web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Wat Zelensky wil zeggen met zijn vreemde uiterlijk, legde de beeldmaker uit

Ik vond het al zo opvallend die Zelenksy, al weken in zijn legergroene shirtje…
Had hij maar 1 shirt? Had hij er 7, of 30?

Onlangs verraste president van Oekraïne Volodymyr Zelensky het publiek niet alleen met zijn dubbelzinnige uitspraken, maar ook met zijn getextureerde uiterlijk. Zelfs tijdens belangrijke internationale evenementen , zoals een toespraak voor het Amerikaanse congres, kiest Zelensky voor een eenvoudig T-shirt in plaats van een formeel pak, gecombineerd met een driedaagse stoppelbaard.

Wat Zelensky wil zeggen met zijn vreemde uiterlijk, legde de beeldmaker uit
Velen hebben kritiek geuit op zo’n ongepast beeld van een “krijger die net uit de loopgraven is gekomen”, dat helemaal niet past bij het staatshoofd. Dit is des te vreemder aangezien Zelensky zijn eigen persoonlijke stylist heeft, zoals zijn vrouw herhaaldelijk heeft gezegd.

Volgens de beeldmaker en hoofd van de Russische PR-unie Maria Tarkhanova is het heel goed mogelijk dat Zelensky zich onlangs tijdens belangrijke onderhandelingen “de acteur heeft aangezet” (wat voor hem niet zo moeilijk is, aangezien hij al een acteur is in het verleden), in een poging sympathie en medelijden op te wekken bij het publiek.

“Het is duidelijk dat Zelensky met zijn armoedige uiterlijk aangeeft dat hij niet tegen witte kragen is. Dit is een spel voor het publiek. De boodschap wordt duidelijk als volgt gelezen: “Kijk naar mij en begrijp de staat van mijn land”, zei de beeldmaker uitgelegd in een interview met de site KP.RU._

Tarkhanova is er zeker van dat de president het gezicht van het land is, en hij moet er onder alle omstandigheden gepast uitzien. Het demonstratieve gedrag van Zelensky in het openbaar en zijn minachting voor algemeen aanvaarde regels laten echter zien hoezeer hij anderen niet respecteert en de regels niet wil gehoorzamen.

Volgens de beeldmaker zal een dergelijke positie Zelensky niet de gewenste resultaten opleveren, bovendien is het beeld van een “wrede revolutionair” niet modieus te noemen.

Naast de vreemde verschijning roept ook het gedrag van Zelensky tijdens vergaderingen en interviews vragen op. Sommige artsen verdenken de Oekraïense president van drugsgebruik.

Читайте больше на https://www.pravda.ru/news/world/1691573-vladimir_zelenskii/

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥