web analytics
11:11 Dubbele getallen

Corrupt CDC verlaagt stilletjes de spraaknormen voor kinderen in plaats van toe te geven dat lopende COVID-mandaten hen schaden

De Centers for Disease Control and Prevention hebben stilletjes de spraaknormen voor de ontwikkeling van kinderen verlaagd, te midden van lopende mandaten in verband met de pandemie waarvan is vastgesteld dat ze kinderen ernstig hebben geschaad.

Vroeger adviseerde de CDC dat kinderen met 24 maanden ongeveer 50 woorden zouden moeten kennen, maar plotseling, uit het niets, heeft het bureau dat veranderd in 30 maanden .

“In plaats van de schadelijke effecten [van maskers] en lockdowns op kinderen te benadrukken, heeft de CDC de lat voor mijlpalen gewoon verlaagd”, tweette een Twitter-account genaamd BowTiedRanger samen met screenshots van de CDC-beleidswijziging.

Volgens de website “Your Baby By 30 Months” van de CDC :

Wat de meeste baby’s op deze leeftijd doen:

Sociale/emotionele mijlpalen
Speelt naast andere kinderen en speelt soms met hen
Laat je zien wat ze kan door te zeggen: “Kijk naar mij!”
Volgt eenvoudige routines wanneer dat wordt verteld, zoals helpen speelgoed op te rapen als je zegt: “Het is tijd om op te ruimen.”
Taal-/communicatiemijlpalen
Zegt ongeveer 50 woorden
Zegt twee of meer woorden, met één actiewoord, zoals “Doggie rennen”
Benoemt dingen in een boek als je wijst en vraagt: “Wat is dit?”
Zegt woorden als ‘ik’, ‘ik’ of ‘wij’

Maar terwijl de CDC en de extreemlinkse Democratische Partij beweren dat ze alleen proberen “kinderen te beschermen” door ze in maskers te houden, zijn de mandaten in feite schadelijk voor kinderen en belemmeren ze hun ontwikkeling. Denk er eens over na: de meeste kinderen zijn expressief en reageren (en leren van) de stimuli die worden aangeboden via interactie met andere kinderen, maar maskeren verbergt letterlijk veel van die expressieve interactie, en dat is psychologisch schadelijk gebleken, zoals nieuwe onderzoeken hebben aangetoond.

Lees ook:   Werking mRNA vaccins vergelijkbaar met auto-immuunziekte

Niet alle westerse linksen volgen de democraten in de VS, zoals opgemerkt door National Review :

Europa heeft de tegenovergestelde benadering gekozen, maskers van kinderen afhoudend, en zelfs de Wereldgezondheidsorganisatie raadt maskers voor jonge kinderen af ​​en beveelt ze alleen in bepaalde gevallen aan voor oudere studenten.

Er is simpelweg weinig tot geen bewijs dat maskeren op school de verspreiding van Covid verzacht.

Bovendien vervolgt de outlet: “Heel eenvoudig, gezichtsmaskers richten echte educatieve en emotionele schade aan bij studenten.”

Wat de ontwikkeling van kinderen betreft, is face-to-face interactie “cruciaal voor academische en sociale ontwikkeling”, vervolgt de outlet, eraan toevoegend dat het nodig hebben van gezichtsmaskers niet hetzelfde is als andere kledingstukken.

Vooral voor kinderen zijn maskers niet alleen een klein ongemak, ze brengen ook een ongezonde afweging met zich mee: “Het is het gemakkelijkst te zien in de ontwikkeling van taal en literatuur. Een masker dempt de stem en verduistert het gezicht en belemmert zo het vroege fonemische bewustzijn, een cruciaal aspect van vroeg lezen.”

En tot het punt van de stille verandering van de ontwikkelingsmijlpaal van de CDC in de kindertijd, begint dit kritieke leerproces dat gezichts- en stemherkenning vereist wanneer kinderen nog baby’s zijn.

“Een boeiende studie volgde de oogbewegingen van baby’s terwijl ze naar een spreker keken. Heel jonge baby’s richten zich op de ogen van een spreker, maar tussen vier en zes maanden beginnen baby’s de mond van de spreker te volgen; ze vertrouwen op lipbewegingen om vroege taal te ontwikkelen, ” merkt National Review op.

“Naarmate kinderen ouder worden, blijven ze liplezen gebruiken voor communicatie. Ze hebben niet hetzelfde vermogen om geluiden te onderscheiden als volwassenen en moeten dus de mond van een spreker zien om elk woord te onderscheiden. De auteur van de bovengenoemde studie schrijft dat een masker ‘ons berooft van een overvloed aan linguïstische signalen die essentieel zijn voor communicatie'”, voegt de outlet toe.

Lees ook:   Waarom heeft een gezin minder te besteden?

Bedenk dat als mensen stem- en gezichtsstimuli niet nodig hadden als onderdeel van hun vroege ontwikkeling, mensen zich in de loop van de millennia zouden hebben ontwikkeld zonder het vermogen om op die manier te leren.

Het is een feit dat militant links in de VS wil doorgaan met het maskeren van mandaten als controlemiddel en om de ontwikkeling van jonge kinderen te schaden. Per slot van rekening is het voor de linkse elite gemakkelijker om tiranniek over idioten te heersen dan over een goed opgeleide bevolking.

Bronnen zijn onder meer:

NationalReview.com

CDC.gov

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button