web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

De waarheid over de oorlog in Oekraïne

Als politieke partijen wel miljoenen of miljarden aan belastinggeld willen betalen aan een oorlog die ze zelf veroorzaakt hebben.
Wie geeft hen dat recht?

Ze verkrijgen geld van mensen die hard werken, moeten werken.
En als een regering met dat geld mag doen wat zij goed achten, klopt het toch niet dat ze ons allen dankzij bemoeienis, in de kou laten staan!?
Dankzij de oorlog, die men (Amerika) uitlokte aan de grenzen van Rusland en ons verbieden aardgas te krijgen van de Russen, moeten wij in de koude leven of veel gaan betalen.
Alsof ze ons al niet genoeg uitgemolken hebben.

Na twee jaar corona ellende maakt men ons nog vermoeider dan we al waren.

Hoe kan een klein land als de Oekraïne nu denken dat ze bestand zijn tegen de Russen?
Met welke intense arrogantie dacht de president van de Oekraïne te kunnen doen standhouden t.o de grote beer?
Omdat hem beloofd was dat er hulp zou komen.
Alleen daarom.
Die hele oorlog is opzet.

Niemand hoorde je de afgelopen dagen en jaren over Donbass en Donetsk waar de Oekraïne schuldig was aan 15.000 doden!!!!!!
Burgers!
Kinderen…

Niemand hoorde je over de bio-labs in de Oekraïne, bio-labs van de farmaceutische industrieëen.

”Het Biological Threat Reduction Program van het Amerikaanse ministerie van Defensie werkt samen met partnerlanden om de dreiging van uitbraken (opzettelijk, per ongeluk of natuurlijk) van ’s werelds gevaarlijkste infectieziekten tegen te gaan.”

”Amerikaanse biolaboratoria in Oekraïne hebben nieuwe biologische wapens ontwikkeld. Het is mogelijk dat er een accidenteel lek of een lokaal experiment in Odessa, Lviv, Kharkiv heeft plaatsgevonden. Maar de problemen van de Oekraïners gaan de Verenigde Staten niet aan. Daarom blijft Oekraïne vandaag de dag een zeer gevaarlijk land. De inlichtingendiensten van Rusland en China weten dat biologische laboratoria in Oekraïne een zeer ernstig gevaar vormen omdat de wereld de pandemie al meemaakt.”

”Er zijn meer dan 4.000 geregistreerde microbiologische laboratoria in Oekraïne, maar slechts 2 van hen hebben een vergunning om te werken met micro-organismen van de eerste pathogene groep, 402 laboratoria hebben een vergunning om te werken met de micro-organismen van de tweede pathogene groep, en alle anderen mogen werken alleen met micro-organismen van de derde en vierde pathogene groepen.
National Academies of Sciences, Engineering, and Medicine. 2012. Biosecurity Challenges of the Global Expansion of High-Containment Biological Laboratories: Summary of a Workshop. Washington, DC: The National Academies Press. https://doi.org/10.17226/13315.”

”Volgens Oekraïense regelgeving heeft het een vergunning om met zowel bacteriën als virussen van de eerste en tweede pathogene groep te werken. Een tweede laboratorium van het SI “Ukrainian II Mechnikov Anti-Plague Research Institute” van het ministerie van Volksgezondheid van Oekraïne heeft ook een vergunning om te werken met micro-organismen van de eerste pathogene groep, maar het is niet bijgewerkt naar het BSL-3-niveau. Dit laboratorium werkt alleen met de bijzonder gevaarlijke infecties van bacteriële etiologie. Het derde laboratorium dat is opgewaardeerd naar het BSL-3-niveau, behoort tot het Centraal Sanitair Epidemiologisch Station van het Ministerie van Volksgezondheid van Oekraïne. Dit laboratorium werd geüpdatet binnen het staatsprogramma en de bovengenoemde samenwerkingsovereenkomst tussen Oekraïne en de Verenigde Staten. Het heeft een vergunning om te werken met micro-organismen van de tweede pathogene groep en is bedoeld voor het werken met bijzonder gevaarlijke infecties.
National Academies of Sciences, Engineering, and Medicine. 2012. Biosecurity Challenges of the Global Expansion of High-Containment Biological Laboratories: Summary of a Workshop. Washington, DC: The National Academies Press. https://doi.org/10.17226/13315.”

Lees ook:   Politicoloog: West wil Oekraïne overdragen aan Rusland

En wat dies meer zij….

Als de Oekraïne een verstandige president had zou hij zich overgeven.
Wat wil hij bereiken?

Oekraïne hoort in feite gewoon bij Rusland.
Als hij wil dat het land in handen komt van de EU, had hij beter in een ander EU land president kunnen worden.
Dit gaat hij nooit redden nml. het is al vreemd dat hij dat lef nam.
Het zinloze komt af van de president van de Oekraïne, die denkt dat hij zich wel kan verzetten tegen Rusland en hierbij een wereldoorlog veroorzaakt!

WHY in vredesnaam…?
Terwijl men hier fake nieuws verspreid ten top… het is niet meer om aan te zien inmiddels, is er zoveel meer aan de hand dan mensen beseffen.

“Het verdedigen van de vrijheid zal kosten met zich meebrengen, ook voor ons en hier thuis”, zei Biden. “Daar moeten we eerlijk over zijn.” Zijn verklaring kwam een ​​dag voordat de Russische president Vladimir Poetin opdracht gaf tot een aanval op doelen in heel Oekraïne, inclusief de westelijke delen van het land.

(kwam een dag voordat..)
pbs.org/newshour/economy/heres-how-russias-invasion-of-ukraine-could-worsen-everyday-costs-in-the-u-s

Nu wil Amerika wel aardgas gaan leveren, ja natuurlijk willen zij dat wel!
Verdienen zij weer aan…

Het is nu een crisis hier dankzij Amerika! En de Oekraïne.

”Hogere prijzen in de supermarkt
Terwijl Rusland een belangrijke producent van brandstoffen is, is Oekraïne een grote exporteur van voedsel .

Oekraïne produceert 16% van ’s werelds maïs en 12% van zijn tarwe, en is ook een belangrijke exporteur van gerst en rogge.

Terwijl veel van de Oekraïense export naar landen in Europa en Azië gaat, worden landbouwproducten, net als olie, verhandeld op steeds meer geïntegreerde wereldmarkten . Nogmaals, de implicatie voor Amerikaanse consumenten is dat, hoewel Europa misschien meer direct wordt getroffen in termen van tekorten, de prijzen waarschijnlijk overal zullen stijgen.”

Dus wij mogen hogere prijzen betalen dankzij een oorlog die zij willens en wetens zelf veroorzaakt hebben.

En als we onze boeren de das omdoen en zeggen doei we halen alles wel uit het buitenland want zo lekker goedkoop allemaal…vergis je niet dan gebeuren er dus dit soort dingen!

Rusland is wel zelfvoorzienend en heeft alles in huis.
Een boycot is dan zinloos in feite.

Laten we hopen dat Amerika en de Oekraïne bij zinnen komen voor het echt gaat excaleren, nog meer dan nu al het geval is… en hierbij heeft men dan ook jaren zitten drammen aan de grenzen van Rusland en Rusland heeft tig keer gewaarschuwt dat niet te doen!!!!!!

Frappant hoe Amerika in het artikel zegt last te hebben van de oorlog in de Oekraïne, zo ver weg!

Dan het volgende:

 

ZIJN DOOR DE VS GERUNDE BIOLOGISCHE LABORATORIA IN OEKRAÏNE EEN VAN DE REDENEN ACHTER DE RUSSISCHE INVASIE?

Volgens de details die beschikbaar zijn gesteld door de Amerikaanse regering, heeft het Biological Threat Reduction Program van het Amerikaanse ministerie van Defensie samengewerkt met partnerlanden om “de dreiging van uitbraken (opzettelijk, per ongeluk of natuurlijk) van ’s werelds gevaarlijkste infectieziekten tegen te gaan. ”

 

Rusland heeft de VS beschuldigd van het ontwikkelen van biowapens aan zijn grenzen, in Oekraïne en Georgië

Bij verschillende gelegenheden heeft Rusland  de VS en Oekraïne beschuldigd  van het ontwikkelen van biowapens dicht bij zijn grenzen. In 2021, terwijl hij sprak over het onvermogen van de Wereldgezondheidsorganisatie om de oorsprong van het Covid-19-virus vast te stellen, vertelde de Russische secretaris van de Veiligheidsraad Nikolai Patrushev aan de verslaggever Kommersant dat Rusland geloofde dat de VS biowapens aan het ontwikkelen was in de buurt van zijn grenzen.

Lees ook:   Eh zo gaan wij hier in NL niet met elkaar om!!!

Hij  zei : “u let op het feit dat in de wereld steeds meer nieuwe biologische laboratoria onder controle van de Verenigde Staten met grote sprongen groeien. Bovendien door een vreemd toeval – vooral aan de Russische en Chinese grens.” Hij voegde eraan toe dat de VS beweren dat ze samenwerken met lokale wetenschappers om manieren te ontwikkelen om gevaarlijke ziekteverwekkers te bestrijden, maar wat er binnen die muren gebeurt, was onbekend.

Toen hem werd gevraagd of hij bedoelde dat Amerikanen biologische wapens aan het ontwikkelen waren in die Biolabs, zei hij: “We hebben goede redenen om aan te nemen dat dit het geval is.” Hij zei verder: “Er gaat geen dag voorbij op het hoofdkantoor van de Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens (OPCW) in Den Haag dat de Amerikanen en hun bondgenoten niet naar voren komen met een nieuw hoofdstuk van het anti-Russische chemische dossier.”

Rusland valt Oekraïne binnen

Op 24 februari viel Rusland, na weken van speculaties, eindelijk Oekraïne binnen, wat leidde tot een massale verontwaardiging over de hele wereld. Het is opmerkelijk dat de NAVO, de VS en Rusland al jaren met elkaar overhoop liggen over de vermeende plannen van de NAVO om uit te breiden naar het oosten, waardoor de veiligheid van Rusland wordt bedreigd. Terwijl Russische troepen zich de afgelopen weken aan de Oekraïense grenzen hebben verzameld, hebben de NAVO en de VS voor miljarden dollars aan wapens in Oekraïne laten vallen, waarmee ze de Oekraïense soevereiniteit steunen.

In een toespraak tot het volk had Poetin aangekondigd dat het een militaire operatie lanceert die gericht is op de ‘demilitarisering’ en ‘denazificatie’ van Oekraïne. Het vermeende biologische wapenprogramma is een van de vele zorgen die Rusland had geuit over Oekraïne.

Rusland:

En ze hebben goede redenen om aan te nemen dat, toen de Amerikaanse NIH de functiewinst in Wuhan financierde, C19 “uitkwam” en de wereld verwoestte.

China en Rusland gaven de VS indirect (en terecht) de schuld van de C19-uitbraak en zijn bang dat de VS/bondgenoten meer virussen (biowapens) kunnen verspreiden.

Poetin blijft het ook een “speciale militaire operatie” noemen.
Hij zegt dat hij het land wil demilitariseren en “denazificeren”, maar het niet wil bezetten.

Ja, ik weet dat hij zich richtte op luchthavens en militaire vermogens; maar als Poetin echt gelooft, zoals zijn admin meerdere keren publiekelijk heeft verklaard, dat de VS biowapens aan de Russische grenzen maakt, dan zou deze hele situatie VEEL groter kunnen zijn.

 

 Ik weet niet zeker wat er aan de hand is, maar in de afgelopen 4 maanden beschuldigden Rusland en China de VS van het creëren van biowapens aan hun grenzen en niemand van ons hoorde ervan en onze media schreven het af als “desinformatie” en deden het grotendeels niet. Ik rapporteer er niet anders over dan het een complottheorie te noemen.
Om dit allemaal te laten kloppen, moet u bekend zijn met de realiteit dat de Amerikaanse NIH inderdaad C19 in Wuhan heeft gecreëerd. Dat is grotendeels geaccepteerd als de realiteit en bevestigd in de e-mails tussen Collins en Fauci.
Ik heb hun officiële e-mails van de NIH die door het Congres zijn vrijgegeven, afgebroken.

In een oproep met verwijzing naar Servische en Bulgaarse media wordt gemeld dat de VS meer dan 400 bacteriologische laboratoria over de hele wereld heeft, waaronder minstens 15 in Oekraïne.

Lees ook:   Niemand vertelt je wat er gebeurt op 30 november 2023

Putin wil de nazi’s eruit hebben, zei hij, de nazi’s begonnen ook met experimenteren op mensen.
Putin zegt dit niet voor niets.

De nazi’s zijn nooit weggeweest, Bill Gates is er een van bv, hij vond het mooi dat virus covid.
Hij baalde dat Omikron was ontstaan dat zei hij ook sadly, jammer dat… want het verhaal covid was plotseling uit.
En wie weet wat die enge man nog meer in petto heeft met zijn griezelige labs!

Verder  wijzen de volksvertegenwoordigers erop dat er  na de lancering van biolaboratoria in Oekraïne uitbraken van infectieziekten waren.

“Dus in Ternopol was er in 2009 een virus dat hemorragische longontsteking veroorzaakte. De slachtoffers waren 450 Oekraïners.  In 2011 was er een uitbraak van cholera in Oekraïne – 33 mensen stierven. Drie jaar later werd cholera al bij 800 burgers gediagnosticeerd, nog een jaar later werden er meer dan 100 gevallen van cholera geregistreerd in Nikolaev.”

Volksafgevaardigden gaven ook dergelijke voorbeelden. In januari 2016 stierven 20 soldaten aan een griepachtig virus in Charkov, en meer dan 200 werden in het ziekenhuis opgenomen. Twee maanden later werden 364 doden geregistreerd in Oekraïne.  “De reden is de varkensgriep van dezelfde griepstam die in 2009 tot de wereldwijde pandemie leidde”, zeggen Medvedchuk en Kuzmin.

Ze wijzen er verder op dat er in 2017 in Nikolaev een uitbraak van hepatitis A was. In de zomer van hetzelfde jaar waren er soortgelijke infectiehaarden in Zaporozhye en Odessa, en in de herfst – in Charkov.

“In 2010-2012 [dus al onder Janoekovitsj – red.] startte de Oekraïense regering met controles om te zien of de laboratoria aan alle veiligheidsmaatregelen voldoen. Als gevolg hiervan werden een aantal grove aandoeningen geïdentificeerd die zouden kunnen leiden tot het lekken van stammen van gevaarlijke infecties. Het feit van luchtafzuiging tegenover de gebouwen van een kleuterschool werd zelfs geregistreerd”, zo wordt gezegd in de oproep van Medvedchuk en Kuzmin.

Dan schrijven volksvertegenwoordigers dat president Viktor Janoekovitsj in 2013 een dergelijke samenwerking met de Verenigde Staten heeft opgegeven.  Maar al in 2014 zette Petro Poroshenko het voort .  “Het is waarschijnlijk dat Janoekovitsj de macht verloor met de actieve deelname van de Amerikaanse regering, juist vanwege zijn weigering om samen te werken met het Pentagon”,  suggereren de afgevaardigden van “Oppositieplatform – For Life”.

Tot slot wijzen ze erop: “Het is mogelijk dat de geheime en ondoorzichtige activiteiten van gevaarlijke vreemde voorwerpen op het grondgebied van Oekraïne de taak hebben om de acties van virussen en bacteriën op de lichamen van Oekraïners te testen”, en vragen de leiding van Oekraïne dit te begrijpen.

Are US-run biological labs in Ukraine one of the reasons behind Russia invasion?

Vergis je niet, hier zit zoveel meer achter dan wij mogen weten van de EU en Amerika!

Lees ook dit eens door:

Journalist vanuit Oekraïne: ‘Luister niet naar de mainstream media’

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥