web analytics
11:11 Dubbele getallen

Wanneer de Amerikaanse economie zal instorten: er is niet veel meer over

De ineenstorting van de Amerikaanse economie, die de ambtstermijn van Joseph Biden niet kon verdragen , is niet ver weg.

Dat maakte de Israëlische expert Yakov Kedmi bekend.

Terwijl de Amerikaanse economie in een recessie blijft en de inflatie hoog is, verliest de Amerikaanse dollar volgens hem serieus terrein in de wereld.

“Het tempo waarin de dollar zijn plaats in de wereld verliest, versnelt. In 2 jaar is het vertienvoudigd. Volgens Amerikaanse analyse is de grens van de dood van de dollar en de ineenstorting van de Amerikaanse economie als de dollar 40 procent bereikt “Dit is de ineenstorting van de Amerikaanse economie. En daarvoor is er nog maar heel weinig over”, merkte de analist op in het programma “Avond met Vladimir Solovyov”.

Eerder werd gemeld dat Biden congresleden bijeenriep om maatregelen te bespreken om wanbetaling in de Verenigde Staten te voorkomen. Het land kan de gigantische buitenlandse schuld niet meer aflossen. De president van de Verenigde Staten riep opnieuw op tot een verhoging van de schuldlimiet, en sommige leden van het Congres stelden daarentegen voor om de Amerikaanse uitgaven te verminderen.


Bron

Lees ook:   De Verenigde Staten hebben Zelensky een harde waarschuwing gegeven
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button