web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Naast duizenden miskramen nu ook zieke en dode baby’s door met vaccins besmette moedermelk

Ongekende misdaden tegen de menselijkheid in Groot Brittannië: Ziekenhuis weigert om hoogzwangere vrouwen te helpen als zij niet ‘gevaccineerd’ zijn – New England Journal of Medicine plaats rectificatie, en erkent dat ‘er geen bewijs is dat de Covid vaccins veilig zijn voor zwangere vrouwen‘ – Pfizer erkent dat Israël als ‘uniek laboratorium’ wordt gebruikt om te zien wat er met de vaxxers gebeurt

—————————————————————————————————————————————–

Jaren geleden werd na een officieel onderzoek vastgesteld dat de vaccinatieslachtoffers die in de officiële overheidsstatistieken terecht komen slechts 1% tot 10% van het werkelijke aantal zijn, mede omdat het rapporteren van deze slachtoffers voor artsen extreem moeilijk wordt gemaakt, en artsen veel slachtoffers die zich op het spreekuur melden daarom afwimpelen met ‘het is toeval, aan de prik kan het niet liggen’. Expert dr. Jessica Rose deed een nauwkeurige analyse van de Amerikaanse VAERS database, en kwam tot de conclusie dat de cijfers met minimaal 41 keer moeten worden vermenigvuldigd. Dat betekent dat er in de VS in realiteit niet ‘slechts’ 1614, maar al minstens 66.174 miskramen door de Covid injecties zouden zijn (stand 10 september). En daar blijft de slachting die deze injecties onder de meest weerlozen aanrichten niet bij, want ook zuigelingen blijken nu te worden getroffen.

Lees verder via de Bron

En de mensheid slaapt maar voort…

Lees ook:   I cry me a river...
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien