web analytics

Wat zit er achter de nieuwe aids-angst?

 

– Terwijl de media COVID verlaten, richten ze zich in plaats daarvan op aids. De timing van AIDS-gerelateerde artikelen en aankondigingen is indicatief voor een gecoördineerde PR-campagne, die een specifiek doel moet hebben
– Terwijl de bekendheid van prins Harry wordt uitgemolken om mensen aan het denken te zetten over een hiv-test, is ook de ontdekking van een nieuwe hiv-variant in Nederland aangekondigd. De variant is besmettelijker en veroorzaakt meer ernstige ziekte, twee keer zo snel. Er zijn 109 gevallen bekend van de hiv-variant in Nederland
– De COVID-prik kan een AIDS-achtige ziekte veroorzaken door de immuunfunctie te decimeren. Onderzoekers hebben ook gewaarschuwd dat de COVID-prik uw risico op hiv-infectie kan verhogen. Is de focus van de media op aids een poging om de effecten van COVID-prik te verdoezelen?
– In dezelfde week als het media-optreden van prins Harry en de publicatie van de nieuwe hiv-stam, kondigde Moderna de lancering aan van een proef bij mensen voor ’s werelds eerste mRNA-hiv-vaccin
– De parallellen tussen de aids-campagne van Dr. Anthony Fauci in de jaren ’80 en COVID zijn opvallend vergelijkbaar. In de jaren ’80 pushte Fauci het dodelijke medicijn AZT als de enige toegestane manier om aids te behandelen. Tijdens de COVID-pandemie kreeg Fauci’s mislukte en dodelijke ebola-medicijn remdesivir groen licht ten koste van veel veiligere behandelingsalternatieven. Fauci heeft ook aangedrongen op een overgang van conventionele vaccins naar het mRNA-platform
Wanneer de media tegelijkertijd een probleem aan de orde stellen, is het meestal een gecoördineerde campagne die namens een klant wordt geleid door een PR-bedrijf. Er is een reden voor, en

de reden is om een ​​gewenst verhaal in de hoofden van mensen te zaaien. Ze planten ideeën zodat wanneer er iets gebeurt, mensen al zijn voorbereid op bepaalde vooroordelen of aannames.

Dus, wat zou dan de reden kunnen zijn dat iedereen plotseling over aids praat? In december 2021 kondigde president Biden een plan van het Witte Huis aan om ’tegen 2030 een einde te maken aan de hiv/aids-epidemie’1. Een week eerder had de British Health Security Agency exact dezelfde gelofte gedaan.2

“Zelfs als ze proberen deze pandemie in een ondiep graf te begraven, ze zijn al bezig met het voorbereiden van het publiek voor de volgende gezondheidsangst – AIDS. ~ Off-Guardian

Ondertussen drong prins Harry er bij iedereen op aan een hiv-test te doen, en Nederlandse onderzoekers maakten de ontdekking bekend van een zorgwekkende hiv-stam. Dit alles gebeurt op hetzelfde moment dat COVID begint te vervagen.

Zoals opgemerkt door Off-Guardian,3 “alleen omdat ze verslappen aan COVID betekent niet dat de agenda achter COVID verdwenen is. Verre van. Zelfs terwijl ze deze pandemie in een ondiep graf proberen te dumpen, bereiden ze het publiek al voor op de volgende gezondheidscrisis: aids.

Prins Harry dringt er bij iedereen op aan zich te laten testen op hiv

De afgelopen weken doet prins Harry de ronde om mensen aan te sporen zich te laten testen op hiv. Volgens een BBC-rapport van 10 februari 20224 “wil de hertog van Sussex … het ‘onafgemaakte’ werk van zijn moeder voortzetten om het stigma rond het virus weg te nemen.”

Prins Harry heeft erop gewezen dat de afgelopen twee jaar het aantal hiv-tests onder heteroseksuele mannen en vrouwen in het VK met 33% is gedaald, vergeleken met slechts 7% lagere testpercentages onder homo’s en biseksuelen. Tegelijkertijd overtreffen de aids-diagnoses onder heteroseksuelen voor het eerst in tien jaar die onder homoseksuelen.5

Evenzo benadrukte een opiniestuk van 9 februari 2022 door Ian Green, chief executive van de Terrence Higgins Trust (een Britse liefdadigheidsinstelling die hiv-gerelateerde diensten levert), in The Guardian de noodzaak van een “nieuwe strategie” om hiv te bestrijden. “Alleen blijven richten op degenen die traditioneel het meeste risico lopen, zal niet werken”, zei hij. Het antwoord, volgens Green, is een meer wijdverbreid testen van alle mensen, ongeacht vooropgezette veronderstellingen over risico’s.

Nieuwe, meer besmettelijke HIV-variant ontdekt

Terwijl de bekendheid van prins Harry voor alles wordt uitgemolken om mensen aan het denken te zetten over een hiv-test, is ook de ontdekking van een nieuwe hiv-variant in Nederland aangekondigd.6 Is dat toeval?

Volgens onderzoekers is dit gemuteerde hiv-virus, ook wel de VB-variant genoemd, besmettelijker en veroorzaakt meer ernstige ziekten, twee keer zo snel. Begin februari 2022 waren er in Nederland 109 gevallen van de VB-variant bekend. Vreemd genoeg zeiden wetenschappers dat de variant al tientallen jaren in omloop was. Zoals gerapporteerd door NPR, 4 februari 2022:7

Lees ook:   WHO is nu de baas in de wereld

“Ze ontdekten in totaal 109 mensen die deze specifieke variant hadden en het nooit wisten, daterend uit 1992. De variant ontstond waarschijnlijk in de late jaren ’80 … om rond 2000 op stoom te komen en uiteindelijk rond 2010 te vertragen.

Mensen met deze variant hebben een viral load die drie tot vier keer hoger is dan normaal voor mensen met hiv. Deze eigenschap betekent dat het virus twee keer zo snel tot een ernstige ziekte overgaat – en het ook besmettelijker maakt …

Het is niet nodig om voor deze variant speciale behandelingen te ontwikkelen … Het vertoont helemaal geen tekenen van weerstand tegen medicijnen, zoals sommige hiv-varianten doen. Maar omdat de variant snel beweegt, moeten mensen zo snel mogelijk medicijnen krijgen.”

Onderzoekers zeiden dat ze ook een grote stijging van de virale belasting bij individuen met deze variant zagen, met een toename van 3,5 tot 5,5 punten. Wat dit betekent is dat besmette personen kunnen

sneller aids ontwikkelen zonder onmiddellijke behandeling; wat de plotselinge roep om massale testen zou kunnen verklaren, schreven ze:

“Tegen de tijd dat ze werden gediagnosticeerd, waren deze personen kwetsbaar voor het ontwikkelen van AIDS binnen 2 tot 3 jaar … Zonder behandeling wordt verwacht dat vergevorderde HIV – CD4-celtellingen van minder dan 350 cellen per kubieke millimeter, met klinische gevolgen op lange termijn – worden bereikt, gemiddeld 9 maanden na diagnose voor dertigers met deze variant.”

Kijken we naar door vaccins veroorzaakte aids?

Aan dit alles kunnen we ook de zorg toevoegen dat de COVID-prik een aids-achtige ziekte kan veroorzaken door de immuunfunctie te decimeren.9 Dit wil niet zeggen dat de injectie hiv/aids veroorzaakt.10,11 Integendeel, een Lancet-voorafdruk12 die resultaten onder “gevaccineerde” en niet-gevaccineerde Zweden ontdekten dat zes maanden na de prik, enkele van de meer kwetsbare gevaccineerde groepen een groter risico liepen op symptomatische COVID dan hun niet-gevaccineerde leeftijdsgenoten.

Het is duidelijk dat de prikken sommige mensen MEER vatbaarder maken voor infecties en ernstige ziekten in plaats van minder. Volgens een artikel van december 2021 dat is geplaatst door de Amerikaanse Frontline Doctors:13

“Artsen noemen dit fenomeen in de herhaaldelijk gevaccineerde ‘immuunerosie’ of ‘verworven immuundeciency’, wat de verhoogde incidentie van myocarditis en andere post-vaccin ziekten verklaart die hen ofwel sneller treffen, resulterend in de dood, of langzamer, resulterend in chronische ziekte.”

Met andere woorden, ze vermoeden dat myocarditis en andere chronische gezondheidsproblemen die verband houden met de prikken het gevolg kunnen zijn van het vaccin-acquired immunodeciency syndrome of “VAIDS”, dat in feite erg lijkt op AIDS. Het belangrijkste verschil is de initiële trigger. In november 2021 meldde het VK ook een toename van 50% in IC-opnames van patiënten met immuunsysteemproblemen in de voorgaande twee maanden.14

America’s Frontline Doctors waarschuwen dat de schoten “vaccinverslaafden” creëren, in de zin dat hun immuunsysteem zonder hen COVID niet kan afweren. Het is echter nog steeds een verloren onderneming, omdat elke injectie de immuunerosie alleen maar verergert, waardoor je steeds kwetsbaarder wordt voor allerlei soorten infecties – inclusief HIV! Zoals gemeld door Off-Guardian:15

“We hebben al een overvloed aan voorspellingen gezien van toename van beroertes en hartaanvallen, allemaal toegeschreven aan zeer veel niet-vaccin oorzaken. Alles, van verhoogde energieprijzen tot aan lockdown gerelateerde depressies, is de schuld. Dat lijkt zeker preventief kontbedekkend gedrag te zijn. En deze ‘nieuwe variant’ van aids zou dat ook kunnen zijn.

Als de COVID-‘vaccins’ ervoor zorgen dat miljoenen mensen plotseling een disfunctioneel immuunsysteem ontwikkelen, of een soort van antilichaamafhankelijke verbetering, is een ‘gevaarlijkere nieuwe vorm van aids’ een behoorlijk goed dekmantelverhaal, vind je niet? …

In oktober 2020 waarschuwde een groep onderzoekers, geciteerd in Forbes, dat elk potentieel COVID-‘vaccin’ uw risico op besmetting met hiv zou kunnen vergroten.

Een van de weinige in de steek gelaten COVID-vaccinkandidaten, van de Universiteit van Queensland, gebruikte eigenlijk een eiwit van HIV als een ‘moleculaire klem’ om hun articiële spike-eiwitten aan elkaar te binden, beweerden de onderzoekers. Dit potentiële ‘vaccin’ werd blijkbaar weggegooid nadat proefpersonen ‘false positives’ hadden geretourneerd op hiv-tests.16”

Wat probeert de PR-campagne te verbergen?

We kijken hier naar verschillende grote puzzelstukken:

1. Prins Harry en anderen herinneren iedereen eraan hoe belangrijk het is om getest te worden op hiv

2. Britse en Amerikaanse regeringen die tegelijkertijd beloven aids uit te roeien tegen 2030 3. De ontdekking van een nieuwe, meer besmettelijke en gevaarlijke hiv-stam

4. Opkomende gegevens die erop wijzen dat de COVID-prikkels uw immuunfunctie aantasten

Lees ook:   De leugen regeert, omdat het oorlog is

5. De theoretische mogelijkheid dat de COVID-prik het risico op hiv-infectie bij mensen zou verhogen, waardoor in de nabije toekomst mogelijk een lawine van aids-gevallen ontstaat

Zou de focus op hiv-testen, vooral in combinatie met de waarschuwing voor een nieuwe hiv-stam, een poging kunnen zijn om te verbergen dat de COVID-prikken de immuunfunctie van mensen vernietigen en mogelijk hiv-infectie bevorderen?

Misschien. Maar er is ook een andere mogelijkheid. In dezelfde week als het media-optreden van prins Harry en de publicatie van de nieuwe hiv-stam, kondigde Moderna ook de lancering aan van een proef bij mensen voor ’s werelds eerste mRNA-hiv-vaccin. De timing van al deze rapporten geeft sterk aan dat dit een gecoördineerd PR-plan is.

Menselijke proef voor mRNA HIV-vaccin is aan de gang

Zoals gerapporteerd door Bloomberg: 17

“Net als het COVID-vaccin van Moderna, maakt de injectie gebruik van mRNA-technologie om de instructies te leveren voor de belangrijkste eiwitten die nodig zijn om een ​​immuunrespons op te bouwen … Onderzoekers hebben tientallen jaren besteed aan het uitwerken van een mogelijke manier om mensen tegen hiv te inoculeren, en mRNA zal het mogelijk maken om de theorie te testen veel sneller dan verwacht.

Dit werk zou bedrijven, waaronder Pzer, BioNTech en Sano, die allemaal hun eigen inspanningen moeten versnellen om mRNA-vaccins te ontwerpen en te testen, helpen te begrijpen wanneer de technologie wel en niet een verschil kan maken in ziektepreventie …

Het maken van een mRNA-vaccin voor hiv is lastiger dan het maken van het soort SARS-CoV-2-injecties waarmee we vertrouwd zijn geraakt. De mRNA COVID-vaccins leveren het recept voor het spike-eiwit … Dit zorgt ervoor dat immuuncellen neutraliserende antilichamen tegen COVID produceren, net zoals ze zouden doen als ze een COVID-infectie hadden gehad.

Met HIV is er niet zo’n eenvoudig recept. HIV’s equivalent aan het spike-eiwit – zijn envelopglycoproteïne – is scherper. Het verbergt zijn kwetsbare aspecten, waardoor het voor immuuncellen moeilijk is om er antilichamen tegen aan te maken. Een nog groter probleem is dat hiv binnen enkele uren na besmetting begint te muteren…

Hiv gedraagt ​​zich als ‘een zwerm van enigszins verschillende virussen’… Mensen met hiv ontwikkelen zelden neutraliserende antilichamen, en bij de zeer weinigen die dat wel doen, duurt het jaren voordat de antilichamen zich ontwikkelen – veel te lang om het virus effectief te bestrijden. Het immuunsysteem kan het niet bijhouden.

Maar wat als het immuunsysteem een ​​voorsprong zou kunnen krijgen? Dat is het idee achter het Moderna/IAVI-vaccin … De onderzoekers zullen een reeks injecties toedienen om te proberen het immuunsysteem van tevoren langs dat jarenlange proces te lokken, zodat het bij blootstelling aan hiv in actie kan komen.”

Verwondingen of productiebehoefte aan vaccin verbergen, of beide?

Dus, om samen te vatten, de aandacht van de media voor het testen op aids en de opkomst van een meer besmettelijke vorm van hiv zou wel eens een gecoördineerde inspanning voor beide kunnen zijn:

a) Verberg verwoestende COVID-prikeffecten, en

b) De perceptie creëren dat we een dringende behoefte hebben aan een hiv-vaccin

Als het waar is, bedenk dan eens hoe ziek dat is. Een wijdverbreide mRNA-injectie voor één pandemie veroorzaakt een tweede pandemie die erger is dan de eerste, waardoor ze een tweede mRNA-“vaccin” kunnen uitrollen. Die tweede injectie erodeert vervolgens de immuunfunctie nog meer, wat aanleiding geeft tot een derde epidemie en nog een injectie. Waar eindigt het? Over dit plan is mislukking geschreven.

Toen ik voor het eerst hoorde van de mRNA COVID-prik, vond ik het meteen een slecht idee. Er waren verschillende overduidelijk voor de hand liggende mechanismen waarmee ze schade konden veroorzaken. Tegenwoordig worden die zorgen bevestigd in statistieken over letsel en overlijden. De mogelijkheid voor

als je het mij vraagt ​​is er ook zeker wat er mis kan gaan met een mRNA hiv-vaccin. Zoals gemeld door Bloomberg, is het hele uitgangspunt erachter speculatief.

Het Moderna HIV-vaccin zal zich richten op een bepaalde subset van B-cellen waarvan bekend is dat ze losjes aan HIV binden. Het idee is dat door deze B-cellen te prikkelen met mRNA-instructies, afgeleverd via een reeks injecties, ze het vermogen zouden kunnen ontwikkelen om neutraliserende antilichamen tegen HIV te produceren.

Mijn angst hier is dat als de COVID-injectie immuunuitputting kan veroorzaken na herhaalde doses, wat voor soort disfunctie een reeks hiv-injecties zou kunnen veroorzaken? Eindeloze COVID-19-boosterinjecties worden gepresenteerd als de oplossing voor de pandemie, aangezien herhaalde injecties het niveau van antilichamen in uw lichaam verhogen18, maar kunstmatig geïnduceerde antilichamen die worden veroorzaakt door herhaalde booster-injecties, signaleren aan uw lichaam dat u altijd besmet bent.

Lees ook:   Covid en cijfers - griep en ziekten dood en verderf

De resulterende immuunrespons doet mogelijk meer kwaad dan goed, en kan de ontwikkeling van auto-immuunziekten zoals Parkinson, de ziekte van Kawasaki en multiple sclerose versnellen.19 Zal een hiv-vaccin op basis van een soortgelijk proces veiliger zijn? Ik betwijfel het.

De Fauci-verbinding

Zoals James Corbett opmerkte in de video bovenaan dit artikel, is er nog een andere interessante parallel tussen COVID en aids, namelijk Dr. Anthony Fauci zelf. Hij had de leiding over beide epidemieën, en zonder twijfel – tenzij ons rechtssysteem voor die tijd wakker wordt – zal hij ook de leiding hebben over de komende aids-campagne.

De parallellen tussen Fauci’s aids-campagne in de jaren ’80 en COVID zijn zo opvallend vergelijkbaar, het is bijna als een handboek dat wordt herhaald, zegt Corbett. In de jaren ’80 pushte Fauci het dodelijke medicijn AZT als de enige toegestane manier om aids te behandelen. Tijdens de COVID-pandemie kreeg Fauci’s mislukte en dodelijke ebola-medicijn remdesivir groen licht ten koste van veel veiligere behandelingsalternatieven.

Fauci is ook een verbindende schakel tussen de COVID-injecties en de hiv-prik, aangezien hij gretig aandrong op een overgang van conventionele vaccins naar dit nieuwe mRNA-platform.

Nog in oktober 2019 nam hij deel aan een paneldiscussie over hoe deze transitie kan worden bereikt in het licht van hindernissen op het gebied van regelgeving en het publieke wantrouwen ten aanzien van genoverdrachtstechnologieën.20

Fauci erkende dat het inderdaad heel moeilijk zou zijn om de perceptie van mensen over vaccins te veranderen (in dit specifieke geval verwees hij naar het u-vaccin). Zijn advies? “Doe het van binnenuit en zeg: ‘Het kan me niet schelen wat je perceptie is, we gaan het probleem aanpakken.'”

Fauci geeft niet alleen om de publieke perceptie, het kan hem ook niet schelen wie hij pijn doet. Hij gaf niet om AIDS-patiënten in de jaren ’80, en hij geeft niet om COVID-patiënten vandaag. Als hij dat deed, zou hij erop staan ​​dat artsen alles gebruiken wat werkt, en niet alleen de producten waarin hij persoonlijk is vertrouwd.

HIV-ontdekker sterft

Een merkwaardig toeval in het midden van dit alles is de onverwachte dood van Dr. Luc Montagnier, die samen met Harald zur Hausen en Françoise Barré-Sinoussi in 2008 de Nobelprijs voor Fysiologie of Geneeskunde won voor de ontdekking van het humaan immunodeciency virus (hiv ).21

Montagnier, die 89 jaar oud was, stierf op 8 februari 2022 in het American Hospital van Parijs in Neuilly-sur-Seine. Er zijn geen specs over de doodsoorzaak vrijgegeven.22 Montagnier was vanaf het begin een uitgesproken criticus van de COVID-prik. Hij vermoedde ook dat SARS-CoV-2 genetisch gemanipuleerd was, omdat het spike-eiwit overeenkomsten deelde met HIV

Is de aids-hype een echte bedreiging?

Dus, weerspiegelt de opkomende aids-hype een reële dreiging? Is het slechts een poging om de bevolking bang te houden? Of proberen ze gewoon de effecten van COVID-prik te verdoezelen? Als het een dekmantel is, was de HIV-infectie dan een toevallig gevolg of een opzettelijk effect van de prik?

Zou de nieuwe hiv-variant eigenlijk het gevolg kunnen zijn van massale COVID-injectie? De timing van deze “superstam” van HIV is op zijn zachtst gezegd interessant. Waarom duurde het 40 jaar voordat het opkwam?

Zullen hiv-testen nu worden gepusht zoals COVID-tests zijn geweest, en zo ja, waarom? Zoals opgemerkt door Off-Guardian24, voor zover we weten, kan AIDS-screening gewoon een andere manier zijn om dit enorme gezondheidsexperiment te volgen. Voorlopig hebben we veel meer vragen dan antwoorden, maar als we ze blijven stellen, zullen we uiteindelijk de waarheid aan het licht brengen.

Bronnen en referenties

1 Zeer goede gezondheid 10 december 2021 2 UKHSA 1 december 2021
3 Off-Guardian 10 februari 2022
4, 5 BBC 10 februari 2022

6, 8 Wetenschap 3 februari 2022; 375(6580): 540-545 7 NPR 4 februari 2022
9, 13 Americas Frontline Doctors 6 december 2021 10 Euro Nieuws 10 februari 2022

11 Twitter 11 februari 2022
12 Lancet Preprint 25 oktober 2021
14 Daily Mail 20 november 2021
15, 23, 24 Off-Guardian 11 februari 2022
16 Topuniversiteiten 26 april 2021
17 Bloomberg 4 februari 2022 (Gearchiveerd)
18 mBIO 7 december 2021
19 Marc Girardot, COVID Myth Buster Nieuws 30 januari 2021 20 Rechten en vrijheden 7 oktober 2021
21 Britannica Luc Montagnier
22 ABC Nieuws 10 februari 2022

Gerelateerde artikelen

Back to top button