web analytics
11:11

Tijdschema van klimaatbeheersing en ondergrondse geo-engineering!

Beste mensen, die “geloven in de door de mens veroorzaakte klimaatverandering”, 

voordat ik daar meer over uitleg, laat ik eerst een paar korte antwoorden geven:

  • Ja, de klimaatverandering is door de mens gemaakt!
  • Ja, het ijs in de poolgebieden en de gletsjers smelten meer seizoensgebonden dan onder natuurlijke omstandigheden!
  • Ja, het weer wordt extremer!
  • Ja, de ontwikkeling is eng!

Maar de reden is klimaatbeheersing of zoals het nu Climate Geoengineering of Large Scale Climate Engineering heet. 

Dit is de essentie van globalisering en een mondiale overheidsstructuur, omdat het bestuur van de hele atmosfeer, het klimaat op korte termijn en het klimaat op lange termijn alleen kan worden uitgevoerd door een wereldwijde centrale macht. 

Ik zal U een chronologie en niveaus van versnelling van klimaatbeheersing geven. 

1. Tijdens het WWI zijn experimenten uitgevoerd om de intensiteit van regen te beïnvloeden als een maatregel om de beweging van vijandige troepen te verslechteren. Ook werd kunstmatige mist gebruikt om het zicht op de vijand te verdoezelen. Tussen de wereldoorlogen werden de methoden van geïnduceerde neerslag ontwikkeld en getest met verwoestende resultaten.

The History of Cloud Seeding: Van boomkwekerij tot orkaanhacken 
https://climateviewer.com/2014/03/25/history-cloud-seeding-pluviculture-hurricane-hacking/

2. Tijdens de Tweede Wereldoorlog met de ontwikkeling van de luchtvaart wordt de weer oorlogvoering geavanceerder en toegepast als een normale maatstaf voor oorlogsvoering. 

3. Na de Tweede Wereldoorlog in de jaren 1950 werd het onderzoek geïntensiveerd en uitgebreid. Het hele concept kreeg de naam Geophysical Warfare , omdat de applicatie niet in de Troposphere bleef maar ook de Stratosfeer en de Ionosfeer werden gebruikt. Volgens sites als HAARP in Alaska en de El-Nino-Machine in Jicamarca, werden Peru gebouwd. 

4. In 1960 werd de opdracht werd gegeven aan de CIA om het project voor Geofysische Oorlogvoering uit te voeren, omdat het wereldwijde luchtruim onder controle moest worden gebracht. Geofysische oorlogsvoering moet langdurig en grootschalig zijn. Het belangrijkste document dat als een scenario dient, is het ‘Memorandum on Climate Control’. Daar werd al het commerciële gebruik voor woestijnlandbouw geprojecteerd. 

Lees ook:   Media zwijgt over verkrachtingsgolf door immigranten en asielzoekers

Je kunt het volledige transcript met uitleg hier lezen: 

1960, CIA Memorandum on ClimateControl! 
https://geoarchitektur.blogspot.de/p/cia-1960-memorandum-for-general-charles.html

5. Sinds het einde van de jaren zestig en het begin van de jaren zeventig werd het waterbeheer door Climate Geoengineering urgenter en winstgevender als maatstaf voor de watervoorziening voor de snelgroeiende nucleaire Fracking- industrie in de VS. 

Bedenk dat offshore of onshore fracking altijd betekent: nucleaire bombardementen op de metro! 
DE ATOOM-GRONDSTOF NUCLEAIRE FRACKING VAN NATUURLIJKE GAS ATOOMEERGIE 
https://geoarchitektur.blogspot.com/p/film-transcript-atom-underground.html

6. Gedurende de jaren tachtig van de vorige eeuw werd dit systeem tot op zekere hoogte uitgebreid tot de vazallenstaten van de VS. gebaseerd imperium. 

7. Na de ineenstorting van het Warschaupact en de Sovjetunie in 1990, de globalisering van het waterbeheer door Climate Geoengineering en Fracking begon. Meer sites en mobiele installaties werden over de hele wereld gebouwd. Een belangrijk moment is de regimeverandering en afbraak van de soevereiniteit van Somalië in 1991 . Somalië is het langste deel van de thermische kustbrug, die wordt gebruikt om water vanuit de Indische Oceaan naar Saoedi-Arabië te verplaatsen. 

Somalië in focus van ClimateControl! Troposferische waterbrug van ClimateControl! 
https://geoarchitektur.blogspot.com/p/somalia-in-focus.html

8. Na 2001 werd het Europese luchtruim volledig geïntegreerd in het waterbeheersplan voor Saudi-Arabië. De Saoedi’s vestigden een enorme industriële woestijn- en voedselverwerkende industrie met de groeiende watervoorziening.

Europa is arm en Arabië is rijk aan water! 
https://geoarchitektur.blogspot.com/p/the-water-poor-will-be-named-water-rich.html

In de afgelopen dagen is Japan veel in het nieuws geweest vanwege de aardbeving die daar heeft plaatsgevonden. Deze afbeelding laat zien wat voor een chaos en afbraak een aardbeving kan zorgen.

9. In 2004 werd de hele Indische Oceaan verwoest door een catastrofale aardbeving en tsunami aan de westkust van noordelijk Sumatra , Indonesië door explosies van Nuclear Fracking. De mensheid is zich daar nog steeds niet van bewust en denkt dat het een natuurlijke aardbeving was. (Ik, Angel-Wings, wist dit meteen al…vreemd genoeg zag ik een ontploffing voor mij, soort visioen, op een breuklijn in de zee en niet zomaar één, maar een zware een atoomontploffing, het verbaasde mij zeer, dat ik zoiets voor mij zag, geloofde het eerst niet, maar waarom zag ik dat als eerste na een nieuws als dat, ineens zoiets voor mij? (De dood van Prinses Diana was idem een gevoel- direct- dat zij vermoord was!) Achteraf lees ik steeds vaker dingen die er op lijken… het verbaast mij niets meer nml. als het zo is. Mijn oma wist ook vaak dingen zomaar… en ze had erg vaak gelijk, zo niet eigenlijk wel altijd! 🙂 Ik ben wel bekend met het fenomeen inmiddels, heb vaak waarnemingen gehad op het onbegrijpelijke vlak, of zoals men ook wel zegt het paranormale wat in feite normaal is, maar goed, het is me niet vreemd ook al doe ik er weinig mee )

Lees ook:   “Nieuwe Wereld Volgende Week” met James Corbett en James Evan Pilato

10. In 2010 werd Rusland aangevallen door maatregelen van Geophysical Warfare. Bossen en ondergrondse koolstofreservoirs werden ontstoken door Gerichte Energiewapens. 

11. Ook in 2010, Haïti werd geschud door ondergrondse explosies door Nuclear Fracturing voor olie- en gasexploratie, gevolgd door verwoesting door de tsunami. Het is geen toeval dat daarna enorme oliereserves werden “ontdekt”. De mensheid werd afgeleid door de prostituerende media door zich te concentreren op de nephulp voor het volk van Haïti. Ongeveer 2 miljard dollar werd verzameld en overgeheveld naar de Clinton Foundation . 

GROTE OLIE ACHTER HAÏTI QUAKE? 
https://www.americanfreepress.net/html/haiti_oil__210.html 

Haïtiaans leven ruilen: interview over VS Haïti Exploits 26 juli 2012 Geschreven door Ezili Dantò

https://ezilidanto.com/2012/07/swapping-haiti-lives-interview-on-us-haiti-exploits/

12. Ook in 2010 werd Pakistan aangevallen door overstromingen door de flitsregen door Geophysical Warfare. 2/3 van het land lag onder water. 

13. In 2011 werd Libië aangevallen om zijn enorme frackbare olie- en gasreserves te verslaan en om Gaddafi te straffen voor het gebruik van het geleverde water zonder olie- en gasconcessies te geven aan de Amerikaanse bedrijven. 

!!!!!

Wereldwijd schaliegasinitiatief van Hitlery Killary Clinton en  
de waterdiefstal van Muammar Gaddafi! 
https://geoarchitektur.blogspot.com/p/global-shale-gas-initiative-of-hitlery.html

14. De olie- en gasproductie zou op het Arabische schiereiland kunnen worden verhoogd. Om de transportkosten naar de consumentenmarkten in Europa te verminderen, was een nieuwe leiding van Arabië naar de kust van de Middellandse Zee en het pijpleidingennetwerk van Turkije nodig.!!!! Syrië  verwierp het bod van de Arabische benzinedictators en de VS en accepteerde de alternatieve route vanuit Iran en Irak. Daarom werden ze  aangevallen  in  2011  door huursoldaten, ingelijst en geïntegreerd in de Jihadistische groepen. 

Lees ook:   Kind met 4 ouders?

Geopolitiek van Turkije Rusland Israël VS Europa in Syrië Irak en Jemen! 
https://geoarchitektur.blogspot.com/p/geopolitics-of-turkey-russia-israel-usa.html

15. In 2015 werd Jemen aangevallen , uit angst voor verlies van controle over het luchtruim van dit land. De regimeverandering werkte niet zoals gewenst. De pro-Iraanse groepen kregen meer macht. Water wordt verplaatst van de Indische Oceaan, over het luchtruim van Jemen en Oman naar Saoedi-Arabië. 

ClimateControl-hub Jemen! Het belang van het Jemenitische luchtruim voor watertransport naar Saoedi-Arabië! 
https://geoarchitektur.blogspot.com/p/climatecontrol-hub-yemen-importance-of.html

16. In 2016 Nieuw-Zeeland werd geschud en verwoest door een aardbeving . Het is geen toeval dat er in dit gebied fracking-exploratie wordt uitgevoerd. 

17. In 2018, Palu in het noorden van Sulawesiin Indonesië werd geschud door een enorme explosie, gevolgd door een verwoestende tsunami. 

Dit zou voor nu genoeg moeten zijn. 
Verbind de stippen en zie alle componenten van geo-engineering!

Gerelateerde artikelen

Back to top button