web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-EliteGezondheid & UiterlijkMaatschappij & Psyche

BILL GATES ‘RECENTE OPMERKINGEN OVER DE BIJWERKINGEN VAN HET CV-19-VACCIN ZIJN TYPEREND VOOR BIG BUSINESS

Bill Gates is de afgelopen dagen terug in de media. Om een paar opmerkingen te maken die ons helpen zijn standpunt over massale vaccinatie en de daaraan verbonden risico’s verder te begrijpen.

Ten eerste is het echter belangrijk op te merken dat Gates onlangs ook een punt maakte om zijn publiek en zijn gelovigen te waarschuwen dat leugens zich sneller verspreiden dan de waarheid. wmpl whistle AnGel-WinGs.nl *hear, hear*

“Zeer onjuiste dingen die erg prikkelend zijn … kunnen veel sneller verspreiden dan de waarheid op sociale media, en we hebben dat altijd gezien met vaccins …. Sociale media kunnen dat nog erger maken … deze sociale mediabedrijven kunnen zien wat er wordt gezegd over hun platform en verwijder dingen die absoluut verkeerd zijn, verwijder die dingen van het platform.

‘Hoe je dat verdeelt en die lijn trekt… dit zijn complexe vraagstukken. Het heeft veel dingen verspreid … en hoe vind je een balans? ‘

Het etablissement werkt er hard aan om het verhaal over Covid-19 te domineren en met deze opmerkingen heeft Bill Gates zichzelf in de censuurarena gegooid en het arme publiek gewaarschuwd dat gevaarlijke informatie de nieuwste en grootste bedreiging is.

Orbit: The Digital Empire: Bill Gates, Steve Jobs, Sergey B...

Het openbaar verklaarde voornemen van Gates om ‘ 7 miljard vaccins te leveren aan gezonde mensen ‘ is geen geheim. Maar dit uitgebreide businessplan, waarin zijn stichting honderden miljoenen dollars heeft geïnvesteerd, zal niet werken als het publiek een vaccin wantrouwt of simpelweg de ‘autoriteiten’ niet vertrouwt.

Om dit probleem aan te pakken, schetste een door Gates gefinancierde pandemische simulatie in 2019, evenement 201, een strategie genaamd ‘de overstroming’, gericht op het overspoelen van het internet met informatie die gunstig is voor de missie van de WHO, Gates Foundation, et al. Journalist Derrick Broze heeft dit hier in detail besproken .

Het andere belangrijke onderdeel van het beheersen van het verhaal over de noodzaak en effectiviteit van een massavaccin is het minimaliseren van bekende en waarschijnlijke risico’s van dergelijke vaccins. Bill Gates heeft in zijn eigen blog gezegd dat mRNA- en DNA-vaccins de meest waarschijnlijke kandidaten zijn voor een wereldwijd vaccin, aangezien het vaccin zou kunnen worden geproduceerd zonder echte culturen van CV-19 nodig te hebben, in plaats van gesynthetiseerd DNA van het virus te gebruiken. Dit zou een nieuw risiconiveau introduceren, aangezien dit soort vaccins nog nooit is goedgekeurd voor menselijk gebruik. !!!

Lees ook eens:   Pegida voorman opgepakt bij demonstratie

We werden getroffen door factcheckers toen we probeerden deze informatie openbaar te maken, en vonden vervolgens een Moderna-witboek waarin de onzekerheid van het bedrijf over de negatieve effecten van DNA-vaccins wordt uitgedrukt.

“Het DNA-vaccinwerk begon dertig jaar geleden, maar tot nu toe zijn er geen goedgekeurde DNA-vaccins en de meeste blijven in fase 1-tests.

De belangrijkste uitdaging in verband met DNA-vaccins is dat ze de celkern moeten penetreren (door twee membranen te gaan; het cytoplasma en de celkern). Het DNA moet vervolgens in de kern worden getranscribeerd in mRNA voordat het naar het cytoplasma gaat om de antigeenproductie te stimuleren. Deze complexe kernroute vereist vaak zowel grotere doses als speciale, vaak pijnlijke toedieningsapparatuur die elektrische schokken of gouden microsferen in de huid van de persoon gebruikt om het DNA-vaccin af te geven. Eenmaal in de kern hebben DNA-vaccins het risico om het DNA van een persoon permanent te veranderen.  “[ Bron ]

Je moet begrijpen dat hier een onwerkelijk bedrag op het spel staat. Honderden miljarden worden geïnvesteerd in de zoektocht naar een CV-19-vaccin , en om de ante flink op te krikken, wordt de aandelenmarkt nu ernstig aangetast wanneer nieuws over belofte of falen van een vaccin wordt vrijgegeven. Dit alles is zo gepositioneerd dat de hele wereldeconomie afhankelijk is van het al dan niet vinden van een vaccin.

Gezien deze dynamiek gaat een zakenman als Gates natuurlijk de risico’s bagatelliseren terwijl hij de dringende behoefte aan zijn product bespreekt. Het is verkoop 101.

 

In 2017 bracht hij het risico ter sprake in verband met een bezoek aan president Trump, en zei dat Trump hem om zijn mening vroeg over het instellen van een commissie die de nadelige gevolgen van vaccins onderzoekt.

Gates merkte op:

“… Robert Kennedy Jr. vertelde hem dat vaccins slechte dingen veroorzaakten en ik zei ‘nee, dat is een doodlopende weg, dat zou een slechte zaak zijn, doe dat niet.’ [ Bron ]

LEES: Robert F. Kennedy Jr. reageert op de verklaringen van Bill Gates over een verplicht coronavirusvaccin

Kijken naar de mogelijke negatieve effecten van vaccins is een ‘slechte zaak’ volgens Bill Gates, wmpl unsure AnGel-WinGs.nldie opnieuw persoonlijk honderden miljoenen dollars heeft geïnvesteerd in alleen een CV-19-vaccin. Waarom zou het overwegen van de risico’s van een medicijn als een ‘slechte zaak’ worden beschouwd? Dit is vooral veelzeggend gezien de achtergrond van zware censuur van informatie over hydroxychloroquine .

CBS News ‘Norah O’Donnel vroeg Gates onlangs naar een Moderna-vaccinproef waarin veel deelnemers ernstige bijwerkingen meldden. Het antwoord en de manieren van Gates verduidelijken zijn standpunt over vaccinschade verder.

”Als u de voorzitter van de gezamenlijke stafchefs zou benaderen en hem zou vertellen dat duizenden onschuldige mensen stierven door bombardementen en drone-aanvallen, zou het hoofd van het Amerikaanse leger u absoluut vertellen dat bijkomende schade slechts een oorlogskost is. De ontwikkelaars van de bommen zouden de dode nevenschade ook noemen, in naam van een groter goed”.

Dat is wat Gates hier in dit interview doet, hij bagatelliseert de risico’s en veegt iedereen weg die negatief wordt beïnvloed, om de indruk te wekken dat de voordelen van zijn bedrijfsplan opwegen tegen de mogelijke nadelen.

Norah O’Donnell: “Na de tweede dosis had minstens 80 procent van de deelnemers een systemische bijwerking, variërend van hevige koude rillingen tot koorts. Dus, zijn deze vaccins veilig? ‘

Bill Gates: ‘Nou, de FDA, die niet onder druk wordt gezet, zal daar goed naar kijken. De FDA is de gouden standaard van toezichthouders, en hun huidige richtlijnen hierover, als ze zich daaraan houden, is zeer, zeer toepasselijk. Uh, en, weet je, zij, en, de bijwerkingen waren niet super ernstig, dat wil zeggen dat het geen permanente gezondheidsproblemen veroorzaakte voor de dingen, uh, weet je, Moderna moest wel met de eerlijke hoge dosis, en dus, uh, weet u, om de antilichamen te krijgen, gaan sommige van de andere vaccins, uh, in staat om met lagere doses te gaan om, uh, reacties te krijgen die behoorlijk hoog zijn, inclusief de JMJ en de Phizer. Er zijn dus veel kenmerken van deze vaccins, eh, het is geweldig dat we er meerdere hebben, uh, die er uit gaan …

Norah O’Donnell: “Je kent de gegevens beter dan ik, maar Bill, de gegevens dat iedereen met een hoge dosis een bijwerking had.”

Bill Gates: “Ja, maar sommige daarvan zijn niet dramatisch, maar het is gewoon, je weet dat het super pijnlijk is, maar ja, ze moeten ervoor zorgen dat er geen ernstige bijwerkingen zijn. De FDA, ik, ik, ik denk dat ik dat goed zal doen, ondanks de druk. ‘

Norah O’Donnell: “Hoeveel doses van het vaccin hebben we nodig?”

Bill Gates: ‘Op dit moment lijken geen van de vaccins te werken met een enkele dosis. Dat was de hoop aan het begin, misschien zal een van hen, vooral in de tweede generatie, ons verrassen. We hopen slechts twee [doses], hoewel het bij ouderen soms meer kost, en als we ervoor zorgen dat we veel ouderen in het onderzoek hebben, zullen we die gegevens krijgen. ”

Norah O’Donnell: “Je hebt gezegd dat we meer dan 7 miljard doses nodig hebben …”

Hier is die clip:

Kortom, Gates gaf net de dollar voor vaccinveiligheid door aan de FDA, verminderde ernstige bijwerkingen als bijkomende schade in het proces om dit vaccin uit te vinden, en plantte ook het zaad in het publieke bewustzijn dat meerdere doses nodig zullen zijn. Laat dat bezinken.

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥