web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-EliteGezondheid & UiterlijkMaatschappij & Psyche

Leugens en Manipulaties rond de Mexicaanse Pandemie Hoax van WHO & RIVM in 2009

Als ze er maar aan verdienen, de medische maffia…
🙁

https://nos.nl/artikel/2251232-ministerie-trekt-miljoenen-uit-voor-schikkingen-na-vaccin-mexicaanse-griep.html

Het kabinet heeft 5 miljoen euro uitgetrokken als schadevergoeding voor mensen die ernstig ziek zijn geworden na een vaccinatie tegen de Mexicaanse griep. Dat blijkt uit de begroting van het ministerie van Volksgezondheid.

https://nos.nl/artikel/2129395-nederland-aansprakelijk-gesteld-voor-vaccinatie-mexicaanse-griep.html

https://zorgnu.avrotros.nl/nieuws/item/fabrikant-wist-van-bijwerkingen-vaccin-mexicaanse-griep/

https://stichtingvaccinvrij.nl/ministerie-trekt-5-miljoen-uit-voor-schikkingen-na-vaccinatieschade-door-mexicaanse-griep-vaccin/

Je bent dus gewaarschuwd

LATEN WE ONS GEHEUGEN EVEN OPFRISSEN WAT BETREFT DE MEXICAANSE GRIEP

In 2009 lieten de media zich weer eens voor het karretje spannen van de farmaceutische industrie. Maandenlang werd de wereldbevolking in een toestand van angst gehouden. Onderzoeksjournalist Daan de Wit schreef het boek:‘Dossier Mexicaanse griep – een kleine griep met grote gevolgen’, waaruit de volgende citaten komen:

‘Door een definitieverandering kon een milde griep uitgeroepen worden tot pandemie, werden vaccins op de markt gebracht die nog niet of nauwelijks waren getest en werd de vaccinatie van de wereldbevolking één groot experiment. Langzaamaan worden de gevolgen zichtbaar. En die stemmen niet vrolijk.’

In 2009

https://www.rivm.nl/nieuws/mexicaanse-griepvaccinatie-voor-jonge-kinderen

Kinderen van 6 maanden tot en met 4 jaar krijgen de vaccinatie tegen Nieuwe Influenza A, beter bekend als Mexicaanse griep, aangeboden. Dat heeft minister Klink maandag besloten op advies van de Gezondheidsraad. Door de vaccinatie tegen nieuwe griep, worden een aantal vaccinaties van het Rijksvaccinatieprogramma uitgesteld.

De vaccinatie tegen Nieuwe Influenza A is bestemd voor kinderen die geboren zijn ná 23 november 2004 en vóór 23 mei 2009. Om kinderen jonger dan 6 maanden (geboren op of ná 23 mei) te beschermen, krijgen hun huisgenoten vaccinatie aangeboden.

Omdat tussen de vaccinaties van het RVP Rijksvaccinatie programma  en vaccinatie tegen de nieuwe griep een interval hoort te zitten, worden bepaalde RVP-vaccinaties uitgesteld. Kinderen die in aanmerking komen voor de nieuwe griepvaccinatie krijgen de inentingen die gewoonlijk op de leeftijd van 11 maanden, 14 maanden of 4 jaar worden gegeven, een paar maanden later.
De vaccinaties van baby’s bij 2, 3, en 4 maanden blijven gewoon doorgaan. Ook krijgen kinderen van moeders die het hepatitis B-virus bij zich dragen, net als anders hun eerste hepatitis B-vaccinatie vlak na de geboorte.

Lees ook:   Kopschoppers gaan vrijuit want

Hoewel RVP-vaccinaties worden uitgesteld, blijft de kans dat betreffende kinderen een RVP-ziekte oplopen klein. Dat komt door de vaccinaties die de kinderen op 2, 3 en 4 maanden kregen, de lage frequentie waarin infectieziekten voorkomen door langdurige vaccinatie en opgebouwde groepsimmuniteit. Het risico op het krijgen van Nieuwe Influenza is groter.

Slaapziekte na vaccin Mexicaanse griep: overheid komt met schikking

De overheid trekt 5 miljoen euro uit om tot een schikking te komen met mensen die de slaapziekte narcolepsie hebben gekregen na gevaccineerd te zijn tegen de Mexicaanse griep.

Dit blijkt volgens de Volkskrant uit de nieuwe begroting van het ministerie van Volksgezondheid.

Het gaat volgens het dagblad om een groep van zeven tot elf mensen die als baby of peuter in 2009 het vaccin Pandemrix kregen en daarna narcolepsie ontwikkelden. Bij deze slaapstoornis vallen mensen zomaar in slaap, ook overdag.

Verband onduidelijk

Of de groep ziek is geworden door de inenting, of dat er een andere oorzaak is voor hun ziekte, is nog niet duidelijk. Onderzoeken spreken elkaar daarover tegen. Wetenschappers in Zweden vonden in 2011 dat narcolepsie voorkomt bij 4 op de 100.000 kinderen die Pandemrix kregen. Bij kinderen die het middel niet kregen is dit 1 op de 100.000.

Maar andere studies zeggen dat er geen relatie is, of wijzen erop dat de stijging van het aantal gevallen van narcolepsie al was ingezet voordat begonnen werd met de inentingen, en mogelijk niet het gevolg is van het vaccin, maar van het griepvirus zelf.

Grondig onderzoek

Voormalig minister Schippers van Volksgezondheid zag in de resultaten van de verschillende onderzoeken voldoende reden om serieus te kijken of mensen ziek zijn geworden door het vaccin. In de nieuwe begroting van het ministerie staat nu dat er grondig onderzoek moet worden gedaan, waarbij onafhankelijke deskundigen moeten uitzoeken of dat verband er is.

Lees ook:   Russische soldaten evacueren kinderen uit gevaarlijke gebieden van Mariupol

Het is volgens de Volkskrant uitzonderlijk dat de Nederlandse staat overweegt een schikking te treffen met individuen over mogelijke bijwerkingen van een vaccin.

 

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/politiek/artikel/4422946/miljoenenschikking-na-vaccin-mexicaanse-griep

Mexicaanse griep kostte onnodig 144 miljoen

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/artikel/3073921/mexicaanse-griep-kostte-onnodig-144-miljoen

https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/pandemrix-epar-product-information_nl.pdf

 

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥