web analytics
...
Corona

In Engeland 23.5 miljoen mensen niet gevaccineerd!!!

Maandenlang is het Britse publiek misleid met verhalen dat er slechts 5 miljoen mensen in het Verenigd Koninkrijk zijn die hebben geweigerd in te gaan op het aanbod van een Covid-19-vaccin. Maar vandaag kunnen we onthullen dat dit een leugen is.

Het is een complete verzinsel die ongetwijfeld is gebruikt om degenen die de prik hebben geweigerd het gevoel te geven dat ze deel uitmaken van een minderheid, omdat een officieel rapport van de Britse regering bewijst dat er alleen al in Engeland ongeveer 23,5 miljoen mensen zijn die geen een enkele dosis van een Covid-19-vaccin.

De bevolking van Engeland is ongeveer 56 miljoen.

Lees het volledige artikel op The Exposé 

Als ze daar liegen dan doen ze dat hier zeker!

Lees ook:   FBI valt Covid-testbedrijf binnen in fraudeonderzoek

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept