web analytics
...
Politiek-Elite

“Ik laat mij niet het bos insturen!” | Caroline van der Plas

Geweldig mens… krachtig, echt heel knap van haar.
Ze is haar man verloren en dat is nog niet zolang geleden en ze doet het toch maar!

Fractievoorzitter Caroline van der Plas vraagt aan demissionair Minister Hugo de Jonge (VWS) om meer gegevens vanuit de ziekenhuizen. “Je gaat mij niet vertellen dat ziekenhuizen niet weten welk onderliggend lijden hun patiënten mee kampen!”

 

Lees ook:   De PCR Test werkt dus niet... waarom Radboud UMC wel test?

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept