web analytics
11:11 Dubbele getallen

Vaticaan Verboden Bijbel – De openbaring van Adam, Chief Archon zendt zwavel en as naar de aarde

De Nag Hammadi is een geweldige vondst en een leuke reeks geschriften. Ik heb dezelfde collectie op mijn plank. We zouden er echter verstandig aan doen dit specifieke boek (De Openbaring van Adam en Eva) niet alleen met een korreltje zout te nemen, maar met een hele zoutvaatje. Vanwege de beschrijving van wie de maker is, is het duidelijk dat het een door Anunnaki geïnspireerde versie van het verhaal is, die in Henoch bekend staat als “The Watchers”.
Dit waren de opstandige engelenbedriegers die neerdaalden op de berg Hermon en kennis brachten, een vals verhaal over de oorsprong van het universum, en technologie en astrologie, en oorlog enz. Ze zijn niet buitenaards, maar eerder extradimensionaal en hebben het vermogen om zich in ons lichaam te manifesteren. realiteit. Dit niveau van simulatie. De niveaus van de hemel zijn verschillende insluitingen of grenzen die buiten ons bereik liggen.
Hun bedoeling was om de mensheid te verderven met kennis en ook fysiek. Ze vermengden zaad met vrouwen en dieren enz. en baarden kinderen, dat is waar we Griekse Mythologie, Egyptische enz. vandaan halen. Leuke dingen. Er zijn veel oude verslagen dat ze bedriegers zijn. God beval EEN van Zijn engelen om ze allemaal te verzamelen en ze vóór de zondvloed in de afgrond van de aarde te werpen, waar ze een bepaald aantal jaren zouden blijven totdat ze weer zouden worden vrijgelaten. Het verhaal dat ze leerden is dat ze van een andere planeet kwamen en in de toekomst terugkomen. Ze hebben ook hun versie van een messias en die messias heeft een bloedlijn, waarschijnlijk door corruptie van de Daniieten. Dit is koninklijk bloed. De originele zelf uitgeroepen god koningen.
En onder de mensen zou iemand zijn die geboren is om te heersen en de mensheid in een verlichte/verlichte staat te brengen. Dit is wat de Illuminati is. De bescherming van die bloedlijn. Het perspectief van Henoch en de Bijbel is echter dat de messias die ze brengen de antichrist zal zijn, de verlichte engel des lichts (de opstandige) in het vlees. Een satanische versie dwz corruptie van de waarheid. Hun leringen zijn specifiek ontworpen om het Bijbelse verhaal uit te breiden om verwarring te veroorzaken en te misleiden, en ze brengen allemaal gemakkelijk de Goddelijke Schepper naar een meer mentaal bereikbaar niveau.
Hij gaat meer op het kosmische wezen lijken dan op het supradimensionale wezen dat Hij beweert te zijn, en er wordt gezegd dat Zijn naam Elohim de verzameling van “goden” betekent in plaats van de Heilige Drie-eenheid van God de Vader en Zijn andere twee vormen, de Zoon en de Heilige Geest, wat gewoon manieren zijn om te communiceren binnen onze gesimuleerde omgeving. Denk eraan, God’ het doel is eenvoudig een gezin te stichten dat smetteloos is, en Satan wil zijn gezin ook. Kortom, de Anunnaki kwamen om te bedriegen en te vernietigen, dus houd daar rekening mee als je deze oude geschriften inslikt.
(Zijn interpretatie van het alles!)
Lees ook:   Bewijs van een grote catastrofe op Mars dat elk leven zou hebben vernietigd
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button