web analytics
11:11 Dubbele getallen

Sumerische planisfeer: het mysterie van de 5500 jaar oude kaart

De vernietiging van Sodom en Gomorra in het bijbelverhaal 5000 jaar geleden is onverwacht bevestigd door een oude Sumerische kleitablet die bekend staat als de Sumerische Planisfeer. Sumerische planisfeer Het mysterie van een 5500 jaar oude sterrenkaart Volgens een opzienbarend rapport van twee wetenschappers die acht jaar onderzoek hebben gedaan, is de tablet, die geleerden 150 jaar lang verbijsterd had, in feite een virtuele ooggetuigenbeschrijving van een oude asteroïde hit die de stad Sodom en Gomorra verwoestte, duizenden mensen doodde en verwoesting veroorzaakte van meer dan 386.000 vierkante mijl.

Lees ook:   medische tijdschrift plaagt Facebook over "onnauwkeurige, incompetente en onverantwoordelijke" factchecks
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button