web analytics

Operatie Omicron: de globalisten bereiden zich voor op massamoord in de komende weken

Als je een van degenen bent die niet zijn bezweken aan de psychologische oorlogsvoering die de wereld is aangedaan door de “oorlog tegen het COVID-19-virus” en niet-gevaccineerd blijft met een gezond hart en een gezonde geest, maak je dan klaar voor de volgende fase van dit “oorlog” tegen het “virus”, aangezien Operatie Omicron op het punt staat te worden ontketend, en er zullen enorme slachtoffers vallen, allemaal de schuld van u en mij, de niet-gevaccineerde.

Het script is geschreven en de boodschap is deze week door de gebruikelijke marionetwoordvoerders aan het publiek bezorgd.

Amerikaanse “president” Joe Biden:

Omicron is hier. Het begint zich veel sneller te verspreiden aan het begin van het jaar, en de enige echte bescherming is om je kans te krijgen.

We kijken naar een winter van ernstige ziekte en dood, als je niet gevaccineerd bent. Voor zichzelf, hun familie en de ziekenhuizen zullen ze snel overweldigen. ( Bron)

Vanaf de heuvel :

Anthony Fauci zei donderdag dat de ommicron-variant waarschijnlijk over “een paar weken” dominant zal zijn in de VS en waarschuwde hij voor de mogelijkheid dat ziekenhuizen deze winter overweldigd raken.

Hij voegde er echter aan toe dat mensen die zijn gevaccineerd, en vooral degenen die hun booster-injecties hebben gekregen, “relatief goed beschermd zullen zijn, in ieder geval tegen ernstige ziekten”, en hij zei dat hij zich het meest zorgen maakt over de niet-gevaccineerden.

De ommicron-variant “zal zeer binnenkort een dominante rol gaan spelen, ik kan me voorstellen dat binnen een periode van een paar weken tot in januari”, zei Fauci, de topexpert op het gebied van infectieziekten van de regering, tijdens een evenement georganiseerd door de Amerikaanse Kamer van Koophandel. Fundament.

De massa’s in het publiek die momenteel Pfizer en Moderna steunen door gehoorzame slaven te zijn en precies te doen wat ze moet doen, hebben blijkbaar nu de “profeetstatus” verleend aan mensen als Joe Biden en Tony Fauci, aangezien ze zojuist hebben aangekondigd dat ze precies weten hoe dit “virus” zal zich de komende weken in de toekomst gaan gedragen.

Degenen onder ons die niet zijn gevaccineerd en die nog steeds ons hart en onze geest in tact hebben, kunnen gemakkelijk zien dat dit slechts de volgende fase is van de Grote Reset en de verklaarde “oorlog tegen het virus” die in 2020 door Donald Trump is begonnen met Operatie Warp Speed .

Lees ook:   VVD-PVDA-CDA in geldnood dankzij

Ze hebben hun overname van het Amerikaanse ziekenhuissysteem bijna voltooid door al het verstandige en ethische personeel te ontslaan dat de biowapenschoten weigerde, en hebben COVID-protocollen geïmplementeerd die eigenlijk zijn ontworpen om grote winsten te behalen en tegelijkertijd de populatie van zieken met een verzwakt immuunsysteem te verminderen . Zien:

Overheidspremie op uw leven: de aanmoedigingsbetalingen van ziekenhuizen voor COVID-19 bedragen ongeveer $ 100K per COVID-patiënt
Zoals het geval was in de eerste campagnes van deze “oorlog tegen het virus”, zullen de ouderen waarschijnlijk het eerst het doelwit zijn, aangezien ze door de satanische globalisten als waardeloze leden van de samenleving worden beschouwd, en ze hun winst kunnen vergroten door het aantal mensen te verminderen over Medicare en sociale zekerheid.

Dr. Elizabeth Lee Vliet bracht deze agenda in oktober aan het licht met Dr. Ezekiel Emanuel’s 2009-2010 “Complete Lives System” voor het rantsoeneren van medische zorg voor mensen ouder dan 50.

Dr. “Zeke” Emanuel, senior adviseur gezondheidsbeleid van het Witte Huis van president Obama en heeft president Joe Biden geadviseerd over COVID-19, verklaarde in zijn klassieke Lancet- paper uit 2009 :

“Wanneer geïmplementeerd, levert het complete levenssysteem een ​​prioriteitscurve op waarop individuen tussen ongeveer 15 en 40 jaar de meeste kans krijgen, terwijl de jongste en oudste mensen kansen krijgen die verzwakt zijn.”

“Verzwakt” betekent gerantsoeneerde, beperkte of geweigerde medische zorg die gewoonlijk leidt tot vroegtijdig overlijden. ( Volledig artikel .)

Dit gebeurt ook in het VK. The Exposé in het VK publiceerde vandaag dit artikel:

Déjà vu – Het VK staat op het punt een enorme golf van sterfgevallen onder ouderen en kwetsbaren te ervaren, vergelijkbaar met april 2020
fragmenten:

Het VK staat op het punt een enorme golf van sterfgevallen te ervaren onder ouderen en de meest kwetsbare bevolking in scènes die zullen lijken op die van april 2020. Het publiek zal worden verteld dat Covid-19 de schuldige is, maar de waarheid is dat het recept voor een ramp die door de Britse regering en haar kring van wetenschappelijke adviseurs is opgesteld, zal als enige verantwoordelijk zijn.

Een recept met onder meer het verplicht stellen van vaccins voor verzorgers, het wijden van de energie van de hele NHS aan het toedienen van “booster” -prikken aan de natie, en de massale aankoop van een medicijn dat bekend staat als midazolam.

Lees ook:   Hoeveel ga jij er op achteruit in 2015?

In maart 2020 werd het Britse volk bevolen om thuis te blijven om de NHS te beschermen en levens te redden. Maar in werkelijkheid suggereert het bewijs dat het Britse volk werd bevolen om thuis te blijven, zodat de NHS midazolam kon geven aan ouderen en kwetsbaren en doen alsof ze Covid-19-doden waren.

Hier is een kort overzicht van enkele van de bewijzen –

Midazolam is een veelgebruikt medicijn in de palliatieve zorg, zie het als diazepam op steroïden.
Midazolam is ook een medicijn dat in de VS is gebruikt bij executies door middel van dodelijke injectie.
Britse regelgevers stellen dat u midazolam alleen mag krijgen in een ziekenhuis of dokterspraktijk die over de apparatuur beschikt die nodig is om uw hart en longen te controleren en om snel levensreddende medische behandeling te geven als uw ademhaling vertraagt ​​of stopt.
Dit is omdat midazolam ernstige of levensbedreigende ademhalingsproblemen kan veroorzaken, zoals oppervlakkige, vertraagde of tijdelijk gestopte ademhaling, wat kan leiden tot blijvend hersenletsel of overlijden.
Aan het begin van de vermeende Covid-19-pandemie bestelde Matt Hancock een levering van midazolam voor twee jaar en ging toen terug naar Frankrijk voor meer.
Dit werd bevestigd tijdens een vergadering van de parlementaire commissie, waar ook Hancock, professor Van Tam en parlementslid Tory deel van uitmaakten; Dr. Luke Evans, die zei dat een “goede dood” drie dingen nodig heeft, is midazolam een ​​van die dingen.
Tegelijkertijd veranderden Hancock en de regering de wet op de certificering van sterfgevallen onder het mom van de coronaviruswet.
En de wet op crematies; het wegnemen van de noodzaak van een bevestigend medisch attest .
En de wet op de vergoedingen voor activiteiten in de gezondheidszorg .
En de wet op het bezoeken van dierbaren in verzorgingshuizen ; wat verboden was.
April en mei 2020 zagen een enorme piek in sterfgevallen in verzorgingshuizen, velen werden ten onrechte toegeschreven aan Covid-19.
Eind 2020 ontdekte de Care Quality Commission dat 34% van de gezondheids- en sociale zorgwerkers zei dat ze zich onder druk hadden gezet om ‘niet reanimeren’-bevelen te geven aan bewoners van verzorgingshuizen zonder de bewoner of hun dierbaren te informeren.
Een Amnesty-rapport vond ook het algemene gebruik van DNR-bevelen in verzorgingstehuizen.
De tweejarige voorraad midazolam die aan het begin van de vermeende pandemie was gekocht, was in oktober verdwenen.
Wat is er met al het midazolam gebeurd?
Nu staan ​​de autoriteiten op het punt dit hele spel opnieuw te spelen, dit keer onder het mom van de vermeende Omicron Covid-19-variant. 

De Exposé heeft ook enkele zeer interessante rapporten gepubliceerd op basis van het Amerikaanse VAERS ( Vaccine Adverse Events Reporting System ) waaruit blijkt dat de overgrote meerderheid van de sterfgevallen die worden gemeld na COVID-19-injecties afkomstig zijn van een zeer klein percentage van de loten die zijn uitgegeven door de farmaceutische bedrijven. Zien:

Lees ook:   “Boosters verergeren de zaak” legt Viroloog & Vaccinoloog Dr. Geert Vanden Bossche uit...

EXCLUSIEF – 100% van de sterfgevallen door Covid-19 vaccins werd veroorzaakt door slechts 5% van de batches geproduceerd volgens officiële overheidsgegevens
EXCLUSIEF – 100% van de blijvende handicaps en sterfgevallen van het Covid-19-vaccin bij kinderen werd veroorzaakt door slechts 6% van de geproduceerde batches volgens officiële overheidsgegevens
Uit onderzoek blijkt dat regelgevende instanties voor medicijnen willens en wetens doorgaan met het toedienen van de gevaarlijkste batches Covid-19-vaccin aan kinderen, waardoor talloze handicaps en sterfgevallen ontstaan
Aangezien de globalistische marionetten hier in de VS ons al van tevoren vertellen dat we “ernstige ziektes en sterfgevallen” zullen zien, waarbij de ziekenhuizen de komende weken boven hun capaciteit zullen komen te staan, is er goede reden om aan te nemen dat de vele pediatrische Pfizer-injecties die aan kinderen worden gegeven, en de booster-injecties die aan senioren worden gegeven, staan ​​op het punt veel dodelijker te worden .

Dus als je jezelf wilt beschermen tegen deze “Omicron”-variant, doe dan precies het tegenovergestelde van wat de globalisten je vertellen, want degenen die zullen sterven en verlammende verwondingen zullen oplopen, zullen degenen zijn die naar buiten rennen en hun schoten krijgen, en NIET de niet gevaccineerd.

Wat deze “Omicron” ook is, de belangrijkste manier om het te krijgen is door een naald die het in je injecteert.

Waarom is mijn taal u niet duidelijk? Omdat je niet kunt horen wat ik zeg.

Je bent van je vader, de duivel, en je wilt de wens van je vader vervullen. Hij was vanaf het begin een moordenaar, die zich niet aan de waarheid hield, want er is geen waarheid in hem.

Als hij liegt, spreekt hij zijn moedertaal , want hij is een leugenaar en de vader van alle leugens. (Johannes 8:43-44)

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button