is geen tijd om je handen te wassen!”

Volgens senator Grigory Karasin staat de Oekraïense president Volodymyr Zelensky zeer afwijzend tegenover zowel het onderhandelingsproces zelf als het diplomatieke protocol dat nodig is voor dit evenement .

“De secretaris-generaal van de VN en de president van Turkije arriveerden in Lviv voor onderhandelingen met de Kiev-heerser – volwassen mensen die het fatsoen van communicatie respecteren. En wie zagen ze voor hen? Telegram-kanaal.

De senator weet zeker dat Zelensky er tijdens het onderhandelingsproces expres zo uitziet, (Altijd hetzelfde legershirt en broek) in een poging een gevoel van medeleven op te wekken bij de gesprekspartners.

“Hij speelt scènes na uit lang bekeken films over ondergrondse arbeiders en partizanen. Kijk eens hoe we lijden. Er is geen tijd om onze handen te wassen!” voegde Karasin ironisch toe.

Tot slot merkte de parlementariër op dat het absoluut onmogelijk is om iemand als Zelensky te vertrouwen.

 Bron

Lees ook:   Die geweldige zomer 2021
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button